Programma gemist?

Sinds met het kapitalisme afgelopen decennia uit in op tv China ruim baan krijgt, ondergaat in het land niet alleen de grote economische tijdens veranderingen maar uit ontketent dit met ook een stille, door maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen met in China worstelen met het op tv de verwachtingen die de de maatschappij van hen heeft. Zo op wordt uit Wen-wen (32), een succesvolle, de mooie single vrouw, gezien het als een op tv problematische vrijgezel. in Wanneer een vrouw boven haar in in 27e jaar nog door geen man heeft van gevonden, wordt zij het letterlijk tot de groep door 'overblijfsels' gerekend en krijgt door dat label in het de door volksmond toebedeeld. Haar ouders schamen het zich diep. Wat van hebben met zij verkeerd gedaan bij de op opvoeding? Zo modern uit als Beijing oogt, zo op ouderwets zijn van de op tv traditionele normen die voor op vrouwen van in alle leeftijden en uit alle klassen een gelden. Verschillende de vrouwen vertellen openhartig over de trouwen met tijdens een man van wie naar je niet van houdt, op over het grote zwijgen op bij huiselijk geweld en naar je de vuile was met niet buiten door hangt om uit 'geaccepteerd' te een worden, over voorzichtig feminisme in tijdens een de cultuur van censuur en het over de trend van vrouwen in die besluiten boeddhist van te op tv worden uit liefdesverdriet. het Wat zijn de invloeden van met oude Chinese met tradities, op de Culturele Revolutie en de moderne door economie op tv op de sociale status van tijdens de het Chinese, moderne uit vrouw?

november 2019
06-12-2017 23:05

Docu: Fallen Flowers, Thick Leaves

2Doc: Fallen flowers, thick leaves - Fallen flowers, thick leaves

Sinds het kapitalisme afgelopen decennia in China ruim baan krijgt, ondergaat het land niet alleen grote economische veranderingen maar ontketent dit ook een stille, maar onomkeerbare seksuele revolutie. Vrouwen in China worstelen met de ve...

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves bij 2Doc: Fallen flowers, thick leaves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves. Heb je een uitzending van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fallen flowers, thick leaves gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fallen flowers, thick leaves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!