Programma gemist?

De op tv vrienden Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard zijn echte met geeks met uit een voorliefde met voor wiskunde en naar fysica. Ze snappen naar alles op het gebied op van natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht de uit tot atomen. Maar voeg een atomen samen tot op tv een vrouw en het door bevattingsvermogen van de tijdens mannen komt op tv tot stilstand. in Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw Penny die lang de niet zo op slim is, maar wel in de sociale tijdens vaardigheden beheerst. In deze met met aflevering kan Leonard Sheldon niet naar een zijn de werk rijden. Sheldon, die niet de kan rijden, het zoekt met dan hulp van Penny, Howard door en Koothrappali. Deze tijdens worden echter zo boos naar op hem de dat ze allemaal door weigeren om in hem te op tv brengen.

juli 2020
07-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Euclid Alternative, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Euclid Alternative, Seizoen 2 bij The Euclid Alternative, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Euclid Alternative, Seizoen 2. Heb je een uitzending van The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Euclid Alternative, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Euclid Alternative, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Euclid Alternative, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!