Programma gemist?

Eindelijk de is het zover: tijdens de feestelijke opening met van Casa een Bocquero. De vier vrouwen door zijn echter gestresst door een dingen van die op het laatste moment van nog geregeld op moeten worden. Ondertussen arriveert het de moeder van in Marjolein, die met erg nieuwsgierig is naar naar de Casa op tv en naar de tijdens nieuwe geliefde op van haar dochter. de Jacqueline is onaangenaam verrast als een Erik laat weten niet in bij de in feestelijkheden aanwezig van te zijn. naar Julia vindt de opening heel spannend: het naar wordt dit het moment dat ze op het Nederlandse leven met definitief naar achter zich kan naar laten?

De tijdens verbouwing van Casa Bocquero tijdens begint ergens op te in lijken. Pia werkt in dubbel zo op hard: op niet alleen voor de bed & van breakfast, door maar ook voor haar naar baan in met het restaurant van Erik. in Als Jacqueline het idee het krijgt dat van Erik zich nauwelijks op tv druk maakt om naar hun in verslechterde relatie, is voor tijdens haar de maat vol. Marjolein uit wordt naar ondertussen verrast door de naar komst van Pieter. Julia tijdens richt zich volledig naar het op de verbouwing, totdat ze in een ontdekking doet over op haar ex-vriend de Bas.

Julia is in buiten de stad om de bouwmaterialen tijdens te kopen. Ze heeft van daarna het een afspraak met iemand naar van de op gemeente die de op brandveiligheid van het pand moet het controleren, op tv want zonder goedkeuring mag de naar bed een & breakfast niet het open.

april 2020
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentinië) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!