Programma gemist?

De vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj tijdens en Howard zijn het echte geeks met met een naar voorliefde voor wiskunde naar en fysica. Ze snappen alles op door op het gebied van natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht uit tot door atomen. Maar voeg een atomen samen tot een door vrouw en het bevattingsvermogen op van de mannen de komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben ze door naar hun blonde buurvrouw Penny die lang met op tv niet zo slim is, maar van wel de sociale vaardigheden tijdens beheerst. In het deze met aflevering komen Leonard en Penny terug in tijdens van hun date. Als Penny besluit de dat ze het het rustiger aan wil van doen, snapt Leonard in er van niet veel op van. Terwijl Leonard doorgaat met op tv zijn een dagelijkse leven, maakt Penny zich op zorgen over door haar intelligentie. Zij en Leonard door een hebben namelijk geen van enkele gezamenlijke interesse. Ze zoekt van hulp bij in Sheldon en vertelt uit hem een een geheim. Als blijkt dat Sheldon deze met een niet kan bewaren, lijkt het het erop dat de de relatie tussen op Leonard en Penny voor op tv altijd de voorbij is.

augustus 2020
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!