Programma gemist?

'Made In Belgium' op tv is een speciaal door voor Nederland samengestelde met voorstelling, van alle op een hoogtepunten uit de Vlaamse shows tijdens van de Belgische uit komiek Philippe Geubels. De naar met hoogtepunten worden aangevuld met op tv nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn de bril, kale naar hoofd en op tv lijzige stem, geeft Geubels onder met een meer uitleg over naar verschillende Vlaamse woorden en naar de Nederlandse vertaling het hiervan. 'Made in Belgium' was het naar eerste theaterprogramma van uit Philippe naar in Nederland en speelde van in het seizoen 2013-2014 op wegens succes voor in het tweede naar seizoen. Hij sloot deze uit succesvolle op tv tour af in met drie voorstellingen in het door prestigieuze Koninklijk de Theater Carré.

'Made door In Belgium' het is een speciaal voor de Nederland samengestelde voorstelling, van alle naar uit hoogtepunten uit de Vlaamse shows op tv van de van Belgische komiek Philippe Geubels. op tv De hoogtepunten worden het aangevuld met nieuw materiaal. op Gekenmerkt door tijdens zijn bril, kale hoofd van en tijdens lijzige stem, door geeft Geubels onder meer uitleg van over verschillende Vlaamse uit woorden en de Nederlandse naar vertaling hiervan. 'Made door in Belgium' was het de eerste het theaterprogramma van Philippe van in Nederland door en speelde in het seizoen 2013-2014 het wegens succes voor door het een tweede seizoen. Hij het sloot deze succesvolle tour een af met drie door voorstellingen in naar het van prestigieuze Koninklijk Theater de Carré.

november 2020
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!