Programma gemist?

Sinds uit het kapitalisme afgelopen decennia in in op tv China ruim baan een krijgt, ondergaat het land naar niet alleen tijdens grote economische veranderingen maar van ontketent dit ook op een stille, het maar onomkeerbare seksuele revolutie. op tv Vrouwen in met China worstelen met de verwachtingen door die de tijdens maatschappij van hen met heeft. Zo op wordt Wen-wen (32), een succesvolle, van mooie single vrouw, door gezien als uit een problematische vrijgezel. Wanneer een het vrouw boven haar een 27e het jaar nog geen uit man heeft in gevonden, wordt zij letterlijk tot uit de groep op 'overblijfsels' gerekend op en krijgt dat label in de het volksmond het toebedeeld. Haar ouders met schamen zich diep. Wat uit hebben op zij verkeerd gedaan bij de opvoeding? van Zo op tv modern als van Beijing oogt, zo ouderwets zijn de naar traditionele normen die met voor vrouwen van in alle uit leeftijden en uit in alle klassen gelden. Verschillende naar vrouwen vertellen de openhartig over trouwen met met een op man van wie je de niet houdt, over het naar grote zwijgen bij huiselijk in geweld van en je de vuile was in niet buiten het hangt om 'geaccepteerd' door te worden, door over voorzichtig de feminisme in een cultuur van censuur uit en op over de trend van tijdens vrouwen op die besluiten boeddhist te met worden uit liefdesverdriet. Wat zijn naar de een invloeden van oude Chinese van tradities, de met Culturele Revolutie en de moderne in de economie op de sociale status van van op tv de Chinese, moderne op vrouw?

juli 2021
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!