Programma gemist?

Madam uit Koket is in alle staten het om de vermiste op de Doesjka. Wat ze niet naar weet is dat Karo de in het doodzieke poedel mee op tv heeft genomen naar met de dierenartspraktijk van haar het vader. Maar tijdens is het arme dier nog met wel te redden? op Pedro zoekt het toenadering tot Tonie van en vertelt hem dat op tv de grote de kerstshow is afgelast in bij gebrek aan acts. Karo's het van vlog staat eindelijk online en met hiermee zet ze tijdens haar van moeder Christina volledig voor het naar blok. Maria uit en Victor met besluiten ze onder tijdens te duiken bij Victors oom van in Duitsland. Als met Tonie en van Karo dit horen, zetten ze op tv op tv de achtervolging in. Kunnen ze van hun vriend op nog tegenhouden?

Met de met vreemdelingendienst nog altijd op met de hielen de hebben Victor en Maria op tv toevlucht genomen in naar door Iwans trailer. Even voelen ze zich de veilig, tijdens maar dan verschijnen de van blauwe zwaailichten in bij het circusterrein. een Weer moeten de papieren een van alle artiesten worden van gecontroleerd. op Madam Koket moet zich ook uit melden op tv en vertrouwt haar doodzieke op tv Doesjka tijdelijk op tv toe aan Karo. Maar als uit de ze terugkeert naar haar tijdens trailer zijn Karo en Doesjka een nergens door te bekennen! Karo is naar woest omdat haar in moeder Victor terug in wil sturen naar Brazilië. met van Maar dan bedenkt ze een de plan; een met laatste aanpassing aan haar op vlog van die morgen online tijdens gaat...

Een de van de poedels van Madam de in Koket is ernstig ziek maar in er in is geen geld op tv voor de dierenarts. Madam Koket de is machteloos op en in tranen. Zal het naar arme beestje de het kerst in nog halen? tijdens Ondertussen wil Pedro het graag naar goedmaken van met zijn zoon, maar op tv Tonie is in nergens te vinden. het Hij zal toch niet naar Circus een Magnifico toe zijn? tijdens Pedro zit met een zijn handen van in het haar, in maar in Oma Canelli haalt tijdens hem over de tijdens confrontatie aan te gaan. Kan Pedro in uit Circus Noël nog naar redden?

De van hel breekt los. Victor is uit in van het nauw gedreven door Pedro van en kan uit niet anders dan door opbiechten dat Tonie tijdens hoogtevrees de heeft. Uit wraak van doet Tonie een boekje open door over Victor en nu naar de grote circusbaas uit op de tijdens hoogte is van de zijn van illegaliteit, weet Victor niet het hoe snel hij weg met moet komen. uit Dan blijkt ook nog dat naar Tonie met de brieven van zijn moeder met heeft gevonden op tv die Pedro jarenlang naar verborgen heeft tijdens gehouden. Als klap op de van vuurpijl, op tv klopt de vreemdelingendienst uit aan bij Victor thuis. Er een een zit niks anders op van voor hem en de z'n moeder dan te ontsnappen. in Maar hoe op tv ontsnap je uit de een torenhoge flat als met de een enige uitgang wordt geblokkeerd van door de het politie?

Tonie van heeft z'n moeder opgezocht het bij de Circus Magnifico, maar anders dan hij in hoopte, een schept de uit ontmoeting alleen maar meer frustratie en op tv verwarring. Als hij door er dan ook het nog eens achterkomt op dat Victor al door die tijd van op tv plan de was om bij met de generale repetitie zijn eigen tijdens act met Devil op tv op te tijdens voeren en niet in de koorddansact door van Tonie, is hij woedend. van Onder de druk besluit van Victor op de op tv valreep toch vermomd als Tonie in het koord op het te gaan, maar naar dan ziet hij tijdens zijn door moeder Maria op een de tribune zitten. Hij raakt uit in paniek door en verlaat de tent met uit een verwarde Pedro het in z'n uit kielzog. Zal een de waarheid nu dan echt van het uitkomen?

Als naar er een van dwangbevel op de het deurmat valt, besluit Victor de naar envelop te verstoppen voor naar Maria. Tonie het haalt op Karo over hem de het opname van zijn moeder de Marinella bij Circus Magnifico het te laten zien. door Iwan de en Victor een zijn druk in de naar weer met dressuuroefeningen, naar als Victor plotseling tijdens weer een in flashback krijgt van de de dood van het zijn vader. Veel tijd om het zich er druk de over een te maken heeft Victor met niet, want hij moet weer in als Tonie een het koord op. het Maar waar de is Tonie zelf van eigenlijk?

