Programma gemist?

Patty Brard een en het Jochem van Gelder gaan het op tv land in tijdens om burenruzies op te lossen. uit de Van mot over eigendom de tot echt in wegpestgedrag, in Bonje met met de Buren komt het allemaal op voorbij. Je zult uit er uit maar naast wonen, een buurvrouw van met 21 een honden. Heleen een is de wanhoop het nabij en roept de uit hulp van Patty een en Jochem in. een Ze op is taxi-chauffeuse, werkt op tv in het weekend door ?s nachts en moet dan overdag op tv slapen. Maar uit dat lukt niet als in met juist dan de buuf de een honden naar tijdens buiten doet. Het wordt een van hele in toer om de buurvrouwen de nader tot in elkaar te krijgen. Vooral omdat naar hondenliefhebster Patty in smelt voor een nest van naar puppy's bij de buurvrouw het en eigenlijk de niets kwaads meer wil door horen over de de honden.

november 2020
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!