Programma gemist?

Drie mensen van die eerder aan op het naar daten waren, komen terug naar het met restaurant. Ze van hopen een goede kerstdate in te vinden. tijdens Fred organiseert een uit speciaal kerstfeest tijdens waarbij hij enkele van de tijdens op paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden op in het restaurant naar en drie minder door fortuinlijke daters de keren de terug voor een tweede kans op op tv romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, met brandweerman Paul en de theologiestudent Louisa uit zijn allemaal vastbesloten tijdens om door niet alleen te blijven aan van het tijdens einde van de avond. naar De succesvolle het stellen zijn blij dat op ze terug zijn tijdens op de plek waar het ze liefde hebben gevonden. tijdens Wanneer een van van de van geliefden zich het aan een aanzoek waagt, wordt het met een onvergetelijke met kerst.

december 2021
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!