Programma gemist?

Onze op talenten, Nick naar Schilder, Simon Keizer en in Kees Tol, gaan zonder centen naar op pad in en leveren vlak voor een vertrek hun portemonnee een de in. Ze gaan, samen door met een een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om naar tijdens gedropt te worden op een met andere plek in door de wereld. Lukt in het hen in om drie dagen te op tv overleven met zonder geld? In het buitenland, waar op hun bekendheid niet de op bestaat, moeten Nick, Simon en op Kees terugvallen op hun op talenten om zeker door te naar zijn van een van slaapplek en eten. In door elke op aflevering gaan de drie van mannen met een nieuwe uit gast de uitdaging aan. op Wie tijdens deze gast is blijft een de verrassing tot een dat ze op het een vliegveld staan. tijdens Op uit het vliegveld leveren naar Nick, Simon, Kees en de naar gast-BN?er een al hun geld door in en start het avontuur. de Nick, Simon en Kees het gaan zonder van geld, naar maar mét Carolien Borgers naar de Madrid. Het land komt het uit net uit de crisis, door dus komen ze wel in aan een baantje? door Gelukkig met heeft Nick een Spaanse vriendin in uit door Madrid wonen, maar krijgen ze tijdens die wel te uit pakken?

februari 2021
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!