Programma gemist?

Trauma op tv Centrum volgt spoedeisende door Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun in met drukke en soms naar levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute uit pijnklachten tot trauma's als op tv gevolg van met een ongeluk thuis of een het op de weg; alle patiënten die in de hulp inroepen van van deze zorgverleners uit komen aan bod het op in deze dagelijkse het realityserie.

februari 2020
07-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 618 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 618 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 618 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 618 bij Aflevering 618 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 618. Heb je een uitzending van Aflevering 618 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 618 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 618? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 618 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!