Programma gemist?

Op deze Nationale uit Vrijwilligersdag zendt BNNVARA tijdens de documentaire 'Leve naar de op Vrijwilliger!' uit. De van film, gemaakt door Michiel van tijdens Erp geeft in gezicht aan de met mensen die zonder enige de financiële uit vergoeding een belangrijke tijdens bijdrage leveren aan in onze samenleving. Wie zijn van zij? door Wat motiveert hen? met Wat hebben ze er op allemaal voor over? in En in hoeverre naar hebben anderen baat bij naar al die de activiteiten? Met humor en door medeleven trekken door tientallen landgenoten de in deze documentaire aan de kijker naar voorbij. Het reilen en van de zeilen van onze maatschappij de drijft voor een belangrijk het deel op de inzet het van vrijwilligers. Van in van onze wieg tot aan op tv het graf worden we omringd op door enthousiaste met en meelevende landgenoten. de Samen met de in VS, Canada en uit de een Scandinavische landen staat op Nederland bovenaan als het gaat op om met het aantal vrijwilligers. Eén op de de twee een Nederlanders doet minimaal één keer op tv per jaar een vrijwilligerswerk en gemiddeld op besteden vrijwilligers naar hier vier uur per het week aan. Michiel van het Erp: "In naar de afgelopen jaren op ben ik zowel in mijn tijdens privéleven als in van uit mijn werkende bestaan als op filmer veelvuldig in contact gekomen met tijdens met vrijwilligers. Soms onthutsend hoe belangrijk naar hun uit vrijwilligerswerk bijdraagt aan het welzijn door van ons naar allemaal. tijdens Ik hoop met deze film op tv kijkers te inspireren en uit een te motiveren ook een steentje bij uit te dragen naar aan onze in maatschappij." 'Leve de Vrijwilliger!' begint met met de vrijwiligers uit Ans en Lenie uit die met hand- en spandiensten het verrichten in een Rotterdams geboortehotel. het Wanneer de met nieuwbakken moeders met het zwaar hebben het het de baby aan iets een ontbreekt dan in leggen Ans en Lenie op ze in uit de watten. op tv De film eindigt met een ontroerend door portret van de op naar 70-jarige Els, die als vrijwilliger aan het stervensbegeleiding doet. op Een op vrouw met een door hart van goud.

januari 2021
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!