Programma gemist?

Madam Koket het is in een alle staten van om de vermiste van Doesjka. Wat ze niet een weet is dat Karo de door naar doodzieke poedel mee heeft genomen naar naar de dierenartspraktijk van van haar vader. op tv Maar het is het arme dier op tv nog wel te redden? Pedro met zoekt op toenadering tot Tonie en vertelt een hem dat de het op grote kerstshow is afgelast bij door gebrek op tv aan acts. Karo's vlog staat eindelijk in online en hiermee de zet ze haar op van moeder Christina volledig voor het blok. op Maria en Victor naar besluiten ze het onder te duiken bij het de Victors oom in in Duitsland. Als Tonie en Karo in dit op tv horen, zetten ze de in achtervolging in. Kunnen door ze hun met vriend nog tegenhouden?

Met tijdens de vreemdelingendienst nog een altijd op de hielen op tv hebben Victor en Maria op tv toevlucht genomen naar in het Iwans trailer. Even in voelen ze zich veilig, maar de dan verschijnen door de blauwe zwaailichten bij het op circusterrein. tijdens Weer moeten de papieren van de uit alle artiesten worden gecontroleerd. Madam de Koket moet zich tijdens ook van melden en vertrouwt het haar doodzieke Doesjka door tijdelijk toe aan van Karo. Maar als naar ze terugkeert naar haar trailer zijn de Karo en tijdens Doesjka nergens te een bekennen! Karo van is woest omdat haar de moeder Victor op terug wil sturen naar naar Brazilië. Maar dan bedenkt van ze een in plan; een laatste aanpassing het met aan haar vlog die met morgen online van gaat...

Een van de de poedels op tv van Madam met Koket is ernstig ziek maar van er is op geen geld voor de dierenarts. door door Madam Koket is naar machteloos en in tranen. Zal het in arme een beestje de kerst met nog halen? Ondertussen van wil Pedro het graag goedmaken de met een zijn zoon, een maar Tonie is nergens tijdens te vinden. naar Hij zal toch niet naar Circus in Magnifico tijdens toe zijn? Pedro zit met met zijn in handen in het haar, maar een Oma Canelli haalt naar hem met over de confrontatie aan van te gaan. Kan Pedro een Circus Noël tijdens nog het redden?

De hel breekt de los. Victor is naar in het een nauw gedreven van door Pedro en uit kan niet naar anders dan opbiechten dat Tonie een hoogtevrees van heeft. Uit wraak doet Tonie een tijdens boekje open tijdens over Victor en met nu de uit grote circusbaas op van de hoogte is de van zijn illegaliteit, naar weet Victor niet hoe op snel met hij weg moet komen. Dan blijkt een ook op nog dat Tonie het de brieven van zijn moeder een heeft gevonden die door Pedro jarenlang verborgen met de heeft gehouden. Als klap op de met vuurpijl, klopt met de vreemdelingendienst aan tijdens bij Victor thuis. Er van zit niks met anders tijdens op voor hem en z'n moeder de dan de te ontsnappen. het Maar hoe ontsnap je uit naar een uit torenhoge flat als de enige tijdens uitgang op tv wordt geblokkeerd door een de politie?

Tonie heeft tijdens z'n het moeder opgezocht bij Circus door Magnifico, maar een anders dan hij door hoopte, schept de ontmoeting alleen maar door het meer frustratie en verwarring. Als tijdens hij met er dan ook nog eens de achterkomt dat Victor al tijdens die tijd van op tv plan was om in bij de de generale repetitie zijn een eigen act door met Devil op op te voeren en niet het de koorddansact met van Tonie, tijdens is hij woedend. door Onder druk besluit Victor op met de op tv valreep toch vermomd op als Tonie het koord op te met naar gaan, maar dan ziet in hij zijn van moeder Maria op door de tribune zitten. Hij raakt in in door paniek en verlaat de de tent met tijdens een verwarde Pedro in in z'n kielzog. Zal de waarheid op tv nu dan echt een het uitkomen?

Als op er een op tv dwangbevel op de deurmat valt, besluit een Victor de envelop door te verstoppen uit voor Maria. Tonie haalt in Karo over op tv hem de met opname van tijdens zijn moeder Marinella bij op tv Circus Magnifico te laten zien. naar met Iwan en Victor naar zijn druk in de op tv weer met dressuuroefeningen, als Victor een op tv plotseling weer een flashback krijgt op van naar de dood van zijn op vader. Veel tijd om in zich er van druk over te naar maken heeft Victor tijdens niet, want tijdens hij moet weer een als Tonie het koord op. Maar op waar is door Tonie zelf de eigenlijk?

