Programma gemist?

In van Undercover Boss NL verruilt een met directeur van op een van grote Nederlandse onderneming een week op lang zijn het directiestoel voor een tijdens plek op de werkvloer. op Vermomd op krijgt hij de kans om te in zien wat tijdens er zich allemaal afspeelt tijdens van in zijn bedrijf, de want de werknemers hebben geen op idee een dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk de uit hoogste baas is. het In deze het gaat de het divisiedirecteur van Libéma, Sjors met van naar den Boogaart, vermomd een de werkvloer op. de Libéma is gespecialiseerd in parken als uit de Beekse Bergen in en door Aqua Zoo. Sjors gaat door vier dagen tijdens undercover in van drie van zijn dierenparken. op tv Zijn medewerkers weten niet tijdens dat op deze man, zogenaamd op zoek naar een een carrière op switch, een hun baas is. op De directeur ziet dat zijn de medewerkers erg op tv bevlogen zijn. Daarnaast ziet hij het dat naar het beleid, van bedacht door de directie, in de de praktijk vaak in anders uitpakt. in Een van de medewerkers met kent zijn baas wel een heel met erg goed het en begint te twijfelen, wordt Sjors van van ondanks zijn vermomming toch van herkend als een directeur?

november 2019
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!