Programma gemist?

De naar succesvolle kenniskwis het De slimste mens gaat zijn op tv elfde op seizoen in en de daarom is in december een speciale een de feestelijke jubileumweek op uit NPO 2 te met zien. In 'De met slimste mens: de slimsten vs de uit een rest' gaat een aantal op tv van de allerslimsten uit de met afgelopen tien de reeksen het opnemen tegen het kandidaten uit uit het op tv kijkerspubliek. De afgelopen maanden konden bollebozen en een op andere slimmeriken zich aanmelden via in de site van De door het slimste mens en met via het KRO-NCRV programma in De Wild van in de Middag op op NPO Radio op 2. Zo’n 18.000 mensen hebben zich op tv aangemeld om uit die de handschoen op te pakken uit en te gaan strijden met tegen slimme oud-winnaars op tv en finalisten uit de met tijdens afgelopen tien seizoenen. Uiteindelijk gaan vanaf het vanavond acht door onbekende uit Nederlanders de strijd aan tegen onder op in meer oud-winnaars Klaas Dijkhoff, een Eric Smit, naar Pieter Derks en Angela de in Jong.

mei 2020
11-12-2017 20:25

Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De slimste mens: de slimsten vs de rest - Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de a...

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens: de slimsten vs de rest bij De slimste mens: de slimsten vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens: de slimsten vs de rest. Heb je een uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist

Uitzending gemist van De slimste mens: de slimsten vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens: de slimsten vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!