Programma gemist?

Nadat hij zijn de de vrouw en ongeboren kind heeft naar verloren, verhuist de in naar met en in verdrietige ex-Navy SEAL uit Riggs op naar Californië om daar als detective met aan het de slag uit te gaan bij van de Los Angeles op Police Department. Hier wordt hij van gekoppeld aan de met ervaren Murtaugh, door die nog herstellende is op tv van door een hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag de en drang het om zich de in de vuurlinie te plaatsen, in botsen van regelmatig met het streven van Murtaugh met om met de dag stressvrij en naar volgens alle geldende de regels door met te komen. De in samenwerking verloopt dan ook uit niet altijd de zonder slag of uit stoot als ze gezamenlijk de uit met misdaad te lijf de gaan. Elke week wacht uit hen een nieuwe zaak op de het gebied van van de drugshandel, wapenhandel en moord. Door in een moord waarbij een met 'high op school football' fenomeen is de betrokken, raken Riggs en van Murtaugh op verstrikt een lastig op tv wereldje.

augustus 2020
10-12-2017 20:30

Lethal Weapon

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 bij Unnecessary Roughness, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unnecessary Roughness, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unnecessary Roughness, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Unnecessary Roughness, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Unnecessary Roughness, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!