Programma gemist?

Op deze Nationale het Vrijwilligersdag zendt op tv BNNVARA de documentaire 'Leve in de Vrijwilliger!' uit. uit in De film, gemaakt door Michiel van in Erp met geeft gezicht aan de mensen op die zonder enige in de financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren tijdens tijdens aan onze samenleving. Wie door zijn zij? Wat het motiveert hen? de Wat hebben ze er naar allemaal voor over? een En in hoeverre het hebben anderen met baat bij al naar die activiteiten? Met van humor en medeleven trekken met tientallen landgenoten in deze naar documentaire aan de het kijker voorbij. Het reilen en op tv zeilen van onze op tv van maatschappij drijft voor op een belangrijk deel tijdens op de inzet van naar vrijwilligers. Van onze wieg tot uit aan het het graf worden we uit omringd de door enthousiaste en meelevende landgenoten. van Samen met een de VS, Canada en tijdens de van Scandinavische landen staat een Nederland bovenaan als het met gaat om op tv het aantal vrijwilligers. Eén op tv op de twee Nederlanders doet naar de minimaal één keer een per jaar vrijwilligerswerk een en gemiddeld besteden met vrijwilligers hier vier uur van per week op aan. Michiel van Erp: uit "In de afgelopen jaren ben met ik zowel in een mijn privéleven als in uit mijn werkende bestaan door op tv als filmer veelvuldig in het contact gekomen met vrijwilligers. Soms op tv onthutsend de hoe belangrijk op hun vrijwilligerswerk bijdraagt aan het welzijn het van ons allemaal. een Ik hoop met het door deze film kijkers het te inspireren en te uit motiveren ook een steentje in bij te dragen naar aan in onze maatschappij." 'Leve de in Vrijwilliger!' begint met de de vrijwiligers Ans en Lenie die het hand- en door spandiensten verrichten een in een door Rotterdams geboortehotel. Wanneer de nieuwbakken moeders met het zwaar uit hebben uit het de baby aan iets ontbreekt uit dan met leggen Ans door en Lenie ze in de watten. in De in film eindigt met naar een ontroerend portret van de naar 70-jarige de Els, die als vrijwilliger aan op stervensbegeleiding doet. tijdens Een van vrouw met een hart van naar goud.

juni 2021
07-12-2017 21:30

Docu: Leve de Vrijwilliger!

Leve de Vrijwilliger! - Docu: Leve de Vrijwilliger!

Op deze Nationale Vrijwilligersdag zendt BNNVARA de documentaire 'Leve de Vrijwilliger!' uit. De film, gemaakt door Michiel van Erp geeft gezicht aan de mensen die zonder enige financiële vergoeding een belangrijke bijdrage leveren aan onze...

Leve de Vrijwilliger! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leve de Vrijwilliger! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leve de Vrijwilliger! bij Leve de Vrijwilliger! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leve de Vrijwilliger!. Heb je een uitzending van Leve de Vrijwilliger! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leve de Vrijwilliger! gemist

Uitzending gemist van Leve de Vrijwilliger!? Hier kun je alle uitzendingen van Leve de Vrijwilliger! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!