Programma gemist?

Patty op tv Brard en de Jochem van Gelder gaan het land op op tv in om burenruzies op te lossen. op van Van mot over eigendom tot op tv echt wegpestgedrag, in naar Bonje met in de Buren komt het allemaal op tv voorbij. in Je zult in er maar naast in wonen, een buurvrouw met 21 honden. van de Heleen is de van wanhoop nabij en roept de door hulp van Patty met en Jochem in. Ze naar is taxi-chauffeuse, tijdens werkt in het tijdens weekend ?s naar nachts en moet dan overdag door slapen. door Maar dat het lukt niet als juist op dan de in buuf de honden naar buiten van doet. op Het wordt een de hele toer om de buurvrouwen nader van tot elkaar een te krijgen. Vooral omdat op hondenliefhebster Patty door smelt een voor een nest puppy's bij de naar buurvrouw in en eigenlijk niets van kwaads meer op tv wil horen over op tv de honden.

oktober 2020
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!