Programma gemist?

In met Undercover Boss tijdens NL verruilt een directeur van een naar grote Nederlandse tijdens onderneming een een week lang zijn met directiestoel voor een plek op de op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de de kans in om te zien wat er door uit zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, uit de want de werknemers hebben geen idee de dat van hun ?nieuwe collega? het eigenlijk de naar hoogste baas is. In deze van gaat op de divisiedirecteur van Libéma, Sjors van met den Boogaart, in vermomd de werkvloer van op. een Libéma is gespecialiseerd in parken tijdens als de Beekse de Bergen en Aqua een Zoo. Sjors van gaat vier dagen een undercover in drie van zijn op dierenparken. Zijn medewerkers van weten de niet dat een deze man, zogenaamd op zoek door naar een carrière switch, een hun baas is. naar De het directeur ziet dat in zijn medewerkers erg bevlogen zijn. op tv Daarnaast ziet uit hij dat het beleid, van bedacht door het de in directie, in de praktijk vaak anders op uitpakt. Een tijdens van de medewerkers in kent zijn baas door wel heel erg naar goed en begint door te twijfelen, met wordt Sjors ondanks zijn tijdens vermomming toch herkend als een met directeur?

mei 2020
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!