Programma gemist?

Trauma van Centrum volgt spoedeisende met Hulp- en ambulancemedewerkers uit tijdens hun drukke en door soms levensreddende werkzaamheden. op Van ademhalingsproblemen, acute op tv pijnklachten door tot trauma's als gevolg van een uit ongeluk thuis of de op de weg; tijdens alle patiënten die van de hulp inroepen van van deze zorgverleners op komen de aan bod op tv in deze dagelijkse met realityserie.

december 2021
07-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 618 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 618 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 618 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 618 bij Aflevering 618 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 618. Heb je een uitzending van Aflevering 618 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 618 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 618? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 618 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!