Programma gemist?

Trauma door Centrum volgt een spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens op hun het drukke en soms met levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten door tot trauma's als uit gevolg door van een naar ongeluk thuis of op op de weg; alle patiënten die het de hulp tijdens inroepen het van deze zorgverleners komen aan op tv bod in de deze dagelijkse door realityserie.

februari 2020
04-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 615 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 615 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 615 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 615 bij Aflevering 615 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 615. Heb je een uitzending van Aflevering 615 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 615 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 615? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 615 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!