Programma gemist?

In Grenzeloos tijdens Verliefd emigreren dappere Nederlandse van in vrouwen naar hun liefde in het de buitenland. Ze de volgen hun hart en op tv het verlaten ons kikkerlandje om bij hun een grote, buitenlandse liefde naar het te gaan wonen. De de vrouwen laten alles achter en uit moeten in het op tv vreemde van land zien te wennen aan de een heel andere van cultuur. Tijdens naar een reis door door Indonesië ontmoet Maxime de in een van café gitarist Armando. uit Na die avond de bloeit er via Skype iets de op en een een paar maanden later met besluit Maxime op tv hem een weer op te zoeken. De vonk van springt over de en het ze hakt de knoop op tv door: ze gaat verhuizen naar door Indonesië. Ze verruilt de het drukke en met levendige van centrum van Rotterdam uit voor het geïsoleerde het en primitieve Riung het op het eiland Flores. Maxime door op tv zal de luxe tijdens van een gewone op wc, douche en uit een supermarkt zeker op gaan missen en ook uit de meer behouden levensstijl in zal wennen uit worden. Daarbij een spreekt Maxime nog op nauwelijks Indonesisch en bovendien is de met relatie met Armando naar op de zijn minst stormachtig naar te noemen...

december 2020
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!