Programma gemist?

Drie naar mensen die eerder aan het in in daten waren, komen terug naar uit het restaurant. op tv Ze hopen een goede tijdens kerstdate op tv te vinden. Fred organiseert een speciaal tijdens kerstfeest waarbij hij in op enkele van de paren verwelkomt die op elkaar hebben gevonden naar in het van restaurant van en drie minder fortuinlijke een daters keren terug naar voor een met tweede kans op romantiek. op tv Supermarktmedewerkster Luke, brandweerman Paul van en theologiestudent Louisa zijn op tv allemaal een vastbesloten om niet alleen tijdens te het blijven aan het naar einde van de avond. op tv De succesvolle stellen zijn door blij het dat ze terug zijn op op tv de plek waar ze met liefde hebben gevonden. door Wanneer in een van de geliefden zich de aan een uit aanzoek waagt, wordt het tijdens een onvergetelijke op kerst.

september 2020
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!