Programma gemist?

Twee door jongemannen ontdekken fraude binnen naar het bedrijf naar waarvoor ze werken naar en melden dit door aan de directeur, Bernie. met Hij tijdens is echter zelf schuldig en op tv nodigt de twee uit op tv naar voor een weekendje in een zijn strandhuis om de ze daar uit de weg met van te ruimen. Bij tijdens het strandhuis aangekomen tijdens blijkt Bernie zelf vermoord te een zijn. De twee weten op tv niet wat ze naar moeten doen en in besluiten net te uit doen of op tv Bernie het nog leeft en nemen een hem overal mee naar op toe. uit De moordenaar, denkend het dat zijn poging mislukt is, naar blijft proberen Bernie het te uit vermoorden.

augustus 2020
04-12-2017 20:30

Weekend at Bernie's

Aflevering  - Weekend at Bernie's

Twee jongemannen ontdekken fraude binnen het bedrijf waarvoor ze werken en melden dit aan de directeur, Bernie. Hij is echter zelf schuldig en nodigt de twee uit voor een weekendje in zijn strandhuis om ze daar uit de weg te ruimen. Bij het...

Aflevering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering bij Aflevering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering . Heb je een uitzending van Aflevering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering gemist

Uitzending gemist van Aflevering ? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!