Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard zijn naar echte naar geeks met een voorliefde door voor wiskunde en fysica. op tv Ze snappen het alles op het tijdens gebied van natuur- en het scheikunde en in van zwaartekracht tot atomen. het Maar voeg een atomen samen het tot een vrouw en het bevattingsvermogen op door van de mannen op tv komt tot stilstand. Gelukkig hebben een ze hun blonde buurvrouw op tv Penny het die lang niet zo een slim is, maar tijdens wel het de sociale vaardigheden beheerst. In door deze van aflevering komen Leonard en met Penny terug van in hun date. Als Penny op tv besluit dat ze het door van rustiger aan wil doen, in snapt Leonard er niet een veel op tv van. Terwijl Leonard doorgaat in met zijn dagelijkse leven, in maakt een Penny zich zorgen over in haar intelligentie. Zij in en Leonard op hebben namelijk geen de enkele gezamenlijke interesse. Ze zoekt hulp met bij de Sheldon en vertelt uit hem een geheim. Als tijdens blijkt dat Sheldon tijdens deze het niet kan bewaren, lijkt het erop de dat de relatie door tussen Leonard het en Penny op voor altijd voorbij een is.

april 2021
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!