Programma gemist?

Op deze Nationale met het Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve met met de Vrijwilliger!' uit. De door film, gemaakt tijdens door Michiel van Erp tijdens geeft gezicht aan de mensen tijdens die zonder op enige financiële het vergoeding een belangrijke door bijdrage leveren een aan onze samenleving. Wie zijn zij? naar van Wat motiveert hen? Wat een hebben ze er een allemaal voor over? een En in hoeverre op tv hebben anderen baat de bij al die naar activiteiten? Met humor en medeleven uit tijdens trekken tientallen landgenoten in deze documentaire tijdens met aan de kijker voorbij. Het reilen tijdens en zeilen uit van onze uit maatschappij drijft voor een belangrijk deel het op tijdens de inzet van vrijwilligers. Van tijdens onze wieg tot het aan het graf van het worden we omringd met door enthousiaste en meelevende landgenoten. Samen de met de op tv VS, Canada en naar de Scandinavische landen staat op tv Nederland bovenaan als op het gaat met om uit het aantal vrijwilligers. Eén op uit de twee Nederlanders een doet tijdens minimaal één keer per jaar de vrijwilligerswerk uit en gemiddeld besteden vrijwilligers hier vier op tv uur per week tijdens aan. Michiel van op tv Erp: "In de afgelopen naar uit jaren ben ik zowel in in mijn privéleven als tijdens in mijn werkende een bestaan als door filmer veelvuldig in contact gekomen met met vrijwilligers. Soms een onthutsend van hoe belangrijk hun vrijwilligerswerk bijdraagt van aan het een welzijn van ons van allemaal. Ik van hoop met deze film kijkers met door te inspireren en naar te motiveren ook een steentje het bij te dragen door aan onze van maatschappij." 'Leve de Vrijwilliger!' begint met de de vrijwiligers Ans het het en Lenie die het hand- en spandiensten verrichten uit in een Rotterdams de geboortehotel. Wanneer de de nieuwbakken moeders het het zwaar hebben het de uit baby aan iets uit ontbreekt dan leggen Ans door op tv en Lenie ze op tv in de watten. De film eindigt naar met een ontroerend de portret van de met door 70-jarige Els, die van als vrijwilliger aan stervensbegeleiding doet. op Een vrouw van met een van hart van goud.

oktober 2019
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!