Programma gemist?

Nadat hij van zijn op tv vrouw en ongeboren door kind heeft verloren, verhuist tijdens de in en in verdrietige de op tv ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om van de daar als detective het aan de slag te het gaan bij de Los op Angeles Police Department. Hier in wordt op hij gekoppeld aan de ervaren in Murtaugh, die van nog door herstellende is van een hartaanval. Riggs? een roekeloze gedrag en uit drang tijdens om zich van in de vuurlinie te plaatsen, met botsen regelmatig met door het streven uit van Murtaugh om de naar dag stressvrij door en volgens door alle geldende regels de door te komen. een De samenwerking verloopt in dan ook niet altijd het zonder slag of stoot als het een ze gezamenlijk de misdaad te lijf het gaan. Elke week naar wacht hen het een nieuwe zaak door op het gebied van van drugshandel, wapenhandel en op moord. Door een door moord waarbij tijdens een 'high school een football' fenomeen is door betrokken, raken Riggs op en Murtaugh verstrikt naar een lastig tijdens wereldje.

november 2020
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!