Programma gemist?

Eindelijk is het op tv zover: de uit feestelijke de opening van Casa Bocquero. De vier naar het vrouwen zijn echter tijdens gestresst door dingen die op op het tijdens laatste moment nog geregeld moeten tijdens worden. door Ondertussen arriveert de moeder van naar Marjolein, die erg in nieuwsgierig is naar door de Casa door en naar de nieuwe geliefde door van haar naar dochter. Jacqueline is tijdens onaangenaam verrast als op Erik laat weten naar niet met bij de feestelijkheden aanwezig te zijn. door Julia vindt de een opening uit heel spannend: wordt dit van het moment dat op ze het Nederlandse op tv leven definitief op achter zich kan op tv laten?

De verbouwing tijdens van Casa Bocquero begint het ergens het op te lijken. Pia een werkt dubbel zo hard: het niet alleen in voor in de bed & breakfast, maar op ook in voor haar baan in het restaurant in van het Erik. Als Jacqueline de het idee krijgt van dat Erik zich in nauwelijks druk maakt om hun door verslechterde relatie, is door voor een haar de maat vol. Marjolein in wordt ondertussen verrast met door de komst met naar van Pieter. Julia richt zich naar volledig op een de verbouwing, totdat ze een naar ontdekking doet over een tijdens haar ex-vriend Bas.

Julia met is buiten de stad in om door bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna op het een afspraak met iemand van van de met gemeente die de brandveiligheid op tv van het pand op moet controleren, want zonder goedkeuring door mag de de bed uit & breakfast niet van open.

december 2020
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentinië) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!