Programma gemist?

Nadat hij zijn de vrouw met en ongeboren kind heeft verloren, de verhuist de in een een en in verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs op tv naar Californië om daar als de detective aan de slag met te met gaan bij de naar Los Angeles Police Department. met Hier op wordt hij gekoppeld aan een de ervaren door Murtaugh, die nog herstellende op is van een hartaanval. op tv Riggs? roekeloze de gedrag en drang om zich uit met in de vuurlinie te plaatsen, botsen tijdens een regelmatig met het streven van Murtaugh tijdens om de een dag stressvrij en naar volgens alle geldende door regels door te komen. in De samenwerking verloopt de dan ook door niet altijd op tv zonder slag of stoot op als ze gezamenlijk de een misdaad te lijf met gaan. Elke week de wacht door hen een nieuwe zaak een op van het gebied van drugshandel, wapenhandel van en moord. met Door een moord waarbij een een 'high school de football' fenomeen van is betrokken, raken van Riggs en op tv Murtaugh verstrikt een in lastig wereldje.

oktober 2019
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!