Programma gemist?

Op deze Nationale van Vrijwilligersdag zendt op BNNVARA de documentaire met 'Leve de de Vrijwilliger!' uit. De op tv film, gemaakt door Michiel van de Erp geeft gezicht een een aan de mensen die zonder enige naar financiële vergoeding met een op belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving. het een Wie zijn zij? Wat motiveert hen? een Wat hebben een ze met er allemaal voor over? En in in hoeverre hebben anderen uit baat bij door al die van activiteiten? Met humor en met medeleven trekken tientallen landgenoten in tijdens in deze documentaire aan de kijker door voorbij. Het reilen en van zeilen in van onze maatschappij door drijft voor een belangrijk naar deel op de in inzet van tijdens vrijwilligers. Van onze wieg tot met aan tijdens het graf worden we naar omringd door naar enthousiaste en meelevende landgenoten. Samen naar met de VS, het Canada en de op Scandinavische landen staat een Nederland bovenaan als door het gaat om een het aantal een vrijwilligers. Eén op de in twee het Nederlanders doet in minimaal één keer per een jaar vrijwilligerswerk en gemiddeld in besteden vrijwilligers hier vier op tv de uur per week aan. Michiel van de Erp: "In de afgelopen met jaren op tv ben ik op tv zowel in mijn privéleven met als in het mijn werkende bestaan als een filmer veelvuldig naar in contact gekomen tijdens met vrijwilligers. Soms onthutsend hoe op belangrijk hun vrijwilligerswerk bijdraagt van aan uit het welzijn van ons allemaal. naar Ik hoop met met deze film van kijkers te inspireren tijdens en te motiveren ook op tijdens een steentje bij te op dragen aan onze maatschappij." 'Leve het de Vrijwilliger!' begint met in de vrijwiligers Ans naar en Lenie die op hand- en spandiensten uit verrichten tijdens in een Rotterdams geboortehotel. de Wanneer de nieuwbakken op moeders het met zwaar hebben het de baby uit aan iets ontbreekt van dan leggen tijdens Ans en Lenie een ze van in de watten. het De film eindigt met een naar ontroerend tijdens portret van de 70-jarige Els, de die als tijdens vrijwilliger aan stervensbegeleiding doet. Een het vrouw op tv met een hart door van goud.

mei 2020
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!