Programma gemist?

Nadat hij zijn in vrouw en ongeboren van kind op heeft verloren, van verhuist de in en in verdrietige op ex-Navy SEAL de Riggs naar Californië om uit daar als met detective aan van de slag te gaan de bij in de Los Angeles het Police Department. Hier wordt uit hij gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die nog van van herstellende is van een op hartaanval. Riggs? roekeloze de gedrag en drang om zich door in de vuurlinie uit te van plaatsen, botsen regelmatig met uit het het streven van Murtaugh om uit de dag uit stressvrij en volgens een alle geldende regels door door te komen. De samenwerking verloopt tijdens dan een ook niet de altijd zonder slag het of stoot als ze van gezamenlijk de misdaad te door lijf van gaan. Elke week wacht hen een uit de nieuwe zaak op het gebied op van drugshandel, op wapenhandel en moord. Door een met moord in waarbij een 'high school football' op tv fenomeen op tv is betrokken, raken Riggs en het Murtaugh verstrikt tijdens een lastig op tv wereldje.

april 2020
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!