Programma gemist?

Elke naar week gaan door Viktor Brand en de stylisten uit de uitdaging aan om met de bewoners weer in verliefd de te laten worden van op hun huis. Emiel door en Charlotte verhuisden op in het voorjaar in van een 2014 naar een sfeervol tijdens jaren ?30 appartement in een Rotterdam. Hoewel ze op tv het een huis fantastisch vinden, naar worden ze het door hun de smaakverschil niet eens naar over tijdens de inrichting. Emiel houdt voornamelijk van van met strak gecombineerd met basic kleuren, terwijl op Charlotte van het huis het tijdens liefst zo kleurrijk mogelijk heeft. een Emiel door vindt de smaak naar van Charlotte truttig, meisjesachtig, op rommelig in en druk, terwijl Charlotte de stijl in naar van Emiel juist saai, kil en tijdens koud door vindt.

december 2021
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!