Programma gemist?

De succesvolle in kenniskwis De slimste van mens gaat zijn een elfde op seizoen in en in daarom is in december een tijdens speciale feestelijke uit jubileumweek op NPO 2 te op tv zien. In tijdens 'De in slimste mens: de slimsten uit vs de rest' gaat naar een aantal op tv van de allerslimsten een uit de afgelopen tien met reeksen het opnemen tegen van uit kandidaten uit het van kijkerspubliek. De afgelopen maanden konden bollebozen tijdens en andere door slimmeriken zich in aanmelden via de site van De met slimste mens op tv en via het in KRO-NCRV het programma De Wild in van de Middag op NPO in Radio 2. Zo’n naar 18.000 mensen hebben tijdens zich aangemeld om met die tijdens handschoen op te pakken en van te gaan strijden het tegen slimme oud-winnaars in en finalisten uit de in met afgelopen tien seizoenen. Uiteindelijk gaan de vanaf door vanavond acht onbekende Nederlanders de het strijd aan op tv tegen onder meer het oud-winnaars Klaas Dijkhoff, Eric een Smit, Pieter Derks de en Angela de van Jong.

januari 2021
11-12-2017 20:25

Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De slimste mens: de slimsten vs de rest - Start: De slimste mens; de slimsten vs de rest

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de a...

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens: de slimsten vs de rest bij De slimste mens: de slimsten vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens: de slimsten vs de rest. Heb je een uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist

Uitzending gemist van De slimste mens: de slimsten vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens: de slimsten vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!