Programma gemist?

In tijdens Grenzeloos Verliefd op tv emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun uit tijdens liefde in het op tv buitenland. Ze volgen in hun hart en in verlaten ons kikkerlandje om bij hun van grote, buitenlandse tijdens liefde te gaan wonen. op op De vrouwen laten alles achter en in moeten het in het de vreemde land zien te wennen aan op tv naar een heel andere cultuur. Tijdens een de reis door op Indonesië ontmoet Maxime in in een een café gitarist Armando. tijdens Na die op tv avond bloeit er via Skype iets uit op en een naar het paar maanden later besluit in Maxime hem weer op met te zoeken. De een vonk springt uit over en ze hakt tijdens de knoop door: met ze gaat met verhuizen naar Indonesië. Ze naar verruilt het drukke tijdens en levendige centrum door van Rotterdam voor het tijdens geïsoleerde en primitieve op Riung op het een eiland op Flores. Maxime zal de luxe naar van een uit gewone wc, de douche en een supermarkt zeker naar gaan uit missen en ook de op tv meer behouden van levensstijl zal van wennen worden. Daarbij spreekt Maxime in nog nauwelijks door Indonesisch en bovendien is tijdens de relatie uit met Armando op op zijn minst tijdens stormachtig te noemen...

mei 2021
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!