Programma gemist?

Op van deze Nationale Vrijwilligersdag met zendt BNNVARA de documentaire van 'Leve van de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt het tijdens door Michiel van met Erp geeft gezicht aan de een mensen die zonder enige in financiële vergoeding een door belangrijke in bijdrage leveren van aan onze samenleving. door Wie zijn zij? Wat tijdens motiveert hen? naar Wat hebben ze er allemaal voor tijdens over? En door in hoeverre het hebben anderen op baat bij al door die activiteiten? Met humor en op medeleven trekken tientallen door landgenoten door in deze documentaire aan de kijker van voorbij. Het reilen tijdens en zeilen op tv van onze maatschappij in drijft voor een belangrijk deel uit op de van inzet van vrijwilligers. Van in onze wieg tot naar aan het de graf worden we omringd in door enthousiaste en van meelevende door landgenoten. Samen van met de VS, Canada en de op tv Scandinavische tijdens landen staat het Nederland bovenaan als het gaat om naar het aantal vrijwilligers. met Eén op de op tv met twee Nederlanders doet met minimaal één keer uit per jaar vrijwilligerswerk op en gemiddeld besteden het vrijwilligers hier vier door uur per week aan. Michiel van uit Erp: een "In de afgelopen jaren op tv ben ik het zowel in mijn privéleven als het in in mijn werkende bestaan als filmer door veelvuldig in een contact gekomen met vrijwilligers. Soms in de onthutsend hoe belangrijk hun de vrijwilligerswerk bijdraagt aan van het welzijn van in ons allemaal. Ik een hoop met door deze film kijkers te op inspireren en te motiveren ook het een steentje bij op tv te in dragen aan onze maatschappij." 'Leve het de Vrijwilliger!' begint naar met de vrijwiligers Ans in en in Lenie die hand- en spandiensten tijdens verrichten op in een Rotterdams in geboortehotel. Wanneer de nieuwbakken naar moeders het zwaar hebben op het met de baby aan het iets ontbreekt een dan leggen Ans tijdens en Lenie ze in de op tv watten. De tijdens film eindigt het met een ontroerend portret de van de 70-jarige Els, van die als vrijwilliger aan een stervensbegeleiding door doet. Een vrouw naar met een hart een van goud.

september 2020
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!