Programma gemist?

De op tv vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard zijn op echte geeks met een op voorliefde voor het wiskunde en fysica. een Ze snappen alles het op het gebied van een natuur- en scheikunde door en van zwaartekracht op tv tot atomen. Maar een voeg atomen van samen tot de een vrouw en met het bevattingsvermogen van de mannen uit komt met tot stilstand. Gelukkig hebben ze in hun blonde van buurvrouw Penny die de lang niet zo slim met is, maar het wel de op tv sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering het kan Leonard Sheldon niet naar naar zijn werk van rijden. Sheldon, die niet naar kan rijden, van zoekt dan naar hulp van Penny, op Howard en Koothrappali. in Deze worden tijdens echter zo boos op hem van dat ze van allemaal weigeren de om hem te met brengen.

maart 2021
07-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Euclid Alternative, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Euclid Alternative, Seizoen 2 bij The Euclid Alternative, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Euclid Alternative, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Euclid Alternative, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Euclid Alternative, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!