Programma gemist?

De een succesvolle kenniskwis De slimste mens door gaat zijn elfde uit het seizoen in en daarom is op tv in december met een speciale in feestelijke jubileumweek op NPO 2 het te zien. In 'De uit slimste een mens: de slimsten een vs de rest' gaat een op tv aantal van de van allerslimsten het uit de afgelopen van tien reeksen het opnemen tegen een kandidaten de uit het door kijkerspubliek. De afgelopen maanden konden bollebozen en uit tijdens andere slimmeriken zich aanmelden via in de site van met De slimste tijdens mens en via het KRO-NCRV op programma van De Wild in de op tv Middag op NPO Radio de 2. met Zo’n 18.000 mensen hebben naar zich aangemeld van om die handschoen op te door pakken en naar te gaan tijdens strijden tegen slimme oud-winnaars het en in finalisten uit de afgelopen tien seizoenen. in Uiteindelijk uit gaan vanaf vanavond van acht onbekende de Nederlanders de strijd aan tegen naar onder meer oud-winnaars Klaas door Dijkhoff, Eric Smit, uit Pieter tijdens Derks en Angela de het Jong.

mei 2021
11-12-2017 20:25

Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De slimste mens: de slimsten vs de rest - Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de a...

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens: de slimsten vs de rest bij De slimste mens: de slimsten vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens: de slimsten vs de rest. Heb je een uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist

Uitzending gemist van De slimste mens: de slimsten vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens: de slimsten vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!