Programma gemist?

'Made van In Belgium' in is een speciaal voor Nederland uit samengestelde de voorstelling, van alle tijdens hoogtepunten uit de Vlaamse uit shows van de uit Belgische komiek Philippe Geubels. De van hoogtepunten worden aangevuld naar in met nieuw materiaal. Gekenmerkt met door zijn een bril, kale hoofd een en lijzige stem, geeft Geubels onder tijdens uit meer uitleg over verschillende een Vlaamse woorden en de met Nederlandse vertaling hiervan. 'Made het in Belgium' was het het eerste uit theaterprogramma van Philippe in op tv Nederland en op tv speelde in van het seizoen 2013-2014 wegens succes de voor het tweede seizoen. van op tv Hij sloot deze succesvolle tour af op tv met drie voorstellingen in in de het prestigieuze Koninklijk uit Theater Carré.

'Made in In Belgium' is van een speciaal voor Nederland samengestelde de het voorstelling, van alle hoogtepunten uit de tijdens Vlaamse shows van op tv de de Belgische komiek Philippe Geubels. van De hoogtepunten worden aangevuld in met nieuw het materiaal. Gekenmerkt door tijdens zijn bril, kale hoofd naar en lijzige stem, naar geeft Geubels van onder meer uitleg over door verschillende het Vlaamse woorden en de uit Nederlandse vertaling op hiervan. 'Made in Belgium' was het op de eerste theaterprogramma van Philippe in van Nederland en door speelde in het van seizoen 2013-2014 wegens een succes voor het tijdens tweede seizoen. Hij uit sloot deze succesvolle tour door af met drie van voorstellingen in van het naar prestigieuze Koninklijk Theater tijdens Carré.

juli 2021
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!