Victor is door met zijn moeder naar op tv de tandarts het en dus moet naar Tonie iets anders verzinnen uit om naar onder de koorddansoefeningen uit op tv te van komen. Hij besluit te doen door alsof hij ziek is. tijdens Kan door hij zijn vader in Pedro en Oma van Canelli voor met de gek houden? Madam Koket in probeert in Maaiko ervan te overtuigen dat het hij uit ondanks zijn gefaalde door goocheltrucs als clown toch in heel waardevol is door voor Circus Noël. van Iwan heeft door dat Victor door illegaal is en naar wil op hem helpen met van papieren, maar dat lukt nog een niet, want tot tijdens Oma Canelli's door grote frustratie, geeft uit de het vreemdelingenpolitie ook niet op op en de de kerstshow vindt eerdaags met plaats. De tijd begint tijdens nu toch een echt te dringen...

Iwan vertelt een Oma Canelli uit over zijn plan om van op tv een Victor een echte circusartiest te maken, de zodat er een het vervanger voor op hem is. Oma is in niet een overtuigd maar ze geeft Iwan op tv het voordeel door van de twijfel. een Victors moeder de Maria heeft vreselijke uit kiespijn maar geld voor de tijdens tandarts hebben ze op met niet. Maaiko vraagt de Karo's hulp bij door een truc met een een doorzaagkist. Als dat in maar goed van gaat... Tonie geeft al z'n spaargeld van op aan Victor zodat in Maria naar de tandarts kan. In een ruil daarvoor naar wil Tonie dat Victor met op in zijn plaats oefent, met tijdens een tijdens zak over z'n hoofd zodat tijdens niemand op weet dat het Tonie niet is. van Maar tijdens hoe lang kunnen ze hun uit gedeelde geheim van nog met bewaren?

Nu tijdens Tonie afweet van met Circus Magnifico is van hij minder gemotiveerd met dan ooit om zich over een zijn hoogtevrees heen door de te zetten en dat op tv leidt tot een conflict met met z'n vader van Pedro. Maaiko de clown uit probeert uit Karo over te halen om uit een tijdens reclamespot op te nemen die in zijn nieuwe 'carrière' tijdens naar als Maaiko de Magiër een impuls in de moet geven, maar in tevergeefs. Karo heeft oog voor maar het naar één iemand... Tonie, een de grote ster. op tv Oma Canelli heeft van Iwan door en door besluit hem te door confronteren met het naar geheim van zijn afkeuring. een Hoe zal de Iwan zich hieruit uit redden?

Victor uit en zijn in moeder Maria raken steeds dieper tijdens in de problemen in door tijdens hun geldtekort. Ze hebben niks de te eten en op nu is op ook nog de stroom van afgesloten. Hoe moet tijdens dat nou een met de kerstdagen naar zonder licht op tv of verwarming? Ook in bij Circus Noël loopt de spanning door een hoog op. Journalisten verzamelen zich op in het circusterrein in voor in de grote persconferentie. Tonie naar ontdekt dat Circus Magnifico, van waar zijn moeder jaren op geleden de naar is overgelopen, met in de buurt staat. de In paniek rent hij met weg op tv van Circus Noël, net op een het moment van dat het circusvoorproefje voor het de journalisten gaat van van beginnen. Victor gaat hem achterna. Lukt in het uit Victor om het Tonie tot inkeer te uit brengen?

Tot Victors grote uit vreugde mag door hij oefenen met op tv circuspaard naar Devil onder begeleiding van uit Iwan. Maar hij moet tijdens eerst z'n papieren op laten naar zien als hij officieel artiest op wil worden. En die een heeft op tv hij niet. Valt zijn naar droom om als in artiest op aan de slag te gaan bij op Circus door Noël nog te redden? van Pedro voert de de druk voor met Tonie op; Circus het Noël moet en zal door presteren bij de met grote persconferentie. Iwan ontmoet naar Victors moeder Maria met uit en de vonk slaat over. met Karo brengt een bezoek van door aan Circus Magnifico, de grote concurrent door van een Circus Noël, en ontmoet door de wel heel op bijzondere koordanseres op tv Marinella. Maar in wat is Marinella's connectie met door de familie door Canelli?

oktober 2018
31-12-2017 11:40

Afl. 11-20

Circus Noël - Afl. 11-20

30-12-2017 11:45

Afl. 1-10

Circus Noël - Afl. 1-10

24-12-2017 18:05

Uit het oog, maar nooit uit het hart - Een nieuwe familie

Circus Noël - Uit het oog, maar nooit uit het hart - Een nieuwe familie

Madam Koket is in alle staten om de vermiste Doesjka. Wat ze niet weet is dat Karo de doodzieke poedel mee heeft genomen naar de dierenartspraktijk van haar vader. Maar is het arme dier nog wel te redden? Pedro zoekt toenadering tot Tonie e...

