Programma gemist?

Bonje door met de door buren keert na het een afwezigheid van twee jaar tijdens terug een in een nieuw jasje. Zo krijgt een naar het programma ondermeer een nieuw een presentatieduo: naar Dennis van der op Geest en Leontine Borsato. Beide op presentatoren op ontfermen zich elk het over een van de twee partijen van die met een elkaar overhoop liggen tijdens met als doel op tv om een gezamenlijk de ruzie uit de met wereld te helpen. In de Vianen het hebben buurvrouwen uit Mien en Margy al jaren ruzie op het met elkaar. Mien heeft enorme van last van een een boom op tv in Margy haar tuin, de op tv schutting staat op tv verkeerd en ze verdenkt van haar buurvrouw door van spionage. Margy vindt dat een uit Mien haar het leven zuur maakt. met Een mooie uit uitdaging tijdens voor Leontine en Dennis, komt dit de ooit nog het goed?

oktober 2019
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!