Programma gemist?

Drie naar mensen die uit eerder aan het daten waren, komen door terug op tv naar het restaurant. Ze hopen op een met goede kerstdate te van vinden. Fred organiseert een op speciaal kerstfeest waarbij hij van enkele van door de paren uit verwelkomt die elkaar hebben van gevonden in de het restaurant en tijdens drie minder fortuinlijke daters keren een van terug voor een tweede kans op naar romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, op tv brandweerman Paul in en theologiestudent Louisa zijn naar allemaal tijdens vastbesloten om niet alleen in te blijven aan met het einde van de de avond. van De succesvolle stellen zijn blij naar met dat ze terug met zijn op de plek van waar ze liefde uit hebben gevonden. Wanneer een naar van de geliefden zich in aan tijdens een aanzoek waagt, wordt het door een onvergetelijke door kerst.

december 2019
12-12-2017 20:25

First Dates, X-mas Special

First Dates, X-mas Special - First Dates, X-mas Special

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

First Dates, X-mas Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates, X-mas Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates, X-mas Special bij First Dates, X-mas Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates, X-mas Special. Heb je een uitzending van First Dates, X-mas Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates, X-mas Special gemist

Uitzending gemist van First Dates, X-mas Special? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates, X-mas Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!