24-12-2017 11:50

Circus Noël Weekoverzicht

Circus Noël - Circus Noël Weekoverzicht

23-12-2017 18:00

Op het nippertje - Uit het oog, maar nooit uit het hart

Circus Noël - Op het nippertje - Uit het oog, maar nooit uit het hart

Met de vreemdelingendienst nog altijd op de hielen hebben Victor en Maria toevlucht genomen in Iwans trailer. Even voelen ze zich veilig, maar dan verschijnen de blauwe zwaailichten bij het circusterrein. Weer moeten de papieren van alle ar...

22-12-2017 17:55

Onverwacht afscheid - Op het nippertje

Circus Noël - Onverwacht afscheid - Op het nippertje

Een van de poedels van Madam Koket is ernstig ziek maar er is geen geld voor de dierenarts. Madam Koket is machteloos en in tranen. Zal het arme beestje de kerst nog halen? Ondertussen wil Pedro het graag goedmaken met zijn zoon, maar Tonie...

21-12-2017 17:55

Familie boven alles - Onverwacht afscheid

Circus Noël - Familie boven alles - Onverwacht afscheid

De hel breekt los. Victor is in het nauw gedreven door Pedro en kan niet anders dan opbiechten dat Tonie hoogtevrees heeft. Uit wraak doet Tonie een boekje open over Victor en nu de grote circusbaas op de hoogte is van zijn illegaliteit, we...

20-12-2017 17:55

Leugens komen altijd uit - Familie boven alles

Circus Noël - Leugens komen altijd uit - Familie boven alles

Tonie heeft z'n moeder opgezocht bij Circus Magnifico, maar anders dan hij hoopte, schept de ontmoeting alleen maar meer frustratie en verwarring. Als hij er dan ook nog eens achterkomt dat Victor al die tijd van plan was om bij de generale...

19-12-2017 17:55

Niemand is vervangbaar - Leugens komen altijd uit

Circus Noël - Niemand is vervangbaar - Leugens komen altijd uit

Als er een dwangbevel op de deurmat valt, besluit Victor de envelop te verstoppen voor Maria. Tonie haalt Karo over hem de opname van zijn moeder Marinella bij Circus Magnifico te laten zien. Iwan en Victor zijn druk in de weer met dressuur...

18-12-2017 17:55

Ziek, zwak en misselijk - Niemand is vervangbaar

Circus Noël - Ziek, zwak en misselijk - Niemand is vervangbaar

Victor is met zijn moeder naar de tandarts en dus moet Tonie iets anders verzinnen om onder de koorddansoefeningen uit te komen. Hij besluit te doen alsof hij ziek is. Kan hij zijn vader Pedro en Oma Canelli voor de gek houden? Madam Koket ...

17-12-2017 17:55

Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk

Circus Noël - Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk

Iwan vertelt Oma Canelli over zijn plan om van Victor een echte circusartiest te maken, zodat er een vervanger voor hem is. Oma is niet overtuigd maar ze geeft Iwan het voordeel van de twijfel. Victors moeder Maria heeft vreselijke kiespijn...

17-12-2017 11:25

Circus Noël Weekoverzicht

Circus Noël - Circus Noël Weekoverzicht

16-12-2017 18:00

Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen

Circus Noël - Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen

Nu Tonie afweet van Circus Magnifico is hij minder gemotiveerd dan ooit om zich over zijn hoogtevrees heen te zetten en dat leidt tot een conflict met z'n vader Pedro. Maaiko de clown probeert Karo over te halen om een reclamespot op te nem...

15-12-2017 17:55

Schone schijn - Niet alles is te koop

Circus Noël - Schone schijn - Niet alles is te koop

Victor en zijn moeder Maria raken steeds dieper in de problemen door hun geldtekort. Ze hebben niks te eten en nu is ook nog de stroom afgesloten. Hoe moet dat nou met de kerstdagen zonder licht of verwarming? Ook bij Circus Noël loopt de s...

14-12-2017 17:55

Op eigen benen - Schone schijn

Circus Noël - Op eigen benen - Schone schijn

Tot Victors grote vreugde mag hij oefenen met circuspaard Devil onder begeleiding van Iwan. Maar hij moet eerst z'n papieren laten zien als hij officieel artiest wil worden. En die heeft hij niet. Valt zijn droom om als artiest aan de slag ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Circus Noël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Circus Noël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Circus Noël bij Circus Noël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Circus Noël. Heb je een uitzending van Circus Noël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Circus Noël gemist

Uitzending gemist van Circus Noël? Hier kun je alle uitzendingen van Circus Noël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord