Programma gemist?

Elke week op tv gaan met Viktor Brand en door de stylisten de uitdaging aan door om de bewoners weer uit verliefd te de laten worden van op hun huis. Emiel het en op tv Charlotte verhuisden in het voorjaar door van 2014 naar een naar sfeervol jaren ?30 door appartement in Rotterdam. uit de Hoewel ze het huis fantastisch vinden, in de worden ze het door hun de smaakverschil niet eens over op de inrichting. Emiel op houdt voornamelijk van uit strak gecombineerd met uit op basic kleuren, terwijl Charlotte het huis door het het liefst zo kleurrijk mogelijk heeft. uit een Emiel vindt de door smaak van Charlotte truttig, meisjesachtig, van rommelig uit en druk, terwijl tijdens Charlotte de stijl in van Emiel juist saai, kil op en koud door vindt.

augustus 2020
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!