Programma gemist?

Sinds met het kapitalisme afgelopen decennia een in het China ruim baan krijgt, ondergaat van het land niet de alleen grote economische op veranderingen maar op ontketent dit ook een op stille, maar onomkeerbare een seksuele revolutie. een Vrouwen in China worstelen een met een de verwachtingen die de maatschappij van van hen het heeft. Zo wordt Wen-wen tijdens (32), een succesvolle, de mooie single vrouw, gezien een als naar een problematische een vrijgezel. Wanneer een vrouw boven de haar op tv 27e jaar nog van geen man heeft gevonden, een wordt zij letterlijk een tot de uit groep 'overblijfsels' gerekend en krijgt dat uit label in tijdens de tijdens volksmond toebedeeld. Haar ouders schamen van zich diep. uit Wat hebben tijdens zij verkeerd gedaan bij de op tv opvoeding? met Zo modern als op Beijing oogt, zo ouderwets het zijn de traditionele op normen die voor een vrouwen van alle leeftijden met en uit alle klassen naar gelden. Verschillende naar vrouwen vertellen openhartig over de trouwen naar met een met man van wie je een niet houdt, op over het grote zwijgen bij huiselijk een geweld en het je de vuile was tijdens niet het buiten hangt om op tv 'geaccepteerd' te een worden, over voorzichtig feminisme in een in cultuur van censuur de en door over de trend in van vrouwen die besluiten boeddhist het de te worden uit liefdesverdriet. Wat zijn een de naar invloeden van oude Chinese met tradities, door de Culturele Revolutie een en de moderne de economie op de sociale status van van de het Chinese, moderne naar vrouw?

mei 2020
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!