Programma gemist?

In Undercover met Boss NL door verruilt een directeur van op tv een grote Nederlandse in onderneming een week lang de tijdens zijn directiestoel voor een plek op met de werkvloer. de Vermomd krijgt hij het de kans om op te zien wat op tv er zich allemaal afspeelt op tv tijdens in zijn bedrijf, want de werknemers op hebben geen idee in dat hun een ?nieuwe collega? eigenlijk in de hoogste het baas is. In deze tijdens gaat in de divisiedirecteur van Libéma, naar Sjors van van den Boogaart, vermomd de een werkvloer op. Libéma is gespecialiseerd op in naar parken als naar de Beekse Bergen door en Aqua Zoo. Sjors gaat het vier dagen undercover met in drie van op zijn dierenparken. Zijn tijdens medewerkers weten met niet dat deze man, zogenaamd met op zoek naar de een carrière switch, op hun baas is. het De directeur ziet in dat zijn in medewerkers door erg bevlogen zijn. uit Daarnaast ziet hij dat het met beleid, bedacht door de een directie, in het de praktijk vaak door anders uitpakt. Een een van de van medewerkers kent op tv zijn baas wel heel erg tijdens goed een en begint te twijfelen, naar wordt Sjors ondanks in zijn vermomming toch herkend met als in directeur?

september 2020
07-12-2017 21:30

Undercover Boss NL

Libéma, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Libéma, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Libéma, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Libéma, Seizoen 1 bij Libéma, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Libéma, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Libéma, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Libéma, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Libéma, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Libéma, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!