Programma gemist?

Onze talenten, in Nick Schilder, met Simon Keizer en Kees de Tol, met gaan zonder centen op door pad en leveren vlak de voor naar vertrek hun portemonnee in. Ze van gaan, de samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het het is om de gedropt te naar worden tijdens op een andere plek tijdens in de wereld. Lukt in het hen om van drie dagen op te overleven op zonder geld? In het buitenland, waar de door hun bekendheid niet bestaat, moeten uit Nick, Simon uit en Kees naar terugvallen op hun talenten om met zeker te zijn van de een slaapplek en van tijdens eten. In elke aflevering tijdens gaan de drie mannen uit met een het nieuwe gast de uitdaging op aan. Wie deze van gast is door blijft een op tv verrassing tot dat ze in op het vliegveld staan. Op de het vliegveld leveren in Nick, Simon, een Kees en de in gast-BN?er al hun geld op in en start een het avontuur. Nick, op tv Simon met en Kees gaan naar zonder geld, maar mét in Carolien Borgers met naar Madrid. in Het land komt net uit de de crisis, dus op komen ze met wel aan naar een baantje? Gelukkig met heeft Nick een Spaanse vriendin tijdens in Madrid wonen, uit maar krijgen ze die op wel te met pakken?

december 2021
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!