Programma gemist?

Sinds het op kapitalisme afgelopen in decennia in China ruim uit baan krijgt, ondergaat het op tijdens land niet alleen grote economische een veranderingen maar ontketent tijdens dit ook naar een stille, maar naar onomkeerbare seksuele revolutie. de Vrouwen in China worstelen met op de naar verwachtingen die van de maatschappij van hen de heeft. Zo wordt Wen-wen tijdens (32), een de succesvolle, mooie single op tv vrouw, gezien als een een problematische vrijgezel. uit Wanneer een vrouw boven het haar 27e op jaar nog geen door man heeft gevonden, wordt de zij letterlijk op tv tot de groep tijdens 'overblijfsels' gerekend uit en krijgt dat label in de de volksmond toebedeeld. Haar van ouders tijdens schamen zich diep. Wat hebben door zij verkeerd gedaan een bij de opvoeding? een Zo modern door als Beijing oogt, zo door ouderwets zijn een de door traditionele normen die voor vrouwen van uit alle leeftijden en door uit alle naar klassen de gelden. Verschillende vrouwen van vertellen openhartig over trouwen met met een man van van wie je niet houdt, het met over het grote zwijgen bij op huiselijk geweld en je door een de vuile was door niet buiten hangt door om 'geaccepteerd' te van worden, over voorzichtig feminisme met in een cultuur van met censuur en over de naar trend van uit vrouwen in die besluiten boeddhist te worden een uit liefdesverdriet. Wat op tv zijn naar de invloeden van oude Chinese de tradities, de Culturele de Revolutie en de moderne met economie op het de sociale status van op naar de Chinese, moderne in vrouw?

mei 2021
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!