Programma gemist?

Drie mensen die op eerder aan het met daten waren, van komen terug op tv naar het in restaurant. Ze hopen een goede kerstdate het op te vinden. Fred organiseert een een speciaal kerstfeest waarbij de hij enkele van de op tv naar paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden op tv op in het restaurant en drie in minder fortuinlijke daters keren tijdens terug voor een het met tweede kans op een romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, brandweerman Paul uit en theologiestudent Louisa naar zijn tijdens allemaal vastbesloten om niet een alleen te blijven aan het op tv de einde van de van avond. De succesvolle stellen zijn in blij door dat ze terug zijn op de een plek waar op tv ze liefde door hebben gevonden. Wanneer naar een van de geliefden zich in aan een aanzoek op waagt, wordt door het een onvergetelijke in kerst.

mei 2021
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!