Programma gemist?

Airen een Mylene begeleidt samen met met een met team van creatieve do-it-yourself een stylisten van in vtwonen stellen die door niet goed weten waar te op tv beginnen met met het opknappen van hun tijdens huis. tijdens Opvallend is dat het de koppels die van meedoen aan dit nieuwe met woonprogramma een groot deel van in met deze klussen zélf moeten van uitvoeren. Aan naar de hand van het plan van van de stylist leggen naar de koppels nu naar zelf door de basis door en gaan ze aan de tijdens slag met op tv verven, vloeren leggen en naar behangen zonder van te weten van wat het beoogde resultaat is. De het stylist zet op de de laatste puntjes op de i met door de meubels naar en de de accessoires aan op de ruimte toe te voegen. op tv Hoe reageren de van bewoners als een het af is? Nicole tijdens en Jelle hebben in elkaar de leren kennen op de een internetforum over Australië. Met hun een twee op tv kinderen zijn tijdens ze een hecht gezin. tijdens Ondanks hun reislust op tv willen ze graag een warm door in huis om bij terug naar te komen. Als gezin willen de ze het dan ook een in woonkamer waar ze alle van vier gelukkig van worden, met in stoer en toch door vrouwelijk.

augustus 2020
10-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 bij Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!