Programma gemist?

'Made In Belgium' uit is een uit speciaal voor Nederland de samengestelde voorstelling, op tv van alle op hoogtepunten uit de Vlaamse shows een van de Belgische komiek het Philippe Geubels. De een hoogtepunten worden aangevuld een met nieuw materiaal. een in Gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd van tijdens en lijzige stem, geeft van Geubels onder meer tijdens uitleg over naar verschillende Vlaamse woorden uit en de Nederlandse vertaling hiervan. 'Made in op Belgium' op was het eerste theaterprogramma van op Philippe in de Nederland en tijdens speelde in het seizoen naar 2013-2014 wegens succes voor van het de tweede seizoen. tijdens Hij sloot deze succesvolle op tour af op met drie voorstellingen door in het prestigieuze Koninklijk Theater naar Carré.

'Made op In Belgium' is een speciaal met voor uit Nederland samengestelde voorstelling, uit van alle hoogtepunten uit het de Vlaamse een shows van de Belgische komiek een het Philippe Geubels. De het hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. een Gekenmerkt door zijn naar het bril, kale hoofd in en lijzige stem, geeft Geubels onder in meer uit uitleg over van verschillende Vlaamse woorden met en de Nederlandse vertaling hiervan. 'Made door in Belgium' was het met eerste in theaterprogramma van Philippe een in Nederland de en speelde in uit het seizoen 2013-2014 wegens in succes voor het tweede seizoen. de Hij van sloot deze succesvolle tour van af met drie het voorstellingen naar in het prestigieuze Koninklijk Theater op tv tijdens Carré.

augustus 2020
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!