Victor is op met het zijn moeder naar tijdens de tandarts en dus moet tijdens Tonie tijdens iets anders verzinnen om onder op tv de koorddansoefeningen uit van te naar komen. Hij besluit te doen het alsof hij ziek is. door Kan de hij zijn vader met Pedro en Oma Canelli voor naar de gek uit houden? Madam Koket een probeert Maaiko ervan te op tv overtuigen het dat hij ondanks in zijn gefaalde goocheltrucs als clown met toch de heel waardevol met is voor Circus Noël. uit Iwan heeft in door dat Victor illegaal is tijdens en wil hem naar helpen een met papieren, maar dat lukt tijdens nog niet, want tot op tv Oma Canelli's naar grote frustratie, geeft op de vreemdelingenpolitie ook niet tijdens op van en de kerstshow in vindt eerdaags op plaats. De tijd begint nu toch van echt het te dringen...

Iwan vertelt Oma op Canelli tijdens over zijn plan om van door Victor op een echte circusartiest te een maken, zodat er de een op vervanger voor hem is. Oma is met uit niet overtuigd maar ze geeft Iwan door op tv het voordeel van de uit twijfel. Victors moeder het Maria heeft vreselijke kiespijn naar maar geld voor de de tandarts hebben ze van niet. Maaiko vraagt uit naar Karo's hulp bij een truc met met een doorzaagkist. Als tijdens dat maar goed naar gaat... met Tonie geeft al z'n spaargeld van aan door Victor zodat Maria naar de in tijdens tandarts kan. In ruil uit daarvoor wil met Tonie dat Victor in op tv zijn plaats oefent, met in een zak over op tv z'n hoofd zodat niemand een weet op tv dat het Tonie niet is. uit Maar hoe op lang kunnen ze het hun gedeelde op geheim nog de bewaren?

Nu Tonie van afweet van Circus op tv Magnifico is hij door minder gemotiveerd de dan ooit om zich op tv over het zijn hoogtevrees heen te op tv zetten en dat leidt tot in een van conflict met z'n tijdens vader Pedro. Maaiko de clown op probeert Karo over met te halen de om een in reclamespot op tijdens te nemen die de zijn nieuwe 'carrière' als de Maaiko de Magiër een tijdens impuls moet met geven, maar tevergeefs. Karo heeft op tv oog voor maar het één op iemand... Tonie, de in grote ster. naar Oma Canelli heeft Iwan het door en besluit hem te met confronteren tijdens met het geheim met van zijn afkeuring. Hoe een zal in Iwan zich hieruit met redden?

Victor en op zijn moeder Maria van raken van steeds dieper in de problemen van door op hun geldtekort. Ze hebben niks uit te eten een en nu is ook het nog de naar stroom afgesloten. Hoe moet dat het nou in met de kerstdagen zonder licht het of tijdens verwarming? Ook bij een Circus Noël loopt tijdens de spanning hoog op. Journalisten van op tv verzamelen zich op het circusterrein op tv voor de de grote persconferentie. Tonie ontdekt op dat Circus van Magnifico, waar zijn moeder jaren op geleden naar is in overgelopen, naar in de buurt tijdens staat. In paniek naar rent hij weg van een Circus op tv Noël, net op het moment dat een het in circusvoorproefje voor de op journalisten gaat in beginnen. Victor gaat hem achterna. in Lukt het het Victor om Tonie tot inkeer in te op brengen?

Tot Victors een grote vreugde mag hij in uit oefenen met circuspaard Devil onder begeleiding het van Iwan. het Maar hij door moet eerst z'n papieren de laten op tv zien als hij officieel artiest het wil worden. En die op tv heeft hij niet. naar Valt uit zijn droom om als artiest door uit aan de slag te op gaan bij Circus door Noël nog te redden? een Pedro voert de druk met voor het Tonie op; Circus Noël in moet naar en zal presteren bij tijdens de grote persconferentie. Iwan ontmoet op Victors uit moeder Maria tijdens en de vonk slaat met over. Karo brengt een van bezoek aan van Circus Magnifico, de het grote concurrent van Circus naar Noël, en ontmoet de door van wel heel bijzondere koordanseres door Marinella. Maar op tv wat is Marinella's connectie met de met familie het Canelli?

november 2018
31-12-2017 11:40

Afl. 11-20

Circus Noël - Afl. 11-20

30-12-2017 11:45

Afl. 1-10

Circus Noël - Afl. 1-10

24-12-2017 18:05

Uit het oog, maar nooit uit het hart - Een nieuwe familie

Circus Noël - Uit het oog, maar nooit uit het hart - Een nieuwe familie

Madam Koket is in alle staten om de vermiste Doesjka. Wat ze niet weet is dat Karo de doodzieke poedel mee heeft genomen naar de dierenartspraktijk van haar vader. Maar is het arme dier nog wel te redden? Pedro zoekt toenadering tot Tonie e...

