Programma gemist?

Elke in week gaan Viktor Brand naar en de stylisten op tv de van uitdaging aan om de op tv bewoners weer verliefd te laten door door worden op hun huis. Emiel uit en Charlotte verhuisden in met het voorjaar van tijdens tijdens 2014 naar een sfeervol naar jaren ?30 appartement in door Rotterdam. Hoewel ze in het huis het fantastisch vinden, worden naar ze het door in hun smaakverschil niet eens over uit de van inrichting. Emiel houdt voornamelijk het van strak gecombineerd met uit basic kleuren, in terwijl Charlotte het in huis het liefst zo het kleurrijk mogelijk heeft. door Emiel tijdens vindt de smaak in van Charlotte van truttig, meisjesachtig, rommelig in en druk, terwijl op Charlotte de stijl door van Emiel juist door saai, kil en koud door vindt.

april 2020
06-12-2017 15:05

Vtwonen

Rotterdam, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Emiel en Charlotte verhuisden in het voorjaar van 2014 naar een sfeervol jaren ?30 appartement in Rotterdam. Hoewel ze he...

Rotterdam, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 4 bij Rotterdam, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!