Programma gemist?

Airen met Mylene begeleidt samen uit met een team met van creatieve do-it-yourself uit stylisten van vtwonen stellen die door niet goed weten tijdens van waar te beginnen met het naar opknappen van hun huis. op van Opvallend is dat de in koppels die meedoen aan van dit nieuwe woonprogramma een het het groot deel van deze klussen zélf een moeten uitvoeren. Aan in een de hand van het plan van het de van stylist leggen de naar koppels nu zelf tijdens de basis en gaan tijdens ze aan de naar slag met verven, vloeren een van leggen en behangen zonder te op weten wat in het beoogde naar resultaat is. De stylist zet de tijdens door laatste puntjes op door de i door uit de meubels en de tijdens accessoires aan de tijdens ruimte toe op tv te voegen. Hoe de reageren de bewoners de als het af is? Nicole de en Jelle de hebben elkaar tijdens leren kennen op een internetforum op over Australië. naar Met hun twee kinderen zijn een ze een hecht van gezin. tijdens Ondanks hun reislust willen ze naar graag tijdens een warm huis met om bij terug te het komen. naar Als gezin willen ze een dan ook in een woonkamer waar op ze alle vier van gelukkig van worden, stoer en toch op tijdens vrouwelijk.

maart 2020
10-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 bij Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!