Programma gemist?

Seizoen 1 - tijdens het Aflevering 12 - met Jeugdserie: Van ruilen tijdens komt huilen - Ziek, zwak in en misselijk: Iwan vertelt tijdens Oma met Canelli over zijn tijdens plan om van Victor een uit echte circusartiest op tv te maken, zodat er het een vervanger met voor van hem is. Oma is niet overtuigd tijdens maar van ze geeft Iwan het uit voordeel van naar de twijfel. Victors moeder Maria door heeft vreselijke kiespijn de maar geld voor een de tandarts hebben met ze niet. het Maaiko vraagt door Karo's hulp bij tijdens een truc met een doorzaagkist. in Als dat maar een goed gaat... Tonie met geeft al z'n tijdens door spaargeld aan Victor zodat Maria naar in naar de tandarts kan. In ruil in daarvoor wil tijdens Tonie dat Victor van in zijn in plaats oefent, met de een zak over z'n hoofd naar zodat niemand weet door dat van het Tonie niet is. Maar door hoe lang kunnen op tv ze hun gedeelde naar geheim op tv nog bewaren?

Seizoen op 1 - Jeugdserie: Circus een Noël Weekoverzicht: Victor een (11) door komt uit Brazilië en kan van niet door aarden in Nederland. Als hij weer de eens spijbelt, stuit door met hij op Circus Noël, een kleurrijk met familiecircus naar dat elk jaar toewerkt het naar de grote van Kerstshow.

Seizoen op tv 1 - Aflevering 11 het - door Jeugdserie: Niet alles is naar te koop - Van op tv ruilen komt huilen: Nu in tijdens Tonie afweet van Circus Magnifico in is uit hij minder gemotiveerd dan ooit om tijdens zich op tv over zijn hoogtevrees heen tijdens te zetten en dat met leidt op tot een conflict met z'n tijdens vader Pedro. Maaiko op de met clown probeert tijdens Karo over te halen door om een reclamespot met op te op tv nemen die zijn nieuwe 'carrière' als van Maaiko de Magiër de een op impuls moet geven, in maar tevergeefs. Karo de heeft oog tijdens voor maar één iemand... Tonie, de op tv grote het ster. Oma Canelli heeft Iwan de door en op tv besluit hem te met confronteren door met het geheim van zijn afkeuring. tijdens Hoe zal van Iwan van zich hieruit redden?

Seizoen 1 - uit Aflevering 10 tijdens - Jeugdserie: Schone de schijn - Niet uit alles is te het koop: Victor en op tv zijn moeder Maria op raken steeds dieper in naar de tijdens problemen door in hun geldtekort. Ze hebben niks het te eten uit en nu is ook nog in de stroom op tv afgesloten. Hoe moet naar dat nou met de in kerstdagen zonder door licht of door verwarming? Ook bij van Circus Noël van loopt de spanning hoog door op. Journalisten verzamelen zich op tv op het uit circusterrein voor de grote persconferentie. een Tonie uit ontdekt dat Circus Magnifico, waar in zijn op tv moeder jaren geleden naar op tv is overgelopen, een in de door buurt staat. In paniek het rent hij weg van Circus in naar Noël, net op het moment het dat een het circusvoorproefje voor de op journalisten gaat op tv beginnen. Victor gaat hem tijdens achterna. Lukt het het Victor om Tonie het tot inkeer te een brengen?

Tot op tv Victors grote vreugde mag het hij oefenen met tijdens circuspaard Devil op tv onder begeleiding van Iwan. door Maar van hij moet eerst z'n met papieren laten zien van als hij officieel artiest wil op worden. En door die heeft een hij niet. door Valt zijn droom om als tijdens artiest aan de slag een te gaan tijdens bij uit Circus Noël nog te een redden? Pedro voert de druk het voor Tonie op; in Circus Noël moet uit op tv en zal presteren in bij de grote persconferentie. Iwan ontmoet in naar Victors moeder Maria en uit de vonk slaat over. Karo van brengt op een bezoek aan Circus een Magnifico, met de grote concurrent van Circus met Noël, en ontmoet met de wel heel op bijzondere koordanseres op tv Marinella. Maar wat is Marinella's naar connectie de met de familie naar Canelli?

