Programma gemist?

Elke week door gaan Viktor met Brand en de stylisten door de uitdaging aan om een de bewoners de weer verliefd te laten tijdens worden op tv op hun huis. Emiel en in Charlotte verhuisden naar in het voorjaar op van 2014 naar een naar op sfeervol jaren ?30 appartement op tv in Rotterdam. Hoewel ze het naar huis fantastisch vinden, door worden ze het tijdens door door hun smaakverschil niet een eens over op tv de inrichting. Emiel houdt in voornamelijk van strak gecombineerd met het in basic kleuren, terwijl Charlotte een het huis door het liefst zo door kleurrijk mogelijk heeft. een Emiel vindt de smaak van Charlotte door truttig, meisjesachtig, op tv rommelig en druk, uit terwijl Charlotte de de stijl van tijdens Emiel juist saai, met kil en koud tijdens vindt.

november 2019
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!