Programma gemist?

Elke week op tv gaan Viktor door Brand en de in stylisten de uitdaging aan om met tijdens de bewoners weer verliefd te laten een worden naar op hun op tv huis. Emiel en Charlotte in verhuisden in het tijdens voorjaar van 2014 het naar een een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. in Hoewel ze uit het huis een fantastisch vinden, worden ze het uit door hun door smaakverschil van niet eens over de van inrichting. Emiel houdt voornamelijk uit van strak uit gecombineerd met basic kleuren, terwijl naar Charlotte in het huis het liefst het zo kleurrijk mogelijk heeft. op Emiel vindt de met door smaak van Charlotte truttig, meisjesachtig, op rommelig en een druk, terwijl van Charlotte de stijl van Emiel in juist saai, tijdens kil en koud in vindt.

november 2020
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!