Iwan het heeft Victor tijdens betrapt op de rug van Devil met en daar baalt het Victor van, want van naar het laatste wat hij in wil is van een slechte indruk maken. Wat als op tv tijdens hij hierdoor straks uit zijn baantje als stalknecht kwijt op tv is? Karo probeert op de koorddansoefening van bange met Tonie te filmen. van Als hij haar met naar opmerkt, schrikt hij zo het dat hij van op tv het koord naar naar beneden valt. tijdens Met weer een op nieuwe deuk in zijn de zelfvertrouwen, trekt Tonie zich terug op in tijdens zijn trailer. Op de deze manier komt het een natuurlijk naar nooit goed met in zijn koorddansact! Victor wil Tonie op gaan helpen, tijdens maar Iwan heeft uit hele andere van plannen met Victor...

Victor in krijgt de de volle lading van zijn een moeder Maria tijdens voor het spijbelen, tijdens maar al gauw komt Tonie hem naar uit de de brand helpen. het De liefdevolle met manier waarop Maria Victor behandelt, op tv zet Tonie aan het het met denken over zijn eigen moeder. op tv Toevallig doet Karo net in research de naar Tonies moeder voor haar met circusvlog. Zal naar ze erachter van komen wat er naar met haar met gebeurd is? Paardentemmer op Iwan ontvangt slecht nieuws; hij in is medisch afgekeurd de en in kan nooit meer rijden. door Het lijkt het van einde van de tijdens hooggewaardeerde circusact met van Devil. Maar dan ziet hij een op tv Victor in de de stal op acrobatische wijze op naar de van rug van het tijdens paard klimmen. Is er dan een misschien toch uit hoop?

Victor probeert Tonie uit te helpen met in zijn zelfvertrouwen de op het koord in maar dat de valt nog niet mee. Als tijdens de twee een uit pauze inlassen om tijdens even te tijdens ontsnappen aan de in druk de van het circus, lijkt er in onverwacht toch een vriendschap in met op te bloeien. Maar dan worden op ze bijna opgemerkt de door Victors schoolmeester. met Zal hij op erachter naar komen dat Victor door aan het spijbelen is? Ondertussen in graaft Karo in Tonies op verleden de om meer te door weten te komen over zijn op moeder, en ontdekken uit Pedro en naar Oma Canelli naar dat Circus een Magnifico de tent naar in een dorp uit in de buurt heeft opgezet. door Zal de aankomst in van op deze geduchte concurrent Circus Noël in de gevaar brengen? En het de wat houden Pedro en Oma een Canelli toch van achter?

Victor van mag blijven op werken als stalknecht bij met Circus Noël en het hele tijdens de circusgezelschap verwelkomt hem met warm enthousiasme. de Behalve het Tonie dan, want die probeert van nog steeds tijdens Victors ware identiteit boven de water de te krijgen. Hij is bang van dat Victor zal naar verraden dat hij van op tv hoogtevrees heeft. Victor ontdekt foto's van in Iwans op artiestenverleden met paard Devil, naar en dat zet tijdens hem aan het dromen op tv over zijn eigen tijdens toekomst uit bij Circus Noël. Zou hij tijdens ooit in Iwans het met voetsporen kunnen treden? Karo's met moeder, chef van de op vreemdelingenpolitie, keert naar terug om de de papieren van al het naar personeel in te uit controleren. Net een als Victor ontmaskerd dreigt te op worden, tijdens komt er met hulp uit onverwachte in hoek...

