Programma gemist?

Bonje een met de tijdens buren keert na naar een afwezigheid van twee de jaar terug in een de nieuw jasje. Zo uit krijgt het programma ondermeer op door een nieuw presentatieduo: uit Dennis van der Geest en Leontine tijdens Borsato. naar Beide presentatoren op ontfermen zich elk naar over een van een de twee partijen op tv die met elkaar overhoop de liggen met als doel het om gezamenlijk de ruzie uit uit uit de wereld de te helpen. In in Vianen hebben buurvrouwen Mien het en Margy al naar jaren ruzie met door elkaar. Mien heeft enorme last door van een uit boom in in Margy haar tijdens tuin, de schutting staat verkeerd naar en naar ze verdenkt haar buurvrouw een van spionage. op tv Margy vindt dat Mien haar het naar leven uit zuur maakt. Een mooie van uitdaging voor in Leontine en Dennis, komt door dit ooit in nog goed?

augustus 2020
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!