Programma gemist?

Eindelijk is het van zover: op tv de feestelijke opening van Casa door Bocquero. het De vier vrouwen zijn een echter gestresst door uit dingen die op het tijdens laatste moment nog tijdens geregeld moeten worden. op tv Ondertussen door arriveert de moeder van naar Marjolein, die het erg nieuwsgierig is naar de op tv de Casa en naar de nieuwe geliefde een van de haar dochter. Jacqueline is naar onaangenaam verrast als het Erik laat weten niet het bij de van feestelijkheden aanwezig met te zijn. tijdens Julia vindt de opening heel een spannend: wordt dit het in met moment dat ze met het Nederlandse leven definitief achter met zich uit kan laten?

De tijdens verbouwing van Casa Bocquero op begint ergens op de te lijken. Pia door werkt dubbel op tv zo hard: niet alleen op voor op de bed & breakfast, met maar ook voor van haar baan in uit het restaurant op tv van Erik. Als Jacqueline het idee op in krijgt dat Erik zich nauwelijks in druk in maakt om hun met verslechterde relatie, is voor het haar de maat vol. Marjolein met wordt ondertussen verrast de door de komst een van Pieter. naar Julia richt naar zich volledig op met de verbouwing, totdat ze van een ontdekking doet over naar haar ex-vriend op tv Bas.

Julia is door buiten de uit stad om bouwmaterialen op tv te kopen. Ze uit heeft daarna een afspraak met een iemand tijdens van de gemeente door die de brandveiligheid het van het uit pand moet controleren, want zonder de goedkeuring mag de bed door op & breakfast niet van open.

augustus 2020
14-12-2009 23:25

Aflevering 6

Julia's Tango - Aflevering 6

Eindelijk is het zover: de feestelijke opening van Casa Bocquero. De vier vrouwen zijn echter gestresst door dingen die op het laatste moment nog geregeld moeten worden. Ondertussen arriveert de moeder van Marjolein, die erg nieuwsgierig is...

07-12-2009 23:25

Aflevering 5

Julia's Tango - Aflevering 5

De verbouwing van Casa Bocquero begint ergens op te lijken. Pia werkt dubbel zo hard: niet alleen voor de bed & breakfast, maar ook voor haar baan in het restaurant van Erik. Als Jacqueline het idee krijgt dat Erik zich nauwelijks druk maak...

30-11-2009 23:25

Aflevering 4

Julia's Tango - Aflevering 4

Julia is buiten de stad om bouwmaterialen te kopen. Ze heeft daarna een afspraak met iemand van de gemeente die de brandveiligheid van het pand moet controleren, want zonder goedkeuring mag de bed & breakfast niet open.

Julia's Tango gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Julia's Tango de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Julia's Tango bij Julia's Tango liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Julia's Tango. Heb je een uitzending van Julia's Tango gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Julia's Tango gemist

Julia's Tango is een Nederlandse dramaserie, ontwikkeld door Endemol en die wordt uitgezonden op NET 5. De serie volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die in Buenos Aires (Argentinië) een Bed & Breakfast beginnen. Vriendschap, familie en liefde staan centraal in de serie.

Uitzending gemist van Julia's Tango? Hier kun je alle uitzendingen van Julia's Tango kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!