Programma gemist?

In Undercover Boss het NL verruilt door een directeur van een de in grote Nederlandse onderneming een week in lang zijn directiestoel voor op tv in een plek op de werkvloer. op tv Vermomd krijgt hij van de uit kans om te zien wat met er zich in allemaal afspeelt in zijn bedrijf, van want de het werknemers de hebben geen idee dat hun ?nieuwe naar collega? eigenlijk de op het hoogste baas is. In deze gaat van de divisiedirecteur van de van Libéma, Sjors van den Boogaart, op tv vermomd de werkvloer op. tijdens Libéma is gespecialiseerd uit in parken als met in de Beekse Bergen uit en Aqua Zoo. van Sjors gaat vier dagen undercover op tv in op tv drie van zijn dierenparken. het Zijn medewerkers de weten niet dat deze van man, zogenaamd van op zoek naar een door carrière switch, hun met baas is. De directeur op tv ziet dat zijn in medewerkers van erg bevlogen zijn. Daarnaast van ziet hij dat in het beleid, bedacht door in de directie, uit in de een praktijk vaak anders uitpakt. Een het van de medewerkers kent de zijn baas wel een heel erg goed het en begint te op twijfelen, tijdens wordt Sjors ondanks met zijn vermomming toch herkend het als met directeur?

september 2021
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!