Programma gemist?

'Made een In Belgium' is een speciaal het naar voor Nederland samengestelde voorstelling, van van alle hoogtepunten door uit de Vlaamse shows van de de Belgische naar komiek naar Philippe Geubels. De het hoogtepunten worden aangevuld met met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn uit bril, kale een hoofd en de lijzige stem, geeft Geubels onder in meer uitleg naar over op tv verschillende Vlaamse woorden en de met Nederlandse vertaling hiervan. 'Made in het Belgium' op was het eerste op tv theaterprogramma van een Philippe in Nederland van en speelde in door het seizoen 2013-2014 wegens succes voor door het van tweede seizoen. Hij sloot met deze uit succesvolle tour af met het drie voorstellingen in door het prestigieuze uit Koninklijk Theater Carré.

'Made In uit Belgium' is een speciaal op voor Nederland samengestelde in voorstelling, van alle naar hoogtepunten naar uit de Vlaamse een shows van de Belgische op komiek Philippe uit Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld door met nieuw van materiaal. Gekenmerkt door door zijn uit bril, kale hoofd en lijzige stem, naar geeft Geubels onder de meer uit uitleg over verschillende Vlaamse woorden tijdens en de Nederlandse op tv vertaling een hiervan. 'Made in van Belgium' was het eerste theaterprogramma van op tv Philippe in Nederland het en op speelde in het seizoen 2013-2014 naar wegens naar succes voor het tweede seizoen. op tv Hij op tv sloot deze succesvolle uit tour af met op tv drie voorstellingen uit in het tijdens prestigieuze Koninklijk Theater uit Carré.

april 2021
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!