Programma gemist?

Drie van mensen die eerder aan tijdens het daten waren, komen van terug tijdens naar het restaurant. Ze van hopen een goede kerstdate de te met vinden. Fred organiseert een in speciaal kerstfeest op waarbij hij enkele op tv van de paren verwelkomt die de elkaar door hebben gevonden in de het restaurant en drie minder van fortuinlijke daters keren naar terug van voor een tweede kans het op uit romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, brandweerman Paul en met op theologiestudent Louisa zijn allemaal vastbesloten om uit niet alleen te uit blijven aan door het einde van uit de avond. De tijdens succesvolle stellen in zijn blij dat een ze terug een zijn op de plek naar waar ze liefde hebben tijdens gevonden. Wanneer tijdens een van de geliefden een zich aan een door aanzoek waagt, door wordt het een door onvergetelijke kerst.

januari 2021
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!