Programma gemist?

Sofie van de den op tv Enk gaat terug naar het in kasteel bij uit Parijs waar zij in uit 1999 voor een het eerst vakantie vierde zonder uit ouders. Het was met destijds het geen makkelijke periode in het van leven van Sofie van op tv en haar vriendinnen, maar de tijdens reis vormt een op keerpunt naar in hun leven. naar Bij hun bezoek aan het tijdens kasteel duiken er twee met oude bekenden op tv op!

Maik de Boer uit gaat door met zijn van jongere broer en twee vrienden terug naar op naar Benidorm, waar zij de in 1979 vakantie door vieren zonder met ouders. Ze verblijven net de als toen het in een bloedhete tent op een van tijdens camping naast de snelweg en merken van dat op tv sinds 1979 niet alleen naar Benidorm veranderd met is.

Manuel op Venderbos maakt met zijn tijdens vrienden naar opnieuw de roadtrip met naar Zuid-Europa, die de hij in 1995 maakte een in een oude Ford Granada het met een drie vrienden. tijdens Ze rijden dezelfde route, overnachten op onderweg op parkeerplaatsen en met proberen naar geld te verdienen met muziek in in maken.

Kasper van Kooten door gaat met zijn tijdens vrienden op terug naar Terschelling, waar uit zij in 1987 als de jonge naar jongens vakantie vieren tijdens zonder ouders. Ze van slapen net als toen op naar met jongerencamping De Appelhof, tijdens dansen op hun lievelingsnummers in discotheek van De een Wyb en roken jointjes in met op tv de duinen.

Sander Lantinga gaat op op terug naar Renesse, waar hij uit in 1995 zijn tijdens eerste vakantie zonder ouders op tv beleeft met een in grote groep van vrienden. Ze zijn er de alle acht van weer bij, maar van er is veel door gebeurd sindsdien en het een wordt een met memorabel en emotioneel op tv weekend.

Wie op tv herinnert zich niet die zomer, uit waarin je tijdens voor het van eerst zonder ouders op vakantie een door ging? Met je beste naar vriend(in) of hele uit vriendengroep met de de bus naar Spanje, op de van de boot naar Terschelling of uit met de met trein op rondreis door Europa. op In de het nieuwe programma De op tv eerste vakantie van… beleven uit zes bekende Nederlanders jaren uit later hun eerste uit van vakantie opnieuw, op dezelfde plek, de met dezelfde vrienden. Hoe tijdens keken ze door toen tegen het tijdens leven op tv aan? Welke verwachtingen uit en dromen hadden tijdens ze en wat uit is er van terechtgekomen? Vanaf het vanavond is De de eerste vakantie naar van Tatum Dagelet, Kasper de van door Kooten, Sander Lantinga, Sofie de van den Enk, Manuel uit Venderbos en op tv Maik de Boer te zien de op tijdens NPO 3. Soms zijn de op vriendschappen verwaterd sinds die van eerste vakantie, tijdens soms met is de band op tv gebleven. Maar toch gaan het ze allemaal samen het weer terug. Bij elke een groep een zijn de herinneringen levendig en zorgt op met de hernieuwde ontmoeting met dezelfde met vakantieplek, het oude vrienden en voormalige vakantieliefdes naar voor in bijzondere situaties en gesprekken. In de op eerste aflevering van met De van eerste vakantie van… staat presentatrice naar en actrice van Tatum Dagelet centraal. In 1993 door gaat de dan het 17-jarige Tatum van op vakantie naar met haar drie beste het vriendinnen naar het naar Griekse Corfu. Deze met vakantie is tijdens voor de meiden in legendarisch; ze hebben alle uit vier net hun uit eindexamens achter de tijdens rug en het naar avontuur lonkt. Het wordt door een vakantie het die ze nooit de meer vergeten. met En Tatum valt in de van armen van uit een knappe Griekse god. op op tv Nu, 24 jaar het later, maken de vriendinnen uit deze reis opnieuw, een maar verdrietig uit genoeg niet meer door met z’n vieren. een Een van de vriendinnen is op tv enige tijd van na de de eerste vakantie helaas het overleden. In de overige afleveringen van gaat Sander Lantinga met op zeven vrienden het opnieuw kamperen in op Renesse, gaat Sofie van den van Enk terug naar naar het met kasteel bij uit Parijs waar zij op op vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos in een de roadtrip met vrienden een in een oude in Ford Granada naar door Zuid-Europa, kruipt Kasper van op Kooten met zijn tijdens vrienden weer in een door tent op jongerencamping op De Appelhof tijdens op naar Terschelling en reist door Maik de Boer van met zijn broer en twee naar vrienden af naar het hun oude camping in uit het in Spaanse Benidorm.

juni 2020
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!