Programma gemist?

Bonje met de het tijdens buren keert na van een afwezigheid van de twee jaar terug in een naar nieuw jasje. Zo krijgt tijdens het programma tijdens ondermeer een nieuw presentatieduo: in tijdens Dennis van der Geest door en Leontine Borsato. door Beide presentatoren de ontfermen zich elk door over een van de twee uit partijen naar die met elkaar in overhoop liggen met als doel om door gezamenlijk een de ruzie uit de wereld door te helpen. door In uit Vianen hebben buurvrouwen het Mien en Margy al jaren het ruzie met naar elkaar. Mien heeft de enorme last van een boom uit in Margy van haar tijdens tuin, de schutting staat verkeerd en een ze van verdenkt haar buurvrouw van een spionage. in Margy vindt dat Mien haar op tv het leven zuur maakt. een een Een mooie uitdaging voor het Leontine en door Dennis, komt dit ooit nog uit goed?

maart 2020
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!