Programma gemist?

Nadat hij zijn de met vrouw en ongeboren kind een heeft verloren, naar verhuist de in van en in verdrietige ex-Navy door SEAL Riggs naar naar Californië om daar de als detective aan tijdens de slag te gaan bij van de naar Los Angeles Police Department. Hier naar wordt hij gekoppeld tijdens van aan de ervaren op Murtaugh, die nog het herstellende is van op een hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag een en drang om zich op in de vuurlinie de een te plaatsen, botsen regelmatig door met het streven van Murtaugh de om de in dag stressvrij en een volgens alle de geldende regels door te door komen. De samenwerking op verloopt dan uit ook niet van altijd zonder slag in of stoot als ze gezamenlijk uit de misdaad te lijf naar gaan. door Elke week van wacht hen een nieuwe door zaak op uit het gebied van op drugshandel, wapenhandel en moord. Door een door moord waarbij een een 'high school football' naar naar fenomeen is betrokken, raken Riggs van en Murtaugh verstrikt een tijdens de lastig wereldje.

april 2021
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!