Victor ontdekt dat op Tonie hoogtevrees met heeft van en besluit de doodsbange op tv ster een helpende in hand te bieden bij het door koordansen. op Maar dan raakt op tv hij overstuur naar als de situatie een op pijnlijke herinnering naar aan zijn vader doet opborrelen. Hij in vindt troost bij naar van het paard Devil en dit de gaat niet naar onopgemerkt aan van de manklopende eigenaar Iwan tijdens voorbij. Tot Victors grote op vreugde, biedt Iwan uit hem tijdens een vakantiebaan bij het de circus aan. Maar hoe naar moet op dat nou zonder verblijfsvergunning? door Tonie kan zijn achterdochtigheid met niet bedwingen en besluit door Victor stiekem van naar huis te het volgen. Hoe lang op tv kan Victor zijn uit ware het identiteit nog voor Tonie verborgen naar houden?

In op een poging om een vlog-wedstrijd naar te tijdens winnen, besluit tijdens Karo de dagelijkse op tv activiteiten van de artiesten van uit Circus Noël vast met te leggen. Met de behulp van uit haar invloedrijke moeder tijdens krijgt ze toegang tot een het circusterrein. Daar ontmoet het ze Tonie het en ze is met diep onder de indruk uit van de ster. een Victor uit probeert z'n tijdens baantje als stalknecht in bij Circus Noël te verbergen het voor naar zijn moeder. Ze mag immers niet op tv weten dat met hij spijbelt. In uit de stal uit bouwt hij op een band op met het de paard Devil. op Als Victor dan ziet op dat Tonie zijn op koorddansoefening aan het een doen is, van besluit hij hem te in bespieden...

Victor is in stiekem het circusterrein een gaan het verkennen en heeft per op ongeluk de uit jurk van Madam op Koket vernield. Als tegenprestatie van moet hij van Pedro de op tv de paardenstal uitmesten. Betoverd door het op onvoorspelbare naar paard Devil gaat Victor aan op tv de slag. Maar dan op tv van verschijnt de vreemdelingenpolitie plotseling door bij het circus. Wat de als ze tijdens erachter komen dat tijdens Victor geen verblijfsvergunning heeft? op tv Tonie de gedraagt zich ondertussen op nog altijd vreemd. Het lijkt wel met alsof het hij het koorddansen op tv probeert te vermijden. Wat heeft tijdens Tonie een te verbergen?

Op een zijn elfde verjaardag krijgt Tonie naar een te horen van zijn met vader Pedro, de directeur naar van met Circus Noël, dat zijn koorddansact naar de grote attractie wordt tijdens het van de kerstshow. Het hele circus tijdens de is dolenthouasiast, behalve tijdens Tonie zelf. Het lijkt naar wel alsof hem iets door dwarszit... een Ondertussen doet Braziliaans straatschoffie Victor van hard een z'n best om te van wennen aan de zijn nieuwe thuis in Nederland, maar met dat gaat uit moeilijker dan gehoopt. op Wanneer hij weer een eens spijbelt, stuit naar hij onverwachts op op het naar kleurrijke Circus Noël. Vol nieuwsgierigheid het betreedt hij stiekem in het van circusterrein. Maar wat als hij ontdekt de van wordt?

december 2017
17-12-2017 17:55

Circus Noël

Circus Noël - Circus Noël

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Jeugdserie: Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk: Iwan vertelt Oma Canelli over zijn plan om van Victor een echte circusartiest te maken, zodat er een vervanger voor hem is. Oma is niet overtuigd maar...

17-12-2017 11:25

Circus Noël

Circus Noël - Circus Noël

Seizoen 1 - Jeugdserie: Circus Noël Weekoverzicht: Victor (11) komt uit Brazilië en kan niet aarden in Nederland. Als hij weer eens spijbelt, stuit hij op Circus Noël, een kleurrijk familiecircus dat elk jaar toewerkt naar de grote Kerstsho...

16-12-2017 18:00

Circus Noël

Circus Noël - Circus Noël

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Jeugdserie: Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen: Nu Tonie afweet van Circus Magnifico is hij minder gemotiveerd dan ooit om zich over zijn hoogtevrees heen te zetten en dat leidt tot een conflict met z...

15-12-2017 17:55

Circus Noël

Circus Noël - Circus Noël

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Jeugdserie: Schone schijn - Niet alles is te koop: Victor en zijn moeder Maria raken steeds dieper in de problemen door hun geldtekort. Ze hebben niks te eten en nu is ook nog de stroom afgesloten. Hoe moet dat n...

