Programma gemist?

De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard uit zijn echte geeks van met een voorliefde voor een wiskunde en fysica. Ze een met snappen alles op het in gebied van natuur- en scheikunde met en van zwaartekracht het uit tot atomen. Maar voeg atomen samen van naar tot een vrouw en het van bevattingsvermogen naar van de mannen komt in tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun blonde van buurvrouw met Penny die lang het niet zo slim is, maar wel in door de sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering komen Leonard in en Penny naar terug een van hun date. het Als Penny besluit op tv dat ze het rustiger aan wil uit in doen, snapt Leonard er met niet veel van. Terwijl Leonard op doorgaat met uit zijn dagelijkse leven, naar maakt Penny zich op tv zorgen door over haar intelligentie. Zij van en Leonard hebben namelijk geen op enkele gezamenlijke interesse. op Ze zoekt hulp tijdens bij Sheldon en tijdens vertelt naar hem een geheim. Als in blijkt dat Sheldon een deze niet kan uit bewaren, lijkt uit het erop dat de relatie van met tussen Leonard en Penny voor altijd de voorbij op tv is.

juli 2021
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!