Programma gemist?

In Grenzeloos Verliefd tijdens emigreren dappere uit Nederlandse door vrouwen naar hun liefde in tijdens het buitenland. Ze volgen een hun hart op en verlaten ons kikkerlandje een om de bij hun grote, tijdens buitenlandse liefde op tv te gaan wonen. De vrouwen uit laten door alles achter en moeten de in het vreemde land naar zien te naar wennen aan een heel andere een met cultuur. Tijdens een tijdens reis door Indonesië ontmoet door Maxime in een naar café gitarist het Armando. Na die avond tijdens bloeit er via tijdens Skype iets de op en een paar maanden later naar besluit Maxime hem de weer op met te zoeken. De de vonk springt over op en van ze hakt de door knoop door: ze het gaat verhuizen naar tijdens Indonesië. Ze verruilt het drukke en in in levendige centrum van Rotterdam in voor het geïsoleerde en uit primitieve Riung in op het eiland Flores. Maxime op zal op de luxe van uit een gewone wc, douche en tijdens een supermarkt uit zeker gaan missen in en naar ook de meer behouden op levensstijl zal wennen worden. Daarbij van spreekt Maxime naar nog met nauwelijks Indonesisch en bovendien is de door relatie met het Armando op met zijn minst stormachtig te naar noemen...

april 2020
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!