Programma gemist?

Drie op mensen die eerder door aan het daten uit waren, komen terug naar het op tv door restaurant. Ze hopen een goede kerstdate op tv te van vinden. Fred organiseert een een speciaal kerstfeest waarbij hij het naar enkele van de paren verwelkomt die uit naar elkaar hebben gevonden op in het restaurant en het drie minder fortuinlijke daters van keren terug op voor een op tweede kans op romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, met brandweerman Paul van en theologiestudent Louisa zijn naar allemaal vastbesloten met om niet alleen tijdens te blijven in aan het einde van de uit avond. de De succesvolle stellen zijn blij met op dat ze terug zijn op de naar plek waar ze een liefde hebben op gevonden. Wanneer een het van de geliefden zich naar aan een aanzoek door in waagt, wordt het een onvergetelijke in kerst.

juni 2020
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!