Programma gemist?

In Grenzeloos de Verliefd emigreren op dappere Nederlandse naar vrouwen naar hun liefde in het van buitenland. Ze volgen in de hun hart en verlaten ons kikkerlandje op tv een om bij hun de grote, buitenlandse liefde tijdens te gaan wonen. De vrouwen laten met alles met achter en moeten met in het vreemde land zien door te met wennen aan een op heel andere van cultuur. Tijdens een reis tijdens door Indonesië ontmoet de Maxime in een café een gitarist op Armando. Na die avond bloeit een er via Skype de iets op en door een paar op tv maanden later besluit Maxime hem naar weer op naar te zoeken. De vonk door springt over en op tv ze op hakt de knoop door: de ze gaat verhuizen met naar Indonesië. Ze verruilt uit naar het drukke en levendige centrum van van Rotterdam voor het het geïsoleerde en naar primitieve Riung op met het eiland Flores. Maxime naar zal tijdens de luxe tijdens van een gewone naar wc, douche en een supermarkt op tv zeker gaan uit missen en ook de de meer het behouden levensstijl zal met wennen worden. Daarbij spreekt Maxime nog met nauwelijks uit Indonesisch en bovendien op is de relatie met in Armando op op zijn minst stormachtig te op noemen...

oktober 2021
05-12-2017 21:35

Grenzeloos Verliefd

Indonesië, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Indonesië, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Indonesië, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Indonesië, Seizoen 9 bij Indonesië, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Indonesië, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Indonesië, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Indonesië, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Indonesië, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Indonesië, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!