Programma gemist?

In uit Undercover Boss NL een verruilt een directeur van van een grote Nederlandse onderneming een een week lang het zijn directiestoel naar voor een plek een op de werkvloer. tijdens Vermomd krijgt hij in de kans met om te zien wat het er zich allemaal tijdens afspeelt naar in zijn bedrijf, want de naar werknemers van hebben geen idee dat hun ?nieuwe op tv collega? het eigenlijk de een hoogste baas is. In deze de gaat de divisiedirecteur van de Libéma, Sjors op van den Boogaart, de vermomd de werkvloer op. tijdens Libéma tijdens is gespecialiseerd in parken als door de Beekse Bergen naar en Aqua het Zoo. Sjors op gaat vier dagen undercover in door drie van zijn van dierenparken. Zijn medewerkers op weten niet dat tijdens deze man, uit zogenaamd op in zoek naar uit een carrière switch, hun van baas is. het De directeur ziet op dat zijn medewerkers in erg bevlogen zijn. een Daarnaast ziet hij dat het op tv beleid, bedacht door de met directie, in op de praktijk op vaak anders uitpakt. Een van met de naar medewerkers kent van zijn baas wel heel door erg goed en begint te tijdens twijfelen, een wordt Sjors met ondanks zijn vermomming toch herkend als het op tv directeur?

januari 2021
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!