Programma gemist?

Sinds het door kapitalisme afgelopen decennia in van naar China ruim baan krijgt, ondergaat het van land niet alleen van het grote economische veranderingen maar de ontketent dit ook de een stille, maar onomkeerbare seksuele het tijdens revolutie. Vrouwen in China worstelen met op tv de verwachtingen een die op tv de maatschappij van met hen heeft. Zo wordt Wen-wen (32), het met een succesvolle, mooie single vrouw, gezien uit als een problematische door vrijgezel. Wanneer een het in vrouw boven haar 27e jaar nog een geen tijdens man heeft gevonden, van wordt zij letterlijk tot de de van groep 'overblijfsels' gerekend en uit krijgt dat label uit in de volksmond toebedeeld. Haar naar ouders uit schamen zich op diep. Wat hebben zij op tv verkeerd gedaan bij de tijdens opvoeding? een Zo modern als Beijing oogt, zo in ouderwets zijn de door traditionele normen op tv die voor vrouwen van naar alle leeftijden en met uit alle klassen tijdens gelden. Verschillende vrouwen op tv vertellen openhartig naar over op tv trouwen met een de man van wie je niet van houdt, over tijdens het grote van zwijgen bij huiselijk geweld de en je in de vuile was niet buiten hangt de om 'geaccepteerd' te van worden, over een voorzichtig feminisme in met een naar cultuur van censuur en over de een trend van op tv vrouwen die besluiten boeddhist in te worden met uit liefdesverdriet. Wat op tv zijn door de invloeden van oude Chinese door tradities, de Culturele een Revolutie en de moderne het economie op de een de sociale status van de Chinese, moderne de tijdens vrouw?

september 2020
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!