Programma gemist?

In door Undercover Boss NL verruilt een van uit directeur van een grote Nederlandse op onderneming een week lang uit zijn directiestoel voor op tv een plek uit op van de werkvloer. Vermomd krijgt in hij de de kans om te zien wat er de zich allemaal afspeelt het in zijn bedrijf, met een want de werknemers naar hebben geen idee dat hun ?nieuwe in collega? eigenlijk de van hoogste baas op is. In deze gaat van de uit divisiedirecteur van Libéma, Sjors van uit op tv den Boogaart, vermomd de werkvloer op. op tv Libéma is gespecialiseerd tijdens in parken als het de Beekse met Bergen en Aqua naar Zoo. uit Sjors gaat vier dagen een undercover in drie van zijn met dierenparken. met Zijn medewerkers weten op niet dat deze naar man, zogenaamd op een zoek naar een carrière de switch, uit hun baas is. De directeur ziet in dat tijdens zijn medewerkers erg in bevlogen zijn. Daarnaast ziet hij in dat het de beleid, bedacht op tv door de directie, met in de een praktijk vaak anders uit uitpakt. Een van de een medewerkers kent zijn baas wel uit heel erg met goed en begint te het twijfelen, de wordt Sjors tijdens ondanks zijn vermomming toch door herkend als uit directeur?

mei 2021
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!