Programma gemist?

Nadat tijdens hij zijn vrouw en ongeboren op tv kind heeft verloren, op tv van verhuist de in en in verdrietige van ex-Navy SEAL Riggs op tv naar het Californië om daar als detective op tv tijdens aan de slag te gaan een bij de Los Angeles uit Police Department. Hier in wordt hij gekoppeld op op tv aan de ervaren naar Murtaugh, die nog herstellende het is van een hartaanval. Riggs? naar door roekeloze gedrag en door drang om zich naar in de vuurlinie te plaatsen, botsen in regelmatig met het op tv streven door van Murtaugh om de dag uit op tv stressvrij en volgens alle geldende in regels door te tijdens komen. De samenwerking verloopt op dan uit ook niet altijd met zonder slag of stoot door als ze gezamenlijk naar de misdaad te lijf uit gaan. Elke op tv week wacht hen een in nieuwe zaak van op het gebied van van de drugshandel, wapenhandel en in moord. Door een moord waarbij door een 'high in school football' fenomeen is op betrokken, raken Riggs met en op tv Murtaugh verstrikt een van lastig wereldje.

augustus 2021
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!