Programma gemist?

Sofie van den op de Enk gaat terug naar uit het kasteel bij Parijs naar waar zij van in 1999 voor het eerst met vakantie vierde zonder van ouders. Het de was destijds geen makkelijke tijdens periode de in het leven van het Sofie en haar vriendinnen, tijdens tijdens maar de reis met vormt een keerpunt in tijdens hun leven. Bij hun met bezoek aan op tv het kasteel van duiken er twee oude in bekenden op!

Maik in de Boer tijdens gaat met zijn jongere broer en het twee van vrienden terug naar Benidorm, tijdens waar zij de in 1979 vakantie vieren tijdens zonder ouders. op tv Ze verblijven net als toen in in een bloedhete het tent op een in camping het naast de snelweg en merken van dat van sinds 1979 niet het alleen Benidorm de veranderd is.

Manuel Venderbos naar maakt met zijn de vrienden opnieuw de de roadtrip op tv naar Zuid-Europa, die hij de in 1995 maakte uit in een oude in Ford Granada met uit drie vrienden. Ze rijden dezelfde naar tijdens route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en de proberen geld te tijdens op verdienen met muziek door maken.

Kasper tijdens van Kooten uit gaat met zijn op vrienden terug naar Terschelling, waar het zij in de 1987 als jonge de jongens vakantie vieren zonder in ouders. uit Ze slapen net op als toen op jongerencamping uit De Appelhof, op tv dansen op hun lievelingsnummers door in discotheek De Wyb het en roken jointjes uit in de door duinen.

Sander Lantinga gaat tijdens een terug naar Renesse, waar hij door in 1995 zijn eerste op vakantie zonder ouders door beleeft een met een met grote groep vrienden. Ze zijn er uit alle acht op tv weer bij, van maar er is veel gebeurd het sindsdien en de het wordt een memorabel door en emotioneel door weekend.

Wie het herinnert zich niet die naar zomer, naar waarin je voor het eerst zonder in ouders op vakantie op tv ging? Met je naar met beste vriend(in) of hele vriendengroep op met de met bus naar Spanje, op tijdens de boot door naar Terschelling of met de een trein een op rondreis op door Europa. In van het nieuwe programma De eerste vakantie een van… van beleven zes in bekende Nederlanders jaren later hun naar eerste vakantie opnieuw, in op dezelfde plek, met van dezelfde vrienden. op Hoe keken naar ze toen tegen uit het leven een aan? Welke verwachtingen en dromen hadden op ze en wat in is er van met op terechtgekomen? Vanaf vanavond op is De eerste vakantie van van Tatum Dagelet, Kasper het van het Kooten, Sander Lantinga, het Sofie van den Enk, Manuel Venderbos tijdens en Maik de tijdens Boer in te zien op de NPO 3. Soms zijn de in vriendschappen verwaterd sinds die uit een eerste vakantie, soms is met de band de gebleven. Maar toch gaan uit ze allemaal samen weer terug. door op Bij elke groep zijn op tv de herinneringen levendig en zorgt het de hernieuwde ontmoeting naar met de dezelfde vakantieplek, oude met vrienden en voormalige vakantieliefdes een voor bijzondere situaties de en gesprekken. In de de eerste aflevering van De door eerste tijdens vakantie van… staat presentatrice en het actrice Tatum tijdens Dagelet centraal. In de 1993 gaat door de dan in 17-jarige Tatum op vakantie het met haar drie beste het vriendinnen door naar het Griekse Corfu. tijdens Deze vakantie is een voor de meiden legendarisch; ze op hebben alle naar vier net hun eindexamens naar achter in de rug en het van avontuur lonkt. Het wordt een een vakantie die met met ze nooit meer vergeten. En Tatum met valt in het de armen van tijdens een knappe Griekse god. in Nu, de 24 jaar later, maken in de vriendinnen deze reis met opnieuw, in maar verdrietig genoeg niet een meer met de z’n vieren. door Een van de vriendinnen is de enige tijd tijdens na de eerste vakantie op tv helaas tijdens overleden. In de overige afleveringen gaat Sander naar door Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen een in Renesse, uit gaat Sofie van een den tijdens Enk terug naar het kasteel naar bij Parijs op tv waar zij op een vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel in Venderbos een roadtrip met op tv vrienden in een het oude Ford Granada op tv door Zuid-Europa, tijdens kruipt Kasper tijdens van Kooten met uit zijn vrienden weer in uit een tent op in jongerencamping De tijdens Appelhof op Terschelling en door reist Maik met de Boer door met zijn broer en twee vrienden tijdens door af naar hun naar oude camping in het een Spaanse Benidorm.

november 2021
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!