Programma gemist?

Eindelijk is het het zover: in de feestelijke opening van het Casa Bocquero. op De vier vrouwen zijn tijdens echter gestresst door met dingen die door op het laatste de moment nog geregeld op moeten worden. Ondertussen arriveert uit de moeder van een Marjolein, naar die erg nieuwsgierig is naar de de met Casa en naar de nieuwe een geliefde van haar door dochter. op Jacqueline is onaangenaam een verrast als Erik laat weten niet uit op bij de feestelijkheden aanwezig te zijn. op Julia vindt naar de op tv opening heel spannend: wordt van dit het moment dat ze van het Nederlandse een leven definitief achter van zich kan naar laten?

De in verbouwing van Casa Bocquero naar begint in ergens op te door lijken. Pia werkt dubbel zo het hard: niet alleen voor met de bed & het breakfast, maar ook het op tv voor haar baan in het met restaurant van Erik. Als naar Jacqueline uit het idee krijgt naar dat Erik in zich nauwelijks druk maakt om in hun van verslechterde relatie, is voor in haar de maat vol. de Marjolein wordt een ondertussen verrast op tv door de komst tijdens van Pieter. Julia richt zich een volledig op van de verbouwing, totdat ze een de ontdekking doet de over tijdens haar ex-vriend Bas.

Julia is buiten het van de stad om bouwmaterialen te kopen. het Ze op tv heeft daarna een afspraak van met iemand van de naar gemeente die van de brandveiligheid van het het tijdens pand moet controleren, want in zonder goedkeuring mag de bed het door & breakfast niet op open.

april 2021
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentiniƫ) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!