Programma gemist?

Trauma Centrum volgt van spoedeisende Hulp- het en ambulancemedewerkers tijdens op hun drukke en de soms levensreddende naar werkzaamheden. Van een ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als naar gevolg van een het ongeluk thuis de of op op de weg; alle patiƫnten die op tv de hulp inroepen met van deze met zorgverleners komen aan bod het in naar deze dagelijkse uit realityserie.

december 2021
04-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 615 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 615 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 615 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 615 bij Aflevering 615 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 615. Heb je een uitzending van Aflevering 615 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 615 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 615? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 615 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!