Programma gemist?

Patty Brard en een door Jochem van Gelder gaan het land uit in om burenruzies door op te lossen. op tv een Van mot over eigendom tot echt tijdens door wegpestgedrag, in Bonje met de op tv Buren komt met het allemaal in voorbij. Je zult er in maar naast wonen, tijdens een buurvrouw in met 21 honden. Heleen door is de wanhoop nabij en met roept de hulp uit van Patty uit en Jochem met in. Ze is taxi-chauffeuse, werkt tijdens in het in weekend ?s nachts naar en moet dan overdag op slapen. het Maar dat met lukt niet als juist dan de naar buuf de honden naar naar buiten doet. naar Het een wordt een hele op tv toer om de buurvrouwen op tv nader tot elkaar naar te krijgen. Vooral in omdat een hondenliefhebster Patty smelt voor een tijdens nest puppy's bij de het in buurvrouw en eigenlijk naar niets kwaads meer van wil horen over de het honden.

juli 2021
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!