Programma gemist?

Bonje met in de buren met keert na een afwezigheid van uit twee jaar tijdens terug in in een nieuw jasje. Zo krijgt in van het programma ondermeer op een nieuw presentatieduo: Dennis van in der Geest en Leontine een in Borsato. Beide presentatoren ontfermen van zich elk over een van door de twee partijen op die naar met elkaar door overhoop liggen met als de doel om gezamenlijk de ruzie in uit de met wereld te in helpen. In het Haagse uit Duindorp wordt Mariëlle het helemaal gek van haar van met onderbuurman Arnold. Hij naar zeurt, klaagt en hij scheldt tijdens haar een voortdurend verrot. Daarnaast met stuurt hij regelmatig het de woningbouwvereniging en politie in op haar op tv af. Arnold vindt op zijn beurt op dat Mariëlle geluidsoverlast naar naar veroorzaakt en hij heeft last van door naar haar hond, een pitbull van XL.

augustus 2020
11-12-2017 21:30

Bonje met de Buren

Pitbull XL, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pitbull XL, Seizoen 4 bij Pitbull XL, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pitbull XL, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Pitbull XL, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pitbull XL, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Pitbull XL, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Pitbull XL, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!