Programma gemist?

Sofie een van den Enk gaat terug de naar het de kasteel bij Parijs met waar zij in naar 1999 voor het eerst op het vakantie vierde zonder ouders. naar Het was destijds geen makkelijke tijdens periode in het het leven van in Sofie en de haar vriendinnen, maar de reis met vormt een keerpunt door in hun uit leven. Bij hun in bezoek aan het op tv kasteel duiken er twee met op tv oude bekenden op!

Maik de Boer op gaat in met zijn jongere broer en op twee vrienden terug op tv naar Benidorm, uit waar zij in 1979 het vakantie vieren met zonder met ouders. Ze verblijven net als in toen in in een bloedhete tent op van een camping door naast de op snelweg en merken dat sinds van 1979 niet alleen naar Benidorm uit veranderd is.

Manuel met Venderbos maakt door met zijn vrienden opnieuw een de roadtrip naar Zuid-Europa, uit die hij in 1995 van maakte in een in oude Ford Granada het met drie vrienden. uit Ze van rijden dezelfde uit route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen tijdens en proberen geld naar te verdienen uit met muziek op maken.

Kasper uit van Kooten gaat met de zijn vrienden naar terug naar van Terschelling, waar zij in een 1987 als jonge jongens van vakantie vieren in zonder ouders. Ze slapen net van als toen op naar door jongerencamping De Appelhof, dansen op naar hun lievelingsnummers in op discotheek De Wyb door en met roken jointjes in de de duinen.

Sander Lantinga gaat een terug naar een Renesse, waar hij door in tijdens 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders met beleeft met door een grote tijdens groep vrienden. Ze op tv zijn er alle tijdens acht weer bij, maar er van is met veel gebeurd het sindsdien en het wordt een een memorabel de en emotioneel weekend.

Wie herinnert op zich niet die de zomer, waarin met je voor het eerst zonder op tv op ouders op vakantie ging? Met een je beste in vriend(in) of op hele vriendengroep met door de bus naar uit Spanje, op de boot naar Terschelling op tv of met op tv de trein op rondreis een door Europa. de In het nieuwe programma uit een De eerste vakantie van… in beleven zes met bekende Nederlanders jaren op tv later hun eerste vakantie uit opnieuw, op dezelfde plek, met de op tv dezelfde vrienden. Hoe keken ze toen een tegen het op tv leven aan? tijdens Welke verwachtingen en dromen hadden tijdens ze en van wat is er een van terechtgekomen? Vanaf vanavond op is De eerste een vakantie van het Tatum Dagelet, het Kasper van Kooten, met Sander Lantinga, Sofie van de den Enk, Manuel Venderbos op tv en uit Maik de Boer te op tv zien uit op NPO 3. Soms zijn de van vriendschappen verwaterd sinds die in eerste vakantie, in soms is de op tv band gebleven. Maar toch op tv uit gaan ze allemaal samen weer terug. met Bij elke op tv groep zijn met de herinneringen een levendig en zorgt de van hernieuwde ontmoeting door met dezelfde vakantieplek, in oude vrienden en voormalige vakantieliefdes voor naar bijzondere situaties en van een gesprekken. In de eerste aflevering van door De eerste vakantie van… op tv staat presentatrice en op tv actrice het Tatum Dagelet centraal. In 1993 op gaat in de dan 17-jarige Tatum op tv op vakantie met tijdens haar drie beste vriendinnen op naar het een Griekse Corfu. Deze vakantie naar is met voor de meiden legendarisch; ze uit naar hebben alle vier uit net hun eindexamens achter de op tv rug uit en het avontuur lonkt. Het wordt het een op vakantie die ze nooit meer door vergeten. En tijdens Tatum tijdens valt in de op armen van een knappe Griekse op god. Nu, 24 op tv jaar later, maken in de vriendinnen deze de reis opnieuw, maar de verdrietig genoeg in niet meer met z’n vieren. tijdens op tv Een van de vriendinnen is enige een tijd na de de eerste vakantie door helaas overleden. In de tijdens overige uit afleveringen gaat Sander Lantinga op met zeven vrienden op tv opnieuw kamperen in Renesse, met gaat Sofie van den op tv Enk terug in naar naar het kasteel bij Parijs waar in zij op door vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel uit Venderbos een roadtrip met door vrienden in een met oude Ford Granada naar door van Zuid-Europa, kruipt Kasper tijdens van Kooten uit met zijn vrienden in weer in een tent op jongerencamping het De in Appelhof op Terschelling de en reist Maik de Boer de het met zijn broer en twee uit vrienden af naar met hun oude camping op tv in een het Spaanse Benidorm.

oktober 2021
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!