Programma gemist?

Sofie naar van den Enk gaat uit terug van naar het kasteel uit bij Parijs waar met zij in 1999 voor tijdens het eerst vakantie het vierde zonder in ouders. Het was van destijds geen makkelijke het periode in het leven van de Sofie op tv en haar vriendinnen, maar de op reis vormt een keerpunt in in hun leven. op tv Bij hun bezoek door aan het kasteel naar de duiken er twee oude bekenden op op!

Maik de Boer de gaat met op zijn jongere broer en een door twee vrienden terug naar een Benidorm, waar zij in 1979 tijdens vakantie vieren in zonder het ouders. Ze verblijven net als de toen in een op bloedhete naar tent op een camping naast uit de van snelweg en merken dat sinds door 1979 niet alleen Benidorm op veranderd naar is.

Manuel een Venderbos maakt met zijn vrienden met opnieuw tijdens de roadtrip naar Zuid-Europa, door die hij in tijdens 1995 maakte in een met oude een Ford Granada met op tv drie vrienden. Ze rijden tijdens dezelfde route, overnachten uit onderweg op van parkeerplaatsen en proberen in geld te verdienen met het muziek naar maken.

Kasper van Kooten naar het gaat met zijn een vrienden terug naar op tv Terschelling, waar zij in door 1987 als jonge een jongens vakantie vieren zonder het ouders. Ze slapen net naar van als toen op jongerencamping in De Appelhof, dansen naar op hun naar lievelingsnummers in discotheek De door Wyb en roken jointjes tijdens in van de duinen.

Sander uit Lantinga gaat tijdens terug naar Renesse, van waar hij in 1995 zijn eerste door vakantie een zonder ouders beleeft met een in grote groep met vrienden. Ze zijn er de alle acht weer in bij, maar op tv er in is veel gebeurd sindsdien en uit het wordt een naar memorabel en emotioneel met weekend.

Wie herinnert door zich niet van die zomer, waarin je een voor het eerst uit zonder ouders op tv op vakantie van ging? Met je beste vriend(in) naar of hele vriendengroep met de de bus naar een de Spanje, op de boot naar Terschelling uit of in met de trein op uit rondreis op door Europa. In het nieuwe programma naar De eerste vakantie door van… uit beleven zes bekende Nederlanders jaren met later hun eerste het vakantie opnieuw, van op dezelfde plek, tijdens met door dezelfde vrienden. Hoe keken tijdens ze toen tegen het de leven van aan? Welke verwachtingen en op tv dromen hadden ze en wat op is er door van terechtgekomen? door Vanaf vanavond is een De eerste vakantie van van Tatum Dagelet, Kasper van van Kooten, Sander een Lantinga, met Sofie van den Enk, met Manuel Venderbos en naar Maik de Boer te uit zien op door NPO 3. Soms zijn de vriendschappen een op verwaterd sinds die eerste vakantie, op tv soms is de band een gebleven. Maar met toch door gaan ze allemaal op tv samen weer terug. op Bij elke groep zijn door de herinneringen levendig en met zorgt door de hernieuwde ontmoeting met dezelfde vakantieplek, uit naar oude vrienden en uit voormalige vakantieliefdes voor van bijzondere situaties en gesprekken. In de eerste het aflevering de van De eerste vakantie van… in staat op presentatrice en van actrice Tatum Dagelet centraal. op In 1993 gaat de dan met 17-jarige Tatum naar op vakantie met haar door drie van beste vriendinnen naar uit het Griekse Corfu. Deze vakantie de naar is voor de meiden legendarisch; ze het hebben alle door vier op net hun eindexamens achter de rug van en het van avontuur lonkt. Het wordt in een vakantie het die ze tijdens nooit meer vergeten. op tv En Tatum valt op tv in de armen van een een knappe Griekse god. van tijdens Nu, 24 jaar later, een maken de op vriendinnen deze reis opnieuw, uit maar verdrietig genoeg niet uit meer met z’n van vieren. door Een van de vriendinnen is enige in tijd met na de naar eerste vakantie helaas overleden. In de naar overige afleveringen gaat Sander op Lantinga met zeven door op vrienden opnieuw kamperen in de Renesse, gaat Sofie van op den Enk terug naar naar op tv het kasteel bij Parijs waar uit zij op vrijwilligersvakantie op ging, maakt Manuel Venderbos in een roadtrip met op vrienden in door een oude Ford Granada op door Zuid-Europa, een kruipt het Kasper van Kooten naar met zijn vrienden van weer in een tent de op jongerencamping De Appelhof op op Terschelling met en reist Maik de Boer uit met zijn de broer en twee op tv vrienden af van naar hun op tv oude camping in een het Spaanse Benidorm.

september 2020
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!