Programma gemist?

In tijdens Grenzeloos Verliefd emigreren dappere een Nederlandse vrouwen naar uit hun een liefde in het buitenland. Ze naar volgen hun hart tijdens en verlaten ons kikkerlandje door om bij de hun grote, buitenlandse in liefde te een gaan wonen. De vrouwen laten op alles achter en een moeten door in het door vreemde land zien te wennen een aan een heel van andere cultuur. door Tijdens een reis uit door Indonesië ontmoet Maxime in een een naar café gitarist Armando. uit Na die het avond bloeit er via Skype het iets op tijdens en een paar met maanden later besluit op tv Maxime hem weer op te naar zoeken. De tijdens vonk springt over en het ze tijdens hakt de de knoop door: ze gaat verhuizen naar van Indonesië. Ze met verruilt het drukke en het levendige centrum van een van Rotterdam voor het het geïsoleerde en primitieve Riung door op het eiland Flores. in Maxime zal de op luxe uit van een gewone wc, tijdens douche en een door supermarkt zeker gaan uit missen en een ook de meer behouden levensstijl zal door wennen worden. in Daarbij uit spreekt Maxime nog nauwelijks de Indonesisch en door bovendien is de relatie met door Armando op tijdens zijn minst stormachtig te op tv noemen...

september 2020
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!