Programma gemist?

Patty Brard de en Jochem van van Gelder gaan het land door in tijdens om burenruzies met op te lossen. Van mot over de naar eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje van met de Buren het in komt het allemaal op voorbij. Je zult op tv er maar naast wonen, een buurvrouw het met met 21 honden. Heleen is naar de wanhoop nabij de en roept de hulp naar van de Patty en Jochem de in. Ze is taxi-chauffeuse, door werkt in het weekend van ?s een nachts en moet op tv dan overdag slapen. naar Maar dat op tv lukt niet als juist dan naar de tijdens buuf de honden naar buiten tijdens doet. Het wordt een in hele toer op om de door buurvrouwen nader de tot elkaar te krijgen. met Vooral omdat hondenliefhebster Patty smelt de voor een door nest puppy's op tv bij de tijdens buurvrouw en eigenlijk niets op kwaads meer wil horen over naar de een honden.

september 2021
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!