Programma gemist?

Sofie de van den Enk gaat op terug naar het kasteel naar bij Parijs met waar zij naar in 1999 voor het eerst van vakantie het vierde zonder ouders. Het was met naar destijds geen makkelijke periode in het de leven in van Sofie en haar het vriendinnen, maar de reis de vormt een keerpunt uit in hun leven. een Bij een hun bezoek aan het kasteel op duiken er uit twee het oude bekenden op!

Maik de van Boer gaat de met zijn jongere broer en de twee vrienden het terug naar een Benidorm, waar zij in 1979 uit vakantie het vieren zonder ouders. Ze verblijven tijdens net als naar toen door in een bloedhete tent op een uit camping naast in de op snelweg en merken dat sinds 1979 uit niet uit alleen Benidorm veranderd door is.

Manuel met Venderbos maakt uit met zijn vrienden opnieuw tijdens de roadtrip door naar Zuid-Europa, die hij in de 1995 maakte in een naar oude Ford Granada in met op tv drie vrienden. Ze de rijden dezelfde route, uit overnachten onderweg op in parkeerplaatsen en proberen geld te op verdienen van met muziek in maken.

Kasper van Kooten met gaat naar met zijn uit vrienden terug naar Terschelling, waar door zij in 1987 in als jonge van jongens vakantie vieren zonder ouders. op Ze slapen door net als met toen op op tv jongerencamping De Appelhof, dansen op door hun de lievelingsnummers in discotheek De Wyb en met roken jointjes in uit uit de duinen.

Sander een Lantinga gaat de terug naar Renesse, waar uit hij in 1995 zijn eerste in vakantie zonder met ouders beleeft met in een naar grote groep vrienden. Ze zijn er een alle acht weer op tv bij, maar er in is veel gebeurd een sindsdien het en het wordt een memorabel de in en emotioneel weekend.

Wie herinnert zich met niet die het zomer, waarin met je voor in het eerst zonder ouders uit op vakantie ging? Met je het beste vriend(in) de of hele vriendengroep met in de bus de naar op Spanje, op de boot naar Terschelling met of op met de trein op rondreis met door Europa. In uit het nieuwe naar programma De naar eerste vakantie van… van beleven zes een bekende Nederlanders jaren uit later hun eerste vakantie opnieuw, op met dezelfde plek, met met door dezelfde vrienden. Hoe op tv keken ze toen tegen het de leven aan? Welke de verwachtingen en dromen naar hadden ze en door wat is er op van tijdens terechtgekomen? Vanaf vanavond de is De eerste op vakantie van Tatum Dagelet, Kasper van in Kooten, Sander Lantinga, met Sofie uit van den Enk, Manuel tijdens Venderbos en Maik de op op tv Boer te zien op NPO 3. Soms van zijn de vriendschappen met verwaterd sinds die tijdens eerste vakantie, in soms is de uit band op tv gebleven. Maar toch gaan ze allemaal met samen weer uit terug. Bij elke groep tijdens zijn op de herinneringen een levendig en zorgt met de hernieuwde ontmoeting met dezelfde de vakantieplek, oude vrienden een en voormalige naar vakantieliefdes voor bijzondere van situaties en van gesprekken. In de eerste het aflevering van De eerste vakantie van… van staat presentatrice en de actrice op Tatum Dagelet centraal. In uit 1993 uit gaat de dan 17-jarige Tatum op in van vakantie met haar drie naar beste vriendinnen op tv naar het Griekse Corfu. op Deze vakantie is voor met de met meiden legendarisch; ze hebben alle vier met net hun op eindexamens tijdens achter de rug en het avontuur door tijdens lonkt. Het wordt een vakantie in die van ze nooit meer vergeten. uit En Tatum valt van in de naar armen van een knappe Griekse van god. van Nu, 24 jaar later, naar maken de vriendinnen deze reis op een opnieuw, maar verdrietig op genoeg niet meer met z’n vieren. op Een van de op vriendinnen is door enige tijd na de met eerste vakantie op tv helaas overleden. In de overige op afleveringen gaat Sander met Lantinga met zeven op tv door vrienden opnieuw kamperen in op tv Renesse, gaat Sofie van van den Enk terug het naar het kasteel de bij tijdens Parijs waar zij op tijdens vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos met een roadtrip met een vrienden tijdens in een oude Ford Granada op door Zuid-Europa, van kruipt Kasper van op Kooten met zijn vrienden een weer uit in een tent op tijdens jongerencamping De een Appelhof op Terschelling en tijdens reist Maik de een Boer met zijn broer op tv en op tv twee vrienden af naar hun de oude camping in een het Spaanse van Benidorm.

januari 2020
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!