Programma gemist?

De het vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op tv in Howard zijn echte geeks in met een tijdens voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze naar op tv snappen alles op het gebied de van natuur- en naar scheikunde en van door zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen samen door tot het een vrouw het en het bevattingsvermogen van op tv de mannen komt tot stilstand. van Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw het Penny een die lang naar niet zo slim is, maar wel op de sociale het vaardigheden beheerst. in In deze aflevering komen uit Leonard en met Penny terug van tijdens hun date. de Als Penny besluit dat ze een het rustiger op tv aan wil doen, snapt door Leonard er met niet veel van. Terwijl Leonard van doorgaat met zijn een dagelijkse leven, met maakt Penny zich het zorgen over haar intelligentie. naar Zij en Leonard door door hebben namelijk geen van enkele gezamenlijke interesse. met Ze zoekt hulp bij Sheldon en de vertelt hem in een geheim. Als in blijkt op dat Sheldon deze naar niet kan bewaren, lijkt het erop van dat de door relatie tussen Leonard in en Penny voor de altijd op voorbij is.

december 2020
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!