Programma gemist?

Op van deze Nationale Vrijwilligersdag op tv zendt BNNVARA de documentaire 'Leve in tijdens de Vrijwilliger!' uit. De film, van gemaakt door Michiel op van Erp naar geeft gezicht aan een de mensen die zonder enige in financiële met vergoeding een belangrijke een bijdrage leveren op tv aan onze samenleving. Wie zijn met zij? Wat motiveert hen? in uit Wat hebben ze er allemaal voor een over? En in in hoeverre hebben anderen op tv baat bij al uit die de activiteiten? Met humor en medeleven het trekken tientallen van landgenoten in tijdens deze documentaire aan de kijker naar voorbij. Het reilen een en zeilen van onze het maatschappij in drijft voor een belangrijk deel een op tijdens de inzet uit van vrijwilligers. Van onze wieg tot tijdens aan het met graf op tv worden we omringd door enthousiaste en naar meelevende landgenoten. Samen uit een met de VS, Canada naar en de Scandinavische landen met staat op tv Nederland bovenaan als tijdens het gaat om het aantal vrijwilligers. in naar Eén op de twee Nederlanders doet naar minimaal één met keer uit per jaar vrijwilligerswerk en op gemiddeld besteden door vrijwilligers hier vier uur uit per week aan. Michiel van in Erp: "In de het afgelopen jaren ben ik op op zowel in mijn privéleven als een in mijn werkende bestaan op als filmer veelvuldig een in contact gekomen naar met vrijwilligers. het Soms onthutsend hoe door belangrijk hun vrijwilligerswerk het bijdraagt aan uit het welzijn van op tv ons allemaal. het Ik hoop met deze film door kijkers van te inspireren en te met motiveren ook een een steentje bij te met dragen aan onze maatschappij." 'Leve de naar Vrijwilliger!' begint met uit de uit vrijwiligers Ans met en Lenie die met hand- en spandiensten verrichten in door een Rotterdams met geboortehotel. Wanneer de de nieuwbakken moeders het uit zwaar hebben het op de baby aan iets ontbreekt de dan leggen Ans op en Lenie tijdens ze in de op tv watten. De film in eindigt met een op tv ontroerend portret op van de 70-jarige Els, uit die de als vrijwilliger aan stervensbegeleiding doet. naar Een op vrouw met een hart van een goud.

mei 2021
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!