Programma gemist?

Sofie met van den Enk gaat een terug in naar het kasteel bij Parijs de waar zij in 1999 in voor de het eerst met vakantie vierde zonder ouders. uit Het was destijds het geen makkelijke periode uit in het een leven van Sofie naar en haar vriendinnen, maar een de reis vormt een door keerpunt in een hun leven. Bij hun de bezoek in aan het kasteel van duiken er twee door oude bekenden op!

Maik in de Boer gaat met in zijn jongere het broer en op tv twee vrienden terug naar Benidorm, van waar zij in 1979 met vakantie het vieren zonder ouders. Ze verblijven met net van als toen het in een bloedhete tent op tv op een camping naast de het snelweg de en merken het dat sinds 1979 niet alleen van Benidorm veranderd op is.

Manuel naar Venderbos maakt met zijn het vrienden opnieuw de het roadtrip naar Zuid-Europa, die uit uit hij in 1995 maakte het in een oude Ford Granada het met drie vrienden. door Ze rijden dezelfde op tv route, de overnachten onderweg op parkeerplaatsen en tijdens proberen geld te met op tv verdienen met muziek uit maken.

Kasper van in Kooten gaat naar met zijn vrienden terug met naar Terschelling, waar zij van in 1987 op als jonge door jongens vakantie uit vieren zonder ouders. Ze slapen net het als toen op tv op uit jongerencamping De Appelhof, tijdens dansen op hun lievelingsnummers in van discotheek De Wyb de en roken uit jointjes in van de duinen.

Sander tijdens Lantinga gaat terug naar uit Renesse, in waar hij in 1995 in zijn eerste van vakantie zonder ouders beleeft met van een grote groep vrienden. uit Ze zijn tijdens er alle acht weer van in bij, maar er is veel op gebeurd sindsdien en het met wordt een op memorabel en emotioneel op weekend.

Wie de herinnert zich naar niet die zomer, waarin je naar voor het eerst zonder uit in ouders op vakantie ging? het Met je beste op vriend(in) of hele vriendengroep met van in de bus naar Spanje, met op de boot naar de Terschelling of met de de trein op het rondreis op door Europa. In het nieuwe programma door op De eerste vakantie van… beleven zes door bekende Nederlanders uit jaren later hun van eerste vakantie opnieuw, een op dezelfde plek, op met dezelfde op vrienden. Hoe keken het ze toen tegen het leven van aan? Welke het verwachtingen en op tv dromen hadden ze op en wat van is er van op terechtgekomen? Vanaf vanavond is De de eerste van vakantie van Tatum Dagelet, uit Kasper van naar Kooten, Sander Lantinga, Sofie naar van den op tv Enk, Manuel Venderbos en Maik door de Boer het te zien op met NPO 3. Soms zijn de vriendschappen uit verwaterd sinds in die het eerste vakantie, soms is van de band met gebleven. Maar toch een gaan ze allemaal samen een weer terug. Bij elke naar groep de zijn de herinneringen levendig en zorgt het in de hernieuwde ontmoeting met dezelfde vakantieplek, door oude vrienden en met voormalige vakantieliefdes voor op tv bijzondere situaties uit en gesprekken. In de een eerste aflevering van De op eerste op tv vakantie van… staat presentatrice naar en actrice door Tatum Dagelet centraal. in In 1993 gaat met de dan 17-jarige naar Tatum op vakantie met in haar drie beste in vriendinnen naar het Griekse uit Corfu. Deze van vakantie is voor de naar meiden legendarisch; de ze naar hebben alle vier net naar hun eindexamens achter de tijdens rug tijdens en het avontuur lonkt. Het wordt van een vakantie die van ze de nooit meer vergeten. met En Tatum van valt in de op tv armen van een knappe Griekse god. in Nu, 24 tijdens jaar het later, maken de in vriendinnen deze reis opnieuw, door maar verdrietig van genoeg niet meer met z’n met vieren. naar Een van de vriendinnen is enige het tijd na de het eerste vakantie helaas op overleden. In de op overige afleveringen in gaat Sander Lantinga met door zeven vrienden tijdens opnieuw kamperen in tijdens Renesse, gaat een Sofie van den Enk uit terug naar het kasteel bij naar in Parijs waar zij op vrijwilligersvakantie ging, met tijdens maakt Manuel Venderbos een van roadtrip met vrienden op in een oude Ford Granada naar door uit Zuid-Europa, kruipt Kasper van Kooten met met zijn vrienden tijdens naar weer in een tent in op jongerencamping De Appelhof naar op Terschelling en in reist Maik de Boer uit met zijn een broer en twee vrienden op af van naar hun op oude camping in het met Spaanse Benidorm.

januari 2021
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!