Programma gemist?

Onze talenten, naar Nick Schilder, Simon Keizer met naar en Kees Tol, gaan zonder centen een op op pad en leveren vlak voor in vertrek hun de portemonnee in. Ze een gaan, samen met tijdens een gast-BN?er, ontdekken hoe in het naar is om naar gedropt te worden door op een andere plek op in de de wereld. Lukt het hen om het drie dagen naar te overleven zonder geld? In op het buitenland, op tv waar in hun bekendheid niet in bestaat, moeten Nick, Simon met en Kees terugvallen op hun naar talenten om naar zeker te zijn van tijdens door een slaapplek en eten. In tijdens elke aflevering gaan de de drie mannen tijdens met een nieuwe door gast de uitdaging aan. de Wie deze gast tijdens is naar blijft een verrassing tot door dat ze op het een vliegveld staan. uit Op het de vliegveld leveren Nick, Simon, Kees een en het de gast-BN?er al hun geld op tv in in en start het avontuur. van Nick, Simon in en Kees gaan zonder door geld, maar mét op Carolien Borgers naar op Madrid. op Het land komt net uit op de crisis, dus op komen ze wel aan door een baantje? naar Gelukkig heeft met Nick een Spaanse vriendin in in Madrid uit wonen, maar krijgen ze de die wel een te pakken?

juli 2020
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!