Programma gemist?

In van Grenzeloos Verliefd emigreren dappere uit Nederlandse vrouwen naar door hun liefde in de het buitenland. een Ze volgen hun hart en met verlaten ons tijdens kikkerlandje naar om bij hun de grote, buitenlandse liefde te gaan met wonen. De vrouwen uit laten op alles achter en uit moeten in het vreemde land in zien van te wennen aan een naar heel andere cultuur. Tijdens een van reis door Indonesië een op tv ontmoet Maxime in een café gitarist tijdens uit Armando. Na die avond bloeit er op tv tijdens via Skype iets op tv op en een het paar maanden later de besluit Maxime hem door weer op te zoeken. door De vonk de springt over en ze hakt tijdens de op knoop door: ze gaat verhuizen in naar Indonesië. door Ze verruilt het een drukke en levendige centrum van naar tijdens Rotterdam voor het geïsoleerde uit en primitieve Riung op het een eiland Flores. Maxime de zal de luxe in van een gewone door wc, douche en de een supermarkt een zeker gaan missen en een ook de meer van behouden levensstijl tijdens zal wennen worden. Daarbij naar spreekt Maxime een nog nauwelijks Indonesisch en op bovendien is de met relatie op met Armando op zijn van minst stormachtig te op tv noemen...

september 2021
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!