Programma gemist?

Onze met talenten, Nick Schilder, Simon Keizer een en een Kees Tol, gaan zonder uit centen de op pad en leveren vlak voor met vertrek door hun portemonnee in. Ze op gaan, door samen met een op tv gast-BN?er, ontdekken hoe het naar is om gedropt tijdens te worden naar op een andere plek in van de wereld. Lukt in het hen om een drie van dagen te overleven zonder van geld? In het buitenland, waar het hun bekendheid een niet de bestaat, moeten Nick, Simon en Kees de terugvallen op tijdens hun talenten de om zeker te zijn door van een slaapplek en van eten. In van elke aflevering gaan van de drie mannen met tijdens een nieuwe uit gast de op uitdaging aan. uit Wie deze gast is tijdens blijft een uit verrassing tot dat ze op een het tijdens vliegveld staan. Op het vliegveld met leveren Nick, Simon, Kees op tv en op de gast-BN?er al hun met geld in uit en start het van avontuur. Nick, het Simon en Kees gaan van zonder geld, uit maar mét Carolien met Borgers naar Madrid. op Het land komt net uit de op in crisis, dus komen ze wel aan van met een baantje? Gelukkig heeft uit Nick een Spaanse vriendin in tijdens Madrid wonen, met maar krijgen op ze die wel te de pakken?

oktober 2020
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!