Programma gemist?

Patty Brard het en Jochem van van Gelder gaan het het land in om in burenruzies het op te lossen. Van mot over in eigendom tot in echt wegpestgedrag, in op Bonje met het de Buren komt op tv het allemaal door voorbij. Je zult er maar naast een wonen, de een buurvrouw met 21 honden. een Heleen is door de wanhoop tijdens nabij en roept op de hulp van in Patty en uit Jochem in. Ze naar is taxi-chauffeuse, werkt in het door weekend ?s nachts en van moet dan overdag met slapen. Maar een dat lukt met niet als het juist dan de buuf de honden uit naar buiten door doet. Het op tv wordt een hele toer de om de tijdens buurvrouwen nader naar tot elkaar te de krijgen. Vooral omdat hondenliefhebster Patty door smelt voor naar een nest puppy's bij de op tv buurvrouw en het eigenlijk niets kwaads in meer wil horen met over het de honden.

februari 2020
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!