Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en de Howard zijn echte geeks met een de voorliefde in voor wiskunde en fysica. het Ze snappen alles op op het gebied van op natuur- van en scheikunde en van op tv zwaartekracht de tot atomen. Maar voeg in atomen samen tot een op vrouw en het bevattingsvermogen de van de op tv mannen komt tot op tv stilstand. Gelukkig hebben op ze hun blonde het buurvrouw op tv Penny die lang niet op tv zo slim op tv is, maar wel de sociale vaardigheden de beheerst. het In deze aflevering kan uit Leonard Sheldon niet naar uit tijdens zijn werk rijden. Sheldon, in die niet op kan rijden, zoekt op dan hulp van door Penny, Howard en uit Koothrappali. Deze worden echter zo in boos met op hem dat ze op tv allemaal weigeren om het hem te van brengen.

juni 2021
07-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Euclid Alternative, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Euclid Alternative, Seizoen 2 bij The Euclid Alternative, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Euclid Alternative, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Euclid Alternative, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Euclid Alternative, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!