Programma gemist?

In een Grenzeloos Verliefd emigreren op dappere Nederlandse vrouwen naar een hun door liefde in het de buitenland. Ze volgen hun hart van en op verlaten ons kikkerlandje met om bij hun grote, in buitenlandse liefde te gaan een wonen. De op vrouwen laten alles achter en de moeten in het het uit vreemde land zien te het wennen aan een heel andere met cultuur. Tijdens tijdens een reis naar door Indonesië ontmoet met Maxime in een café naar gitarist tijdens Armando. Na die avond bloeit van er via Skype iets naar op en door een paar de maanden later besluit met Maxime hem weer op te in zoeken. met De vonk springt over een en ze hakt de op knoop door: op ze gaat tijdens verhuizen naar Indonesië. Ze verruilt het het drukke en de levendige centrum van het Rotterdam een voor het geïsoleerde op en primitieve Riung op het het eiland Flores. naar Maxime zal de het luxe van een gewone met wc, douche en het een supermarkt zeker door gaan missen in en op ook de meer behouden levensstijl zal de wennen naar worden. Daarbij een spreekt Maxime nog nauwelijks op Indonesisch en bovendien is met de relatie met Armando met op zijn minst naar stormachtig te de noemen...

november 2019
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!