Programma gemist?

Onze talenten, in Nick Schilder, Simon in Keizer naar en Kees Tol, gaan zonder door centen op met pad en met leveren vlak voor vertrek hun portemonnee uit in. met Ze gaan, samen de met een gast-BN?er, ontdekken hoe naar het is om naar gedropt te op worden van op een andere plek in de door wereld. Lukt de het hen om naar drie dagen tijdens te overleven zonder geld? uit In het buitenland, in waar hun bekendheid niet op tv bestaat, door moeten Nick, Simon en Kees van terugvallen een op hun naar talenten om zeker in te zijn van een slaapplek en op met eten. In elke aflevering van gaan de drie mannen op tv met een nieuwe gast naar de de uitdaging aan. Wie deze met gast is blijft op tv een op verrassing tot dat ze op door het vliegveld staan. op Op het vliegveld het leveren Nick, Simon, Kees het en de een gast-BN?er door al hun geld in en door start het avontuur. Nick, een Simon uit en Kees uit gaan zonder geld, maar uit mét Carolien met Borgers naar Madrid. Het op tv land komt net uit een de crisis, dus komen een ze wel aan op tv een op tv baantje? Gelukkig de heeft Nick een Spaanse vriendin in door naar Madrid wonen, maar krijgen ze in die wel op te pakken?

februari 2020
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!