Programma gemist?

De succesvolle kenniskwis op De slimste van mens de gaat zijn elfde de seizoen in en daarom is in de december een speciale het feestelijke jubileumweek door op uit NPO 2 te zien. in In 'De slimste mens: de een slimsten vs op de naar rest' gaat een aantal van uit de allerslimsten uit de naar afgelopen in tien reeksen het de opnemen tegen het kandidaten uit het kijkerspubliek. De de afgelopen maanden konden bollebozen en het in andere slimmeriken zich aanmelden via op tv de site van De door slimste mens en een via de het KRO-NCRV programma De Wild uit in op de Middag op NPO Radio naar 2. Zo’n 18.000 door naar mensen hebben zich aangemeld om tijdens die handschoen van op te pakken de en te gaan door strijden tegen slimme op tv oud-winnaars en finalisten uit op tv de afgelopen op tv tien seizoenen. Uiteindelijk in gaan vanaf in vanavond acht onbekende Nederlanders door de strijd aan van tegen onder meer oud-winnaars een Klaas Dijkhoff, Eric Smit, naar op tv Pieter Derks en Angela de de Jong.

september 2020
11-12-2017 20:25

Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De slimste mens: de slimsten vs de rest - Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de a...

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens: de slimsten vs de rest bij De slimste mens: de slimsten vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens: de slimsten vs de rest. Heb je een uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist

Uitzending gemist van De slimste mens: de slimsten vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens: de slimsten vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!