Programma gemist?

De vrienden met Sheldon, op Leonard, Raj en Howard zijn tijdens echte geeks met een van voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. Ze het snappen alles met op met het gebied van natuur- en scheikunde op tv het en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg atomen op samen tot een naar vrouw en het bevattingsvermogen het van de het mannen komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben uit ze van hun blonde buurvrouw Penny die van lang uit niet zo slim is, naar maar wel uit de sociale vaardigheden beheerst. In deze met aflevering een komen Leonard met en Penny terug van hun date. door Als Penny met besluit dat ze van het rustiger aan wil op tv doen, snapt Leonard in er niet in veel van. Terwijl de Leonard van doorgaat met zijn dagelijkse leven, maakt de Penny zich zorgen op door over haar intelligentie. Zij de en Leonard van hebben namelijk geen enkele gezamenlijke op interesse. Ze zoekt het hulp bij Sheldon naar en vertelt hem een naar geheim. Als de blijkt dat van Sheldon deze niet tijdens kan bewaren, de lijkt het erop met dat de relatie tussen Leonard uit en Penny voor altijd de voorbij door is.

oktober 2019
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!