Programma gemist?

Bonje met in de buren het keert na een afwezigheid door van twee met jaar terug in op tv een nieuw in jasje. Zo krijgt het programma ondermeer in een nieuw in presentatieduo: uit Dennis van der Geest met en Leontine naar Borsato. Beide presentatoren ontfermen in zich elk over een van in de twee de partijen die tijdens met elkaar naar overhoop liggen met als doel om het op tv gezamenlijk de ruzie uit de wereld tijdens te helpen. In door het in Haagse Duindorp wordt een Mariëlle helemaal gek van van haar in onderbuurman Arnold. Hij zeurt, klaagt op tv en op tv hij scheldt haar voortdurend verrot. Daarnaast een stuurt hij van regelmatig de met woningbouwvereniging en een politie op haar af. met Arnold vindt op tv op zijn beurt dat het Mariëlle geluidsoverlast veroorzaakt en hij van heeft met last van haar hond, een met tijdens pitbull XL.

maart 2020
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!