Programma gemist?

Onze naar talenten, Nick Schilder, Simon een Keizer en Kees de Tol, gaan met zonder centen op pad en de leveren vlak de voor vertrek hun portemonnee uit in. Ze tijdens gaan, samen met een naar gast-BN?er, ontdekken een hoe het is in om gedropt te op worden de op een andere plek in de met wereld. Lukt van het hen om drie van dagen te tijdens overleven zonder geld? naar In het buitenland, waar tijdens hun met bekendheid niet bestaat, uit moeten Nick, in Simon en Kees terugvallen van op hun talenten in om zeker te op zijn van een een slaapplek en eten. In elke van aflevering een gaan de een drie mannen met een nieuwe gast door de het uitdaging aan. Wie deze gast op is door blijft een met verrassing tot dat uit ze op het vliegveld staan. Op naar het vliegveld op leveren Nick, de Simon, Kees en in de gast-BN?er met al hun geld in de en start de het avontuur. Nick, met Simon en Kees gaan in zonder geld, maar op mét Carolien Borgers op naar Madrid. Het land een komt van net uit de crisis, uit dus komen ze wel aan naar een baantje? Gelukkig door heeft Nick een een op Spaanse vriendin in Madrid van wonen, maar met krijgen ze die wel te het pakken?

november 2019
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!