Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj naar en Howard de zijn echte geeks met met een voorliefde door voor wiskunde en fysica. van Ze naar snappen alles op het door gebied van natuur- en scheikunde door een en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg atomen samen de naar tot een vrouw het en het bevattingsvermogen met van de mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig hebben ze uit van hun blonde buurvrouw Penny die met lang niet zo slim tijdens is, maar het wel de tijdens sociale vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering komen Leonard van en Penny terug een van op tv hun date. Als Penny besluit het dat ze het op rustiger aan wil van de doen, snapt Leonard er niet veel in van. een Terwijl Leonard uit doorgaat met zijn dagelijkse van leven, maakt Penny van zich zorgen over naar haar intelligentie. Zij en de Leonard naar hebben namelijk geen met enkele gezamenlijke interesse. Ze zoekt hulp in bij met Sheldon en vertelt tijdens hem een geheim. Als een blijkt met dat Sheldon deze naar niet kan bewaren, lijkt in het erop dat uit de relatie tussen de Leonard en Penny voor een altijd voorbij naar is.

januari 2021
04-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 bij The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!