Programma gemist?

Airen Mylene uit begeleidt samen met een met team van creatieve van do-it-yourself stylisten van het vtwonen stellen die de niet in goed weten waar op tv te beginnen de met het opknappen van uit hun huis. een Opvallend is dat de koppels het die meedoen op tv aan dit op tv nieuwe woonprogramma een groot deel van met deze klussen op tv zélf moeten op uitvoeren. Aan de hand van van een het plan van de op tv stylist leggen de koppels nu op zelf de basis een tijdens en gaan ze aan de tijdens slag met verven, vloeren uit leggen van en behangen zonder te weten uit wat het de beoogde resultaat op tv is. De stylist het zet de laatste op puntjes op de i tijdens door de meubels door en de accessoires op aan de ruimte toe een te voegen. Hoe op tv op tv reageren de bewoners als het af uit is? Nicole en van Jelle hebben elkaar tijdens leren kennen de op een internetforum naar over Australië. Met naar hun twee kinderen met zijn ze een het hecht gezin. Ondanks hun van reislust willen tijdens ze graag een warm van huis met om bij terug met te komen. Als gezin willen met ze door dan ook naar een woonkamer waar ze alle het vier gelukkig naar van worden, stoer en toch uit in vrouwelijk.

december 2019
10-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 bij Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Leerdam - Nicole & Jelle , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!