Programma gemist?

Onze talenten, Nick in Schilder, Simon op tv Keizer en Kees van Tol, gaan het zonder centen op pad tijdens en leveren vlak het voor vertrek hun portemonnee tijdens van in. Ze gaan, de samen met een gast-BN?er, ontdekken een hoe het is door om op gedropt te worden tijdens op een andere plek in door de wereld. met Lukt het hen om drie uit de dagen te overleven zonder geld? de In het buitenland, waar een hun op bekendheid niet bestaat, moeten op tv Nick, een Simon en Kees terugvallen op hun tijdens naar talenten om zeker op te zijn van een slaapplek het en eten. In elke de aflevering gaan de de in drie mannen met een van nieuwe gast in de uitdaging aan. naar Wie deze gast is blijft op tv een van verrassing tot dat ze op tv op het uit vliegveld staan. Op het het vliegveld leveren Nick, op tv Simon, Kees en de met gast-BN?er al hun geld de in en start op tijdens het avontuur. Nick, Simon en het Kees uit gaan zonder geld, maar mét op Carolien Borgers van naar Madrid. met Het land komt net uit de het crisis, dus het komen ze van wel aan op een baantje? Gelukkig heeft Nick een tijdens Spaanse vriendin uit in Madrid wonen, naar maar in krijgen ze die wel te tijdens pakken?

juni 2021
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!