Programma gemist?

'Made In Belgium' op is een een speciaal voor Nederland door samengestelde voorstelling, van op tv alle hoogtepunten uit de in Vlaamse in shows van tijdens de Belgische komiek Philippe Geubels. tijdens De hoogtepunten een worden aangevuld met nieuw een materiaal. in Gekenmerkt door zijn bril, kale door hoofd en lijzige tijdens stem, geeft in Geubels onder meer uitleg met over verschillende in Vlaamse woorden en een de Nederlandse vertaling hiervan. 'Made in in tijdens Belgium' was het eerste theaterprogramma de van Philippe in Nederland tijdens en naar speelde in het seizoen 2013-2014 uit wegens een succes voor het met tweede seizoen. Hij sloot deze op tv de succesvolle tour af met drie voorstellingen van tijdens in het prestigieuze op Koninklijk Theater Carré.

'Made In van Belgium' is de een speciaal voor Nederland samengestelde met voorstelling, van op tv alle hoogtepunten uit met de in Vlaamse shows van de Belgische de komiek door Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld op tv met nieuw materiaal. uit op Gekenmerkt door zijn bril, kale in hoofd van en lijzige stem, naar geeft Geubels onder meer van uitleg over verschillende Vlaamse woorden op tv en de door Nederlandse tijdens vertaling hiervan. 'Made in Belgium' een was het eerste met theaterprogramma van naar Philippe in Nederland en speelde in in het seizoen 2013-2014 een wegens in succes voor het van tweede seizoen. Hij naar sloot in deze succesvolle tour af met drie in voorstellingen in het uit prestigieuze Koninklijk op tv Theater naar Carré.

december 2019
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!