Programma gemist?

De vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en de op Howard zijn echte geeks met uit een voorliefde een voor wiskunde op en fysica. Ze snappen alles op door door het gebied van natuur- en een scheikunde en tijdens van zwaartekracht van tot atomen. Maar naar voeg atomen samen tot een vrouw van en het bevattingsvermogen de van de mannen in komt door tot stilstand. Gelukkig de hebben ze hun blonde buurvrouw op Penny die lang op niet zo van slim is, maar wel naar de sociale vaardigheden tijdens op tv beheerst. In deze met aflevering komen Leonard en Penny naar terug een van hun date. Als Penny besluit uit dat in ze het rustiger met aan wil doen, snapt Leonard naar er niet op veel van. Terwijl met Leonard doorgaat met zijn naar uit dagelijkse leven, maakt Penny naar zich zorgen over haar intelligentie. een Zij met en Leonard hebben namelijk geen op tv door enkele gezamenlijke interesse. in Ze zoekt hulp een bij Sheldon en een vertelt hem een het geheim. Als blijkt dat Sheldon op deze niet kan op bewaren, lijkt het erop uit dat de op relatie tussen Leonard het en tijdens Penny voor altijd voorbij in is.

maart 2020
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!