Programma gemist?

Bonje de met de van buren keert na een tijdens afwezigheid van twee uit jaar terug op tv in een nieuw het jasje. Zo krijgt het programma met ondermeer de een nieuw presentatieduo: Dennis van der met Geest tijdens en Leontine Borsato. op Beide presentatoren ontfermen zich elk een over een van uit de twee op tv partijen die naar met elkaar naar overhoop liggen met als doel om het gezamenlijk de ruzie met uit de op wereld van te helpen. In het Haagse uit Duindorp wordt Mariëlle uit helemaal gek van haar op tv onderbuurman tijdens Arnold. Hij zeurt, klaagt tijdens en met hij scheldt haar voortdurend met verrot. Daarnaast door stuurt hij regelmatig de woningbouwvereniging van en politie op met haar af. Arnold tijdens vindt op het zijn beurt dat van Mariëlle geluidsoverlast door veroorzaakt en hij heeft de last van op tv haar hond, een pitbull uit XL.

juli 2021
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!