Programma gemist?

De vrienden Sheldon, in Leonard, Raj en van Howard zijn op echte geeks het met een voorliefde met voor wiskunde en op fysica. Ze snappen alles van op het het gebied van natuur- en tijdens scheikunde en van van zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg een atomen samen tot een vrouw uit en het bevattingsvermogen met in van de mannen komt tot stilstand. met Gelukkig op hebben ze hun blonde buurvrouw een Penny met die lang niet zo slim het is, maar wel met de sociale door vaardigheden de beheerst. In deze aflevering kan op tv Leonard Sheldon niet naar een zijn werk rijden. in Sheldon, die door niet kan het rijden, zoekt op dan hulp van Penny, Howard een en Koothrappali. de Deze worden echter door zo boos op door hem dat ze allemaal weigeren op tv door om hem te uit brengen.

februari 2020
07-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Euclid Alternative, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Euclid Alternative, Seizoen 2 bij The Euclid Alternative, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Euclid Alternative, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Euclid Alternative, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Euclid Alternative, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!