Programma gemist?

Elke met week gaan Viktor Brand door en de stylisten de tijdens uitdaging aan het om naar de bewoners weer verliefd te laten uit worden op hun door huis. Emiel en op Charlotte verhuisden in tijdens het voorjaar van op tv 2014 op tv naar een sfeervol tijdens jaren ?30 appartement op tv in Rotterdam. Hoewel ze in het op tv huis fantastisch vinden, worden ze tijdens het uit door hun smaakverschil niet tijdens eens over de een inrichting. Emiel houdt voornamelijk van naar uit strak gecombineerd met op basic kleuren, terwijl in Charlotte het huis het liefst zo met kleurrijk door mogelijk heeft. Emiel vindt de in een smaak van Charlotte truttig, het meisjesachtig, rommelig en tijdens druk, terwijl door Charlotte de stijl van Emiel door juist in saai, kil en uit koud vindt.

maart 2021
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!