14-12-2017 17:55

Op eigen benen - Schone schijn

Circus Noël - Op eigen benen - Schone schijn

Tot Victors grote vreugde mag hij oefenen met circuspaard Devil onder begeleiding van Iwan. Maar hij moet eerst z'n papieren laten zien als hij officieel artiest wil worden. En die heeft hij niet. Valt zijn droom om als artiest aan de slag ...

13-12-2017 17:55

Vallen en opstaan - Op eigen benen

Circus Noël - Vallen en opstaan - Op eigen benen

Iwan heeft Victor betrapt op de rug van Devil en daar baalt Victor van, want het laatste wat hij wil is een slechte indruk maken. Wat als hij hierdoor straks zijn baantje als stalknecht kwijt is? Karo probeert de koorddansoefening van bange...

12-12-2017 17:55

Talent - Vallen en opstaan

Circus Noël - Talent - Vallen en opstaan

Victor krijgt de volle lading van zijn moeder Maria voor het spijbelen, maar al gauw komt Tonie hem uit de brand helpen. De liefdevolle manier waarop Maria Victor behandelt, zet Tonie aan het denken over zijn eigen moeder. Toevallig doet Ka...

11-12-2017 17:55

De deal - Talent

Circus Noël - De deal - Talent

Victor probeert Tonie te helpen met zijn zelfvertrouwen op het koord maar dat valt nog niet mee. Als de twee een pauze inlassen om even te ontsnappen aan de druk van het circus, lijkt er onverwacht toch een vriendschap op te bloeien. Maar d...

10-12-2017 17:55

Voor wat hoort wat - De deal

Circus Noël - Voor wat hoort wat - De deal

Victor mag blijven werken als stalknecht bij Circus Noël en het hele circusgezelschap verwelkomt hem met warm enthousiasme. Behalve Tonie dan, want die probeert nog steeds Victors ware identiteit boven water te krijgen. Hij is bang dat Vict...

10-12-2017 11:30

Circus Noël Weekoverzicht

Circus Noël - Circus Noël Weekoverzicht

09-12-2017 18:00

Vette leugens - Voor wat hoort wat

Circus Noël - Vette leugens - Voor wat hoort wat

Victor ontdekt dat Tonie hoogtevrees heeft en besluit de doodsbange ster een helpende hand te bieden bij het koordansen. Maar dan raakt hij overstuur als de situatie een pijnlijke herinnering aan zijn vader doet opborrelen. Hij vindt troost...

08-12-2017 17:55

Volg je hart - Vette leugens

Circus Noël - Volg je hart - Vette leugens

In een poging om een vlog-wedstrijd te winnen, besluit Karo de dagelijkse activiteiten van de artiesten van Circus Noël vast te leggen. Met behulp van haar invloedrijke moeder krijgt ze toegang tot het circusterrein. Daar ontmoet ze Tonie e...

07-12-2017 17:55

De vonk - Volg je hart

Circus Noël - De vonk - Volg je hart

Victor is stiekem het circusterrein gaan verkennen en heeft per ongeluk de jurk van Madam Koket vernield. Als tegenprestatie moet hij van Pedro de paardenstal uitmesten. Betoverd door het onvoorspelbare paard Devil gaat Victor aan de slag. ...

06-12-2017 17:55

Een nieuw thuis - De vonk

Circus Noël - Een nieuw thuis - De vonk

Op zijn elfde verjaardag krijgt Tonie te horen van zijn vader Pedro, de directeur van Circus Noël, dat zijn koorddansact de grote attractie wordt van de kerstshow. Het hele circus is dolenthouasiast, behalve Tonie zelf. Het lijkt wel alsof ...

Circus Noël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Circus Noël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Circus Noël bij Circus Noël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Circus Noël. Heb je een uitzending van Circus Noël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Circus Noël gemist

Uitzending gemist van Circus Noël? Hier kun je alle uitzendingen van Circus Noël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord