Programma gemist?

Airen Mylene een begeleidt samen met een een in team van creatieve do-it-yourself naar stylisten van vtwonen stellen op tv die niet op goed weten van waar te beginnen met het van opknappen een van hun huis. naar Opvallend is dat in de koppels die meedoen naar aan dit nieuwe op tv woonprogramma een groot met deel van deze klussen zélf van moeten op tv uitvoeren. Aan de uit hand van het plan van door de stylist leggen uit de van koppels nu zelf de de basis en gaan ze tijdens de aan de slag door met verven, vloeren leggen en in behangen zonder op te weten wat het op tv beoogde resultaat van is. De stylist zet op tv de op laatste puntjes op de i door tijdens door de meubels en de met accessoires aan de ruimte op toe te van voegen. Hoe reageren met de bewoners als het een af is? naar Nicole en Jelle hebben in elkaar leren met kennen op van een internetforum over een Australië. Met hun twee van kinderen zijn op tv ze een hecht gezin. Ondanks door hun reislust de willen ze een graag een warm uit huis om bij terug op tv te komen. Als een gezin willen ze op dan ook een op woonkamer waar het ze alle vier met gelukkig van worden, stoer en met toch met vrouwelijk.

april 2021
10-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 bij Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!