Programma gemist?

Onze uit talenten, Nick Schilder, het Simon Keizer en door Kees Tol, op tv gaan zonder centen op pad in en leveren op tv vlak voor vertrek hun portemonnee tijdens in. Ze gaan, naar samen op tv met een gast-BN?er, ontdekken hoe een in het is om gedropt te worden uit op in een andere plek in met de wereld. uit Lukt het hen om drie in door dagen te overleven zonder uit geld? In het buitenland, waar in hun bekendheid naar niet bestaat, moeten door Nick, tijdens Simon en Kees terugvallen op hun met talenten om zeker het te zijn met van een slaapplek op en eten. In elke tijdens aflevering gaan de op tv drie de mannen met een nieuwe gast op de uitdaging aan. een Wie deze tijdens gast in is blijft een met verrassing tot dat ze op het de vliegveld staan. Op op het tijdens vliegveld leveren een Nick, Simon, Kees en de gast-BN?er uit al hun uit geld in en het start het avontuur. naar Nick, Simon het en Kees gaan zonder geld, een maar mét Carolien met Borgers naar Madrid. met Het op land komt net een uit de crisis, dus uit komen ze wel van aan een baantje? op Gelukkig heeft Nick uit een Spaanse vriendin in tijdens Madrid door wonen, maar de krijgen ze die wel te uit pakken?

februari 2020
05-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 bij Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Madrid - Carolien Borgers, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!