Programma gemist?

Bonje het met de buren naar keert na een afwezigheid op tv van twee jaar terug in in een nieuw op het jasje. Zo krijgt het programma in ondermeer een nieuw in presentatieduo: Dennis van der in Geest door en Leontine Borsato. Beide presentatoren uit ontfermen zich elk op tv op tv over een van de twee een partijen die met het elkaar overhoop liggen in met als een doel om gezamenlijk de een ruzie uit de uit wereld te helpen. met In Vianen hebben buurvrouwen door uit Mien en Margy op al jaren ruzie met elkaar. het Mien heeft de enorme last van een op boom in tijdens Margy haar tuin, door de schutting het staat verkeerd en ze verdenkt haar naar buurvrouw van spionage. uit Margy vindt de dat Mien het haar het leven naar zuur maakt. tijdens Een mooie uitdaging voor Leontine en op Dennis, komt in dit ooit nog het goed?

maart 2021
04-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Vianen, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Vianen, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vianen, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vianen, Seizoen 4 bij Vianen, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vianen, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Vianen, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vianen, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Vianen, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Vianen, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!