Programma gemist?

Patty Brard van en Jochem van Gelder uit gaan het uit land in het om burenruzies op het te lossen. Van mot over van eigendom tot echt op tv wegpestgedrag, in van Bonje met de Buren het komt het allemaal in op tv voorbij. Je zult er maar naast een wonen, een buurvrouw op tv met 21 honden. op Heleen is de de wanhoop van nabij en roept uit de hulp op van Patty en Jochem in. het Ze is uit taxi-chauffeuse, werkt in het weekend een van ?s nachts en moet tijdens dan overdag slapen. in Maar dat lukt niet op als juist dan op tv de buuf van de honden naar buiten in doet. Het wordt uit een hele toer om de de het buurvrouwen nader tot elkaar op te krijgen. Vooral omdat in hondenliefhebster Patty smelt tijdens voor in een nest puppy's bij de het buurvrouw met en eigenlijk in niets kwaads meer wil het horen over tijdens de honden.

oktober 2019
09-12-2017 12:05

Bonje met de buren

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen i...

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 bij Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!