Programma gemist?

'Made In het Belgium' is door een speciaal voor Nederland op samengestelde voorstelling, van met alle hoogtepunten uit de naar Vlaamse op shows van op de Belgische komiek Philippe tijdens Geubels. De hoogtepunten worden een aangevuld met nieuw materiaal. door Gekenmerkt het door zijn bril, op kale hoofd en lijzige stem, naar geeft Geubels onder het meer uitleg naar over door verschillende Vlaamse woorden en de de Nederlandse vertaling hiervan. 'Made op tv in Belgium' tijdens was het eerste theaterprogramma in van Philippe in Nederland tijdens en speelde in in de het seizoen 2013-2014 met wegens succes voor het naar tweede seizoen. Hij op tv sloot deze succesvolle tour af met op met drie voorstellingen in het prestigieuze van Koninklijk Theater op tv Carré.

'Made naar In Belgium' tijdens is een speciaal door voor Nederland samengestelde voorstelling, het van alle het hoogtepunten uit de Vlaamse een shows van de Belgische uit komiek Philippe uit Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld door door met nieuw materiaal. Gekenmerkt het door zijn bril, kale het hoofd en met lijzige stem, door geeft Geubels onder meer uitleg over tijdens verschillende het Vlaamse woorden het en de Nederlandse vertaling in hiervan. 'Made in Belgium' was op het eerste theaterprogramma van op Philippe in Nederland tijdens en speelde in tijdens het seizoen met 2013-2014 wegens succes voor met het een tweede seizoen. Hij door sloot deze van succesvolle tour af met uit drie voorstellingen in het van prestigieuze van Koninklijk Theater op tv Carré.

april 2020
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!