Programma gemist?

Patty Brard op en Jochem van Gelder van gaan de het land in om burenruzies op tv het op te lossen. Van mot over met eigendom tot tijdens echt wegpestgedrag, in in Bonje met de op tv Buren komt het het allemaal voorbij. Je zult op er maar naast in wonen, op tv een buurvrouw met 21 op tv honden. Heleen is naar de uit wanhoop nabij en roept de uit hulp het van Patty en Jochem in. Ze tijdens met is taxi-chauffeuse, werkt in het het weekend ?s naar nachts en moet van dan overdag slapen. Maar dat naar lukt niet als van juist tijdens dan de buuf tijdens de honden naar tijdens buiten doet. Het een wordt een hele van toer om de buurvrouwen op tv nader tot elkaar uit te krijgen. Vooral omdat een hondenliefhebster Patty smelt de tijdens voor een nest puppy's bij de op buurvrouw en naar eigenlijk niets kwaads meer op wil horen op tv over in de honden.

juli 2020
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!