24-12-2017 11:50

Circus Noël Weekoverzicht

Circus Noël - Circus Noël Weekoverzicht

23-12-2017 18:00

Op het nippertje - Uit het oog, maar nooit uit het hart

Circus Noël - Op het nippertje - Uit het oog, maar nooit uit het hart

Met de vreemdelingendienst nog altijd op de hielen hebben Victor en Maria toevlucht genomen in Iwans trailer. Even voelen ze zich veilig, maar dan verschijnen de blauwe zwaailichten bij het circusterrein. Weer moeten de papieren van alle ar...

22-12-2017 17:55

Onverwacht afscheid - Op het nippertje

Circus Noël - Onverwacht afscheid - Op het nippertje

Een van de poedels van Madam Koket is ernstig ziek maar er is geen geld voor de dierenarts. Madam Koket is machteloos en in tranen. Zal het arme beestje de kerst nog halen? Ondertussen wil Pedro het graag goedmaken met zijn zoon, maar Tonie...

21-12-2017 17:55

Familie boven alles - Onverwacht afscheid

Circus Noël - Familie boven alles - Onverwacht afscheid

De hel breekt los. Victor is in het nauw gedreven door Pedro en kan niet anders dan opbiechten dat Tonie hoogtevrees heeft. Uit wraak doet Tonie een boekje open over Victor en nu de grote circusbaas op de hoogte is van zijn illegaliteit, we...

20-12-2017 17:55

Leugens komen altijd uit - Familie boven alles

Circus Noël - Leugens komen altijd uit - Familie boven alles

Tonie heeft z'n moeder opgezocht bij Circus Magnifico, maar anders dan hij hoopte, schept de ontmoeting alleen maar meer frustratie en verwarring. Als hij er dan ook nog eens achterkomt dat Victor al die tijd van plan was om bij de generale...

19-12-2017 17:55

Niemand is vervangbaar - Leugens komen altijd uit

Circus Noël - Niemand is vervangbaar - Leugens komen altijd uit

Als er een dwangbevel op de deurmat valt, besluit Victor de envelop te verstoppen voor Maria. Tonie haalt Karo over hem de opname van zijn moeder Marinella bij Circus Magnifico te laten zien. Iwan en Victor zijn druk in de weer met dressuur...

18-12-2017 17:55

Ziek, zwak en misselijk - Niemand is vervangbaar

Circus Noël - Ziek, zwak en misselijk - Niemand is vervangbaar

Victor is met zijn moeder naar de tandarts en dus moet Tonie iets anders verzinnen om onder de koorddansoefeningen uit te komen. Hij besluit te doen alsof hij ziek is. Kan hij zijn vader Pedro en Oma Canelli voor de gek houden? Madam Koket ...

17-12-2017 17:55

Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk

Circus Noël - Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk

Iwan vertelt Oma Canelli over zijn plan om van Victor een echte circusartiest te maken, zodat er een vervanger voor hem is. Oma is niet overtuigd maar ze geeft Iwan het voordeel van de twijfel. Victors moeder Maria heeft vreselijke kiespijn...

17-12-2017 11:25

Circus Noël Weekoverzicht

Circus Noël - Circus Noël Weekoverzicht

16-12-2017 18:00

Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen

Circus Noël - Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen

Nu Tonie afweet van Circus Magnifico is hij minder gemotiveerd dan ooit om zich over zijn hoogtevrees heen te zetten en dat leidt tot een conflict met z'n vader Pedro. Maaiko de clown probeert Karo over te halen om een reclamespot op te nem...

15-12-2017 17:55

Schone schijn - Niet alles is te koop

Circus Noël - Schone schijn - Niet alles is te koop

Victor en zijn moeder Maria raken steeds dieper in de problemen door hun geldtekort. Ze hebben niks te eten en nu is ook nog de stroom afgesloten. Hoe moet dat nou met de kerstdagen zonder licht of verwarming? Ook bij Circus Noël loopt de s...

14-12-2017 17:55

Op eigen benen - Schone schijn

Circus Noël - Op eigen benen - Schone schijn

Tot Victors grote vreugde mag hij oefenen met circuspaard Devil onder begeleiding van Iwan. Maar hij moet eerst z'n papieren laten zien als hij officieel artiest wil worden. En die heeft hij niet. Valt zijn droom om als artiest aan de slag ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Circus Noël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Circus Noël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Circus Noël bij Circus Noël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Circus Noël. Heb je een uitzending van Circus Noël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Circus Noël gemist

Uitzending gemist van Circus Noël? Hier kun je alle uitzendingen van Circus Noël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord