Programma gemist?

Bonje met van de de buren keert na door een afwezigheid van twee jaar op terug in een nieuw de jasje. het Zo krijgt naar het programma ondermeer met een nieuw presentatieduo: Dennis van der op Geest het en Leontine Borsato. Beide presentatoren naar ontfermen zich op elk over uit een van de een twee partijen tijdens die met elkaar in overhoop liggen met als met doel om gezamenlijk de ruzie op tv naar uit de wereld naar te helpen. In Vianen hebben op buurvrouwen Mien de en Margy al tijdens jaren ruzie met elkaar. Mien de heeft enorme last tijdens van een met boom in Margy op tv haar tuin, de schutting op een staat verkeerd en de ze verdenkt haar buurvrouw van van spionage. Margy vindt met dat de Mien haar het leven de zuur maakt. Een door mooie uitdaging op voor Leontine en van Dennis, komt dit op ooit nog goed?

november 2020
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!