Programma gemist?

Trauma Centrum volgt een spoedeisende Hulp- en in tijdens ambulancemedewerkers tijdens hun het drukke en soms levensreddende op werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten op tv tot trauma's als een gevolg van door een ongeluk thuis op tv of op de in weg; alle patiënten op die de hulp een inroepen van van deze zorgverleners naar komen aan bod in deze met dagelijkse een realityserie.

februari 2020
11-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 620 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 620 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 620 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 620 bij Aflevering 620 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 620. Heb je een uitzending van Aflevering 620 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 620 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 620? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 620 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!