Programma gemist?

Airen het Mylene begeleidt van samen met een team naar van creatieve do-it-yourself door stylisten van vtwonen tijdens stellen die niet goed weten in met waar te beginnen met het opknappen door van op hun huis. Opvallend is het dat met de koppels die op meedoen aan dit naar nieuwe woonprogramma een groot deel van tijdens deze in klussen zélf moeten uitvoeren. Aan naar de op tv hand van het plan van tijdens de stylist naar leggen uit de koppels nu een zelf de basis en gaan op tv ze door aan de slag met in verven, vloeren tijdens leggen en behangen op tv zonder te weten wat het beoogde uit op resultaat is. De stylist zet met de laatste op puntjes op tijdens de i door de van meubels en de accessoires op tv aan de ruimte toe naar te voegen. Hoe in op tv reageren de bewoners als de het af is? Nicole en het Jelle hebben op tv elkaar leren in kennen op een internetforum de over Australië. uit Met hun twee kinderen op zijn ze een op tv hecht gezin. een Ondanks hun reislust het willen ze graag een warm op huis om de bij terug door te komen. Als gezin tijdens willen tijdens ze dan ook een naar woonkamer waar ze alle vier op tv gelukkig in van worden, stoer een en toch een vrouwelijk.

december 2020
10-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 bij Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!