Programma gemist?

Trauma Centrum op tv volgt op tv spoedeisende Hulp- en de ambulancemedewerkers tijdens hun een drukke en soms levensreddende werkzaamheden. met Van ademhalingsproblemen, acute het pijnklachten tot van trauma's als gevolg van een naar ongeluk het thuis of op de weg; het alle patiënten op tv die de naar hulp inroepen een van deze zorgverleners komen aan bod het door in deze dagelijkse van realityserie.

juli 2021
11-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 464 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 464 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 464 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 464 bij Aflevering 464 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 464. Heb je een uitzending van Aflevering 464 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 464 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 464? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 464 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!