Programma gemist?

Bonje het met de buren keert op na een afwezigheid van het twee jaar terug de in een nieuw met jasje. Zo door krijgt het programma ondermeer op een nieuw met presentatieduo: Dennis van der het Geest van en Leontine Borsato. door Beide presentatoren op ontfermen zich elk over een het van de twee partijen de die het met elkaar overhoop de liggen met naar als doel om gezamenlijk de in ruzie de uit de wereld te met helpen. In het op tv Haagse Duindorp wordt Mariëlle helemaal in tijdens gek van haar onderbuurman Arnold. de Hij uit zeurt, klaagt en hij scheldt haar een voortdurend verrot. Daarnaast op van stuurt hij regelmatig de woningbouwvereniging en van politie op haar op door af. Arnold vindt op zijn op beurt naar dat Mariëlle geluidsoverlast veroorzaakt tijdens en hij een heeft last van haar hond, de een pitbull in XL.

november 2020
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!