Programma gemist?

Nadat hij het zijn tijdens vrouw en ongeboren kind heeft een verloren, op verhuist de in door en in verdrietige ex-Navy SEAL tijdens Riggs een naar Californië om daar een als detective aan van de slag door te gaan bij de Los uit Angeles Police Department. van Hier wordt hij tijdens gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, uit die nog uit herstellende is van een op tv hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag en tijdens drang uit om zich in de vuurlinie tijdens te plaatsen, een botsen uit regelmatig met het streven van uit Murtaugh om de met dag stressvrij met en volgens een alle geldende regels door te komen. naar De in samenwerking verloopt het dan ook niet het altijd zonder slag van of stoot als ze gezamenlijk door de misdaad te lijf in gaan. met Elke week wacht hen tijdens een nieuwe zaak op uit het gebied van in drugshandel, met wapenhandel en moord. Door een met moord door waarbij een 'high uit school football' fenomeen is betrokken, op tv raken Riggs tijdens en Murtaugh verstrikt een door lastig van wereldje.

augustus 2020
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!