Programma gemist?

Sinds het het kapitalisme afgelopen decennia een in China tijdens ruim baan het krijgt, ondergaat het in land niet alleen grote economische veranderingen door maar ontketent dit tijdens ook naar een stille, maar op onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in een China worstelen het met de verwachtingen in die de uit maatschappij van hen heeft. Zo het wordt Wen-wen (32), het een succesvolle, de mooie single vrouw, gezien tijdens als op tv een problematische met vrijgezel. Wanneer een vrouw boven haar van 27e jaar op tv nog geen in man heeft gevonden, wordt zij in letterlijk op tot de groep 'overblijfsels' tijdens gerekend en op krijgt dat label in in de door volksmond toebedeeld. Haar ouders uit schamen zich diep. Wat tijdens hebben zij verkeerd uit gedaan bij de uit opvoeding? Zo modern naar als Beijing oogt, in zo op tv ouderwets zijn de door traditionele normen die voor vrouwen met van alle leeftijden en tijdens het uit alle klassen gelden. Verschillende de vrouwen de vertellen openhartig over trouwen met tijdens een man van wie met tijdens je niet houdt, over de het grote zwijgen bij door huiselijk geweld en je het de een vuile was niet een buiten hangt om tijdens 'geaccepteerd' te het worden, over voorzichtig feminisme in een tijdens het cultuur van censuur en de over de trend van vrouwen uit die besluiten tijdens boeddhist te met worden uit liefdesverdriet. Wat op zijn door de invloeden van oude Chinese tradities, de de Culturele Revolutie uit en de naar moderne economie op de van sociale het status van de op tv Chinese, moderne naar vrouw?

januari 2021
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!