Programma gemist?

Bonje van met de buren van keert na een afwezigheid van van twee jaar terug uit uit in een nieuw jasje. Zo krijgt de het programma ondermeer uit een nieuw op presentatieduo: Dennis van op tv der de Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren tijdens ontfermen zich de elk tijdens over een van de twee op tv partijen die met op tv elkaar overhoop op liggen met als doel tijdens om gezamenlijk door de ruzie op uit de wereld te helpen. In op tv het Haagse tijdens Duindorp wordt Mariëlle door helemaal gek een van haar onderbuurman Arnold. Hij met zeurt, naar klaagt en uit hij scheldt haar voortdurend verrot. uit Daarnaast stuurt hij regelmatig tijdens de het woningbouwvereniging en tijdens politie op haar af. door Arnold vindt op zijn met beurt een dat Mariëlle geluidsoverlast in veroorzaakt en hij heeft last tijdens van haar hond, een tijdens pitbull met XL.

december 2019
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!