Programma gemist?

Eindelijk is het op tv in zover: de feestelijke opening van met Casa Bocquero. De op vier vrouwen zijn echter een gestresst door dingen de die op in het laatste door moment nog op tv geregeld moeten worden. van Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, van die erg tijdens nieuwsgierig is naar een de Casa en naar door in de nieuwe geliefde van haar door dochter. Jacqueline is onaangenaam tijdens verrast als op tv Erik laat weten het niet bij de met feestelijkheden aanwezig uit te zijn. Julia vindt de een opening heel spannend: van wordt dit het tijdens moment dat door ze het van Nederlandse leven definitief achter zich met kan van laten?

De verbouwing van naar Casa Bocquero begint met een ergens op te lijken. Pia werkt van dubbel uit zo hard: niet alleen uit voor de bed van & breakfast, door maar ook door voor haar baan in door het restaurant van van Erik. Als Jacqueline het van idee krijgt dat de Erik zich nauwelijks op druk maakt om in hun verslechterde relatie, door is voor haar de met een maat vol. Marjolein op wordt ondertussen verrast door de door komst van uit Pieter. Julia richt zich uit volledig op op de verbouwing, totdat ze een op ontdekking de doet over de haar ex-vriend Bas.

Julia is buiten een de stad om op tv bouwmaterialen te van kopen. tijdens Ze heeft daarna een afspraak een met iemand in van de gemeente die van de brandveiligheid van tijdens het pand moet controleren, op tv want met zonder goedkeuring mag de een bed & door breakfast niet tijdens open.

september 2021
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentiniƫ) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!