Programma gemist?

Trauma in Centrum volgt spoedeisende Hulp- en door ambulancemedewerkers tijdens hun van op drukke en soms op tv levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten met in tot trauma's als gevolg het van een naar ongeluk thuis of op de weg; op alle op tv patiƫnten die de hulp inroepen door van een deze zorgverleners de komen aan bod in een deze dagelijkse het realityserie.

december 2021
05-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 616 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 616 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 616 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 616 bij Aflevering 616 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 616. Heb je een uitzending van Aflevering 616 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 616 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 616? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 616 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!