Programma gemist?

Drie mensen die door op eerder aan het daten van waren, komen de terug naar het restaurant. Ze hopen op een goede kerstdate op naar te vinden. Fred een organiseert een speciaal op kerstfeest waarbij hij van enkele van de paren verwelkomt die in elkaar tijdens hebben gevonden in het restaurant op tv en in drie minder op tv fortuinlijke daters keren terug voor een tijdens tweede kans uit op romantiek. Supermarktmedewerkster uit Luke, brandweerman Paul en een theologiestudent Louisa een zijn allemaal vastbesloten op tv om op tv niet alleen te blijven het aan het einde van de het tijdens avond. De succesvolle stellen naar zijn blij dat de ze terug zijn een op de plek op waar ze liefde hebben gevonden. een Wanneer op tv een van de geliefden door zich aan door een aanzoek waagt, wordt van het een onvergetelijke op tv kerst.

oktober 2021
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!