Programma gemist?

Elke naar week gaan Viktor tijdens Brand en de stylisten de de door uitdaging aan om de bewoners tijdens weer verliefd te een laten worden op tv op hun huis. Emiel en met Charlotte op verhuisden in het voorjaar van op tv uit 2014 naar een sfeervol jaren ?30 naar appartement in op Rotterdam. met Hoewel ze het huis fantastisch vinden, tijdens worden ze de het door hun tijdens smaakverschil niet eens op over uit de inrichting. Emiel houdt in voornamelijk van strak een gecombineerd met van basic kleuren, terwijl de Charlotte het huis het liefst zo het de kleurrijk mogelijk heeft. Emiel op vindt de smaak op van Charlotte truttig, meisjesachtig, de rommelig en druk, met terwijl Charlotte de stijl uit van met Emiel juist saai, kil op en het koud vindt.

juni 2021
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!