Programma gemist?

Bonje met in de buren door keert na een afwezigheid van een de twee jaar terug in een nieuw van jasje. Zo op tv krijgt het programma tijdens ondermeer een de nieuw presentatieduo: van Dennis van der uit Geest en Leontine Borsato. Beide tijdens presentatoren het ontfermen zich elk over een met van de twee partijen tijdens op die met elkaar de overhoop liggen met als doel naar om gezamenlijk de ruzie op tv uit de de wereld tijdens te helpen. In op tv Vianen hebben buurvrouwen Mien met en Margy al jaren ruzie de met elkaar. op tv Mien heeft enorme de last van met een boom in Margy op tv haar tuin, de schutting naar van staat verkeerd en ze verdenkt naar haar buurvrouw van het spionage. door Margy vindt dat Mien van haar het leven door zuur maakt. Een mooie uitdaging tijdens voor Leontine op en Dennis, komt naar dit ooit nog tijdens goed?

juni 2021
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!