Programma gemist?

Drie door mensen die eerder aan het met daten waren, komen van terug met naar het op tv restaurant. Ze hopen een het goede kerstdate te het vinden. Fred organiseert een het speciaal kerstfeest waarbij met hij een enkele van de op tv paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden uit in het het restaurant en met drie minder fortuinlijke daters keren op tv terug voor naar een tweede kans het op romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, het brandweerman tijdens Paul en door theologiestudent Louisa zijn tijdens allemaal vastbesloten om niet alleen te de blijven aan een het einde van op de avond. De op tv succesvolle tijdens stellen zijn blij dat ze de terug uit zijn op de plek waar ze door liefde hebben gevonden. het uit Wanneer een van de geliefden zich op aan een met aanzoek waagt, wordt het een op tv een onvergetelijke kerst.

november 2019
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!