Programma gemist?

Bonje een met de buren keert tijdens na een afwezigheid van op twee jaar terug uit in een tijdens nieuw jasje. Zo krijgt met het programma ondermeer de een nieuw met presentatieduo: Dennis van op der Geest en met Leontine tijdens Borsato. Beide presentatoren door ontfermen zich elk over het een van de twee de partijen die met elkaar met overhoop liggen van met in als doel om gezamenlijk de ruzie tijdens naar uit de wereld te helpen. met In Vianen hebben een buurvrouwen Mien en Margy door al door jaren ruzie met elkaar. een Mien heeft een enorme last van een boom op tv in Margy haar in uit tuin, de schutting staat verkeerd op tv en ze op tv verdenkt haar buurvrouw op tv van spionage. Margy vindt dat op tv Mien haar het op leven naar zuur maakt. tijdens Een mooie uitdaging voor Leontine en op tijdens Dennis, komt dit ooit nog de goed?

december 2021
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!