Programma gemist?

Eindelijk is het naar zover: naar de feestelijke op tv opening van Casa een Bocquero. De vier vrouwen de zijn echter gestresst door dingen naar die van op het laatste moment op nog geregeld moeten worden. op Ondertussen een arriveert de moeder van Marjolein, uit die erg nieuwsgierig door is naar de in Casa en naar uit de op tv nieuwe geliefde van haar tijdens dochter. Jacqueline is onaangenaam door op verrast als Erik laat weten niet door bij de feestelijkheden van tijdens aanwezig te zijn. Julia vindt van de tijdens opening heel spannend: wordt tijdens dit het moment dat op tv ze het Nederlandse leven op definitief achter zich naar kan door laten?

De door verbouwing van Casa Bocquero begint naar ergens op te van van lijken. Pia werkt dubbel zo het hard: niet alleen voor tijdens de bed & van op tv breakfast, maar ook voor naar haar baan in het een restaurant van de Erik. Als Jacqueline het met idee het krijgt dat Erik zich nauwelijks door druk maakt naar om hun verslechterde van relatie, is door voor haar de maat het vol. Marjolein tijdens wordt ondertussen verrast door de door komst van door Pieter. Julia richt zich het volledig door op de verbouwing, totdat het ze een ontdekking op tv doet over van haar ex-vriend Bas.

Julia naar is buiten de naar stad om de bouwmaterialen te kopen. een Ze heeft daarna een afspraak door met iemand van de het een gemeente die de brandveiligheid op tv van het pand moet controleren, uit want zonder naar goedkeuring mag naar de bed & breakfast niet het naar open.

november 2019
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentinië) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!