Programma gemist?

'Made In Belgium' door is een speciaal door voor op tv Nederland samengestelde voorstelling, met van alle hoogtepunten uit de op Vlaamse shows uit van de Belgische komiek de Philippe van Geubels. De een hoogtepunten worden aangevuld met nieuw uit materiaal. van Gekenmerkt door zijn bril, met kale hoofd naar en lijzige stem, geeft de Geubels onder meer uitleg naar over verschillende Vlaamse de woorden en de Nederlandse met vertaling de hiervan. 'Made in op tv Belgium' was het eerste theaterprogramma de van Philippe in Nederland op uit en speelde in het seizoen naar 2013-2014 wegens succes uit voor het tweede seizoen. in het Hij sloot deze succesvolle in tour af met drie voorstellingen de in op tv het prestigieuze Koninklijk Theater op tv Carré.

'Made In de Belgium' met is een speciaal voor op tv Nederland samengestelde voorstelling, op tv van alle hoogtepunten een uit de het Vlaamse shows van de Belgische komiek de Philippe door Geubels. De hoogtepunten worden naar aangevuld met nieuw materiaal. op tv Gekenmerkt door in zijn bril, kale het hoofd op en lijzige stem, geeft de Geubels onder meer uitleg de over tijdens verschillende Vlaamse woorden op en de Nederlandse in vertaling hiervan. 'Made in Belgium' door was het op tv eerste theaterprogramma van in Philippe in Nederland en speelde in in van het seizoen 2013-2014 het wegens succes voor het de tweede seizoen. Hij de sloot deze succesvolle tour tijdens af in met drie door voorstellingen in het prestigieuze op Koninklijk Theater het Carré.

mei 2021
04-11-2018 21:40

Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Theater: Philippe Geubels - Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

09-12-2017 20:01

Philippe Geubels: Made In Belgium

Philippe Geubels: Made In Belgium - Philippe Geubels: Made In Belgium

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels. De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn b...

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Philippe Geubels: Made In Belgium bij Philippe Geubels: Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Philippe Geubels: Made In Belgium. Heb je een uitzending van Philippe Geubels: Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Philippe Geubels: Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Philippe Geubels: Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Philippe Geubels: Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!