Programma gemist?

In Grenzeloos door Verliefd emigreren dappere Nederlandse een vrouwen naar op tv hun liefde met in het naar buitenland. Ze volgen de hun hart en verlaten op tv ons kikkerlandje om bij hun uit grote, het buitenlandse liefde te op gaan wonen. de De vrouwen laten door alles achter en moeten van in het vreemde land zien naar te wennen op aan een heel andere van cultuur. Tijdens tijdens een reis een door Indonesië op tv ontmoet Maxime in een café gitarist door Armando. Na de die avond bloeit er op de via Skype iets op en met een in paar maanden later besluit een Maxime hem weer op het te zoeken. De vonk op tv tijdens springt over en ze hakt de naar knoop door: ze in gaat verhuizen naar in Indonesië. Ze met verruilt het drukke door en levendige het centrum van Rotterdam voor het de geïsoleerde op en primitieve Riung op de het eiland Flores. Maxime op zal de in luxe van een gewone het wc, douche en met een supermarkt zeker een gaan missen de en ook de in meer behouden levensstijl een zal wennen worden. op Daarbij met spreekt Maxime nog van nauwelijks Indonesisch en bovendien is op de relatie met Armando het op van zijn minst op tv stormachtig te noemen...

augustus 2020
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!