Programma gemist?

Bonje met de met buren keert de na een afwezigheid van in twee jaar terug in op in een nieuw jasje. Zo in krijgt het programma tijdens ondermeer een nieuw met presentatieduo: Dennis van der in Geest en Leontine het Borsato. Beide in presentatoren ontfermen zich elk uit over tijdens een van een de twee partijen in die met elkaar overhoop liggen uit met als doel om op de gezamenlijk de ruzie uit de op tv wereld te op helpen. In het een Haagse Duindorp wordt in Mariëlle helemaal gek van van haar onderbuurman tijdens Arnold. Hij uit zeurt, klaagt en hij het scheldt haar voortdurend verrot. de Daarnaast stuurt hij tijdens regelmatig de de woningbouwvereniging en het politie op haar af. Arnold vindt in op zijn met beurt uit dat Mariëlle geluidsoverlast veroorzaakt en op tv hij heeft last van met haar een hond, een pitbull de XL.

april 2021
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!