Programma gemist?

In Grenzeloos door Verliefd emigreren met dappere Nederlandse het vrouwen naar hun liefde in het op tv buitenland. Ze op tv volgen hun hart naar en verlaten ons kikkerlandje de om bij hun op tv grote, in buitenlandse liefde het te gaan wonen. De vrouwen van laten alles achter en op tv moeten een in het vreemde het land zien op te wennen aan een heel andere naar op tv cultuur. Tijdens een op reis door Indonesië ontmoet door Maxime in een door café gitarist Armando. Na door die de avond bloeit er via het Skype iets tijdens op en een paar het maanden later besluit Maxime hem in weer tijdens op te zoeken. De vonk het springt op over en ze van hakt de knoop door door: ze gaat verhuizen op tv naar Indonesië. Ze de verruilt het drukke uit en het levendige centrum van Rotterdam met voor het in geïsoleerde en primitieve Riung op het het eiland Flores. Maxime de tijdens zal de luxe van een gewone de wc, douche het en het een supermarkt zeker gaan missen en tijdens ook de meer een behouden levensstijl zal uit wennen worden. de Daarbij spreekt het Maxime nog nauwelijks Indonesisch en uit van bovendien is de relatie door met Armando op een zijn minst stormachtig te de noemen...

april 2021
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!