Programma gemist?

Sofie in van den Enk in gaat terug naar het het kasteel door bij Parijs waar zij in van 1999 een voor het eerst van vakantie vierde zonder ouders. Het was het destijds geen in makkelijke periode in het naar leven door van Sofie en haar in vriendinnen, maar uit de reis de vormt een keerpunt in het hun leven. Bij de hun bezoek aan het een kasteel duiken op tv er twee oude bekenden naar op!

Maik naar de Boer gaat op tv met zijn op jongere broer en naar twee vrienden terug naar Benidorm, uit waar zij in het 1979 vakantie vieren zonder de ouders. van Ze verblijven net als toen een in een bloedhete uit van tent op een het camping naast de snelweg en merken uit dat uit sinds 1979 niet alleen op Benidorm veranderd op tv is.

Manuel Venderbos maakt naar met zijn met vrienden op tv opnieuw de roadtrip een naar Zuid-Europa, die hij in 1995 van op tv maakte in een oude het Ford Granada met drie tijdens vrienden. de Ze rijden dezelfde route, overnachten door onderweg op in parkeerplaatsen en proberen geld te de verdienen met van muziek tijdens maken.

Kasper uit van Kooten gaat van met zijn op vrienden terug naar Terschelling, op tv waar zij in 1987 uit als jonge jongens met vakantie vieren zonder een ouders. een Ze slapen net als toen op door jongerencamping De Appelhof, het uit dansen op hun lievelingsnummers in discotheek naar De op tv Wyb en roken het jointjes in op tv de duinen.

Sander op Lantinga gaat terug naar het Renesse, waar hij naar in naar 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders door beleeft met een de met grote groep vrienden. de Ze zijn er alle acht weer naar tijdens bij, maar er op is veel gebeurd het sindsdien en het wordt naar een memorabel en het emotioneel weekend.

Wie van herinnert zich op niet die zomer, waarin de je voor het van eerst zonder ouders op in vakantie ging? Met je op beste door vriend(in) of hele in vriendengroep met de bus op tv naar naar Spanje, op de boot naar Terschelling in of met op tv de trein op tijdens rondreis door Europa. door In in het nieuwe programma De op eerste vakantie van… beleven tijdens zes bekende naar Nederlanders jaren later hun eerste met vakantie van opnieuw, op dezelfde plek, op tv met dezelfde tijdens vrienden. Hoe keken naar ze toen tegen het leven met op tv aan? Welke verwachtingen en dromen naar hadden ze en naar wat is er van tijdens terechtgekomen? Vanaf in vanavond van is De eerste vakantie de van Tatum naar Dagelet, Kasper van naar Kooten, Sander Lantinga, Sofie van in den Enk, het Manuel Venderbos het en Maik de in Boer te zien op NPO 3. Soms op tv zijn de vriendschappen een verwaterd sinds van die eerste vakantie, de soms in is de band gebleven. Maar in toch uit gaan ze allemaal samen weer van terug. op tv Bij elke groep uit zijn de herinneringen levendig uit en zorgt de met hernieuwde ontmoeting met met dezelfde vakantieplek, met oude vrienden en van voormalige vakantieliefdes voor bijzondere situaties en met van gesprekken. In de eerste aflevering met van De eerste vakantie uit van… het staat presentatrice en actrice Tatum Dagelet het centraal. In 1993 van gaat op tv de dan met 17-jarige Tatum op vakantie de met haar drie beste tijdens vriendinnen naar op tv het Griekse uit Corfu. Deze vakantie is voor de door meiden legendarisch; van ze op tv hebben alle vier net door hun eindexamens op tv achter de rug en het de avontuur in lonkt. Het wordt uit een vakantie die ze nooit een meer vergeten. naar En Tatum valt in de naar armen van van een een knappe Griekse god. Nu, 24 jaar op tv tijdens later, maken de vriendinnen deze de reis opnieuw, het maar verdrietig genoeg niet een meer met z’n een vieren. de Een van de vriendinnen is een enige tijd na de door eerste vakantie helaas naar overleden. In in de overige van afleveringen gaat Sander Lantinga met door zeven vrienden van opnieuw kamperen het in Renesse, gaat Sofie van den de een Enk terug naar het kasteel bij met Parijs uit waar zij op vrijwilligersvakantie ging, een maakt Manuel Venderbos de een het roadtrip met vrienden in de een oude Ford met Granada uit door Zuid-Europa, kruipt naar Kasper van Kooten met zijn tijdens vrienden op weer in een tent in op jongerencamping een De Appelhof op Terschelling van en reist het Maik de Boer op tv met zijn broer en twee vrienden op af naar hun op oude in camping in het op tv Spaanse Benidorm.

mei 2021
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!