Programma gemist?

Op op tv deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA uit op tv de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. van De de film, gemaakt door Michiel de van Erp het geeft gezicht aan de door mensen die tijdens zonder enige met financiële vergoeding een belangrijke een bijdrage leveren aan op onze samenleving. Wie van zijn zij? Wat motiveert hen? door Wat door hebben ze op er allemaal voor over? En de in hoeverre hebben anderen het een baat bij al die activiteiten? Met van humor en medeleven van trekken tientallen door landgenoten op in deze documentaire aan de op tv kijker met voorbij. Het reilen en zeilen op tv van onze op tv maatschappij drijft voor een belangrijk naar deel op van de inzet van vrijwilligers. tijdens Van tijdens onze wieg tot aan op tv het graf de worden we omringd door met enthousiaste en meelevende landgenoten. Samen de met de een VS, Canada en de het uit Scandinavische landen staat door Nederland bovenaan als in het gaat om het aantal een vrijwilligers. Eén op met de met twee Nederlanders doet op minimaal één keer per jaar op vrijwilligerswerk van en gemiddeld besteden op vrijwilligers hier vier uur per week een aan. Michiel van tijdens Erp: "In de naar afgelopen op jaren ben ik zowel van in mijn privéleven als een in mijn werkende de bestaan door als filmer veelvuldig de in contact gekomen met naar vrijwilligers. Soms onthutsend tijdens hoe belangrijk hun vrijwilligerswerk bijdraagt naar aan in het welzijn naar van ons allemaal. in Ik hoop met tijdens deze film kijkers te naar inspireren en te motiveren door ook een in steentje bij te met dragen aan onze op tv maatschappij." 'Leve de tijdens Vrijwilliger!' begint met tijdens de vrijwiligers Ans en een Lenie die hand- en spandiensten van verrichten in in een Rotterdams geboortehotel. Wanneer met met de nieuwbakken moeders het zwaar hebben een het op tv de baby aan naar iets ontbreekt met dan leggen Ans en Lenie ze van in de tijdens watten. De naar film eindigt het met een ontroerend op tv portret van de 70-jarige uit Els, die de als vrijwilliger aan stervensbegeleiding doet. Een in vrouw op met een hart van tijdens goud.

juli 2021
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!