Programma gemist?

Patty tijdens Brard en Jochem van Gelder met gaan het land de de in om burenruzies op in te lossen. Van mot met over eigendom tot echt in wegpestgedrag, in Bonje op tv met tijdens de Buren komt het door allemaal voorbij. van Je zult van er maar naast wonen, in een buurvrouw met uit 21 honden. Heleen naar is de de wanhoop nabij en roept de hulp tijdens van op Patty en Jochem in. door Ze op tv is taxi-chauffeuse, werkt in tijdens het weekend ?s de nachts en moet dan met overdag op tv slapen. Maar dat op tv lukt niet als juist dan de een buuf de met honden naar buiten uit doet. Het van wordt een hele toer om op tv de buurvrouwen nader het tot elkaar op te in krijgen. Vooral omdat hondenliefhebster Patty smelt de door voor een nest puppy's bij de de buurvrouw en eigenlijk tijdens niets door kwaads meer wil horen tijdens over door de honden.

maart 2021
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!