Programma gemist?

De succesvolle uit kenniskwis De de slimste mens gaat zijn uit elfde seizoen in en de daarom is van in december een van speciale feestelijke het jubileumweek op NPO 2 een te zien. van In 'De slimste mens: de op tv slimsten vs met de rest' tijdens gaat een aantal uit van de allerslimsten uit de in afgelopen tien een reeksen het opnemen tegen van kandidaten het uit het kijkerspubliek. De uit afgelopen maanden op tv konden bollebozen en andere slimmeriken zich naar de aanmelden via de site van De met slimste mens en van via het door KRO-NCRV programma De Wild uit met in de Middag op tv op NPO Radio uit 2. Zo’n 18.000 mensen hebben de zich aangemeld om van die tijdens handschoen op te naar pakken en te gaan strijden uit tegen slimme op tv oud-winnaars en finalisten uit de met afgelopen van tien seizoenen. Uiteindelijk met gaan vanaf vanavond acht op onbekende Nederlanders de strijd uit de aan tegen onder meer oud-winnaars Klaas op tv Dijkhoff, van Eric Smit, Pieter een Derks en Angela de met Jong.

juli 2021
11-12-2017 20:25

Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De slimste mens: de slimsten vs de rest - Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de a...

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens: de slimsten vs de rest bij De slimste mens: de slimsten vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens: de slimsten vs de rest. Heb je een uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist

Uitzending gemist van De slimste mens: de slimsten vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens: de slimsten vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!