Programma gemist?

Sofie van met den van Enk gaat terug de naar het kasteel bij Parijs waar van zij in uit 1999 voor het eerst uit vakantie van vierde zonder ouders. Het de was op destijds geen makkelijke periode in met het naar leven van Sofie en het haar vriendinnen, maar de reis op vormt een op keerpunt in hun het leven. door Bij hun bezoek aan het het kasteel duiken er twee naar oude bekenden op tv op!

Maik de Boer in de gaat met zijn door jongere broer en twee vrienden tijdens terug naar op Benidorm, waar op zij in 1979 vakantie op vieren zonder ouders. Ze verblijven een net als toen in in een een bloedhete tent op tijdens een camping naast de met snelweg en tijdens merken dat het sinds 1979 niet alleen Benidorm met op veranderd is.

Manuel naar Venderbos maakt van met zijn vrienden opnieuw de roadtrip het naar Zuid-Europa, die door op hij in 1995 maakte in naar een oude Ford tijdens Granada door met drie vrienden. Ze rijden op tv dezelfde uit route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en van naar proberen geld te uit verdienen met muziek met maken.

Kasper van het Kooten gaat in met zijn vrienden terug naar naar Terschelling, waar door zij in in 1987 als jonge jongens de vakantie vieren zonder naar ouders. Ze slapen naar net uit als toen op jongerencamping De op tv Appelhof, een dansen op hun lievelingsnummers in op tv discotheek De Wyb en naar roken jointjes op tv in in de duinen.

Sander in Lantinga gaat terug naar de Renesse, tijdens waar hij in in 1995 zijn eerste vakantie zonder een ouders beleeft tijdens met een grote groep vrienden. naar een Ze zijn er alle acht weer een bij, tijdens maar er een is veel gebeurd sindsdien met en het wordt een van memorabel en emotioneel op weekend.

Wie op tv herinnert zich op niet die zomer, waarin je door voor in het eerst zonder van ouders op vakantie ging? Met op tv je beste vriend(in) in of hele in vriendengroep met de bus naar naar Spanje, op de de boot naar door Terschelling de of met de trein op rondreis het door Europa. in In het van nieuwe programma uit De eerste vakantie van… beleven tijdens zes bekende Nederlanders jaren door later hun eerste tijdens het vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met met dezelfde op tv vrienden. Hoe keken ze toen tijdens tegen het door leven tijdens aan? Welke verwachtingen en dromen hadden uit ze een en wat is er door van terechtgekomen? Vanaf vanavond een is De eerste naar vakantie van door Tatum Dagelet, van Kasper van Kooten, Sander Lantinga, door Sofie van den de Enk, in Manuel Venderbos en Maik de van Boer in te zien op NPO 3. Soms het zijn de het vriendschappen verwaterd sinds van die eerste vakantie, in soms is een de band gebleven. Maar het toch het gaan ze allemaal samen naar weer terug. Bij uit elke groep zijn uit de herinneringen levendig en zorgt naar van de hernieuwde ontmoeting de met dezelfde vakantieplek, oude in vrienden en naar voormalige vakantieliefdes voor bijzondere van situaties en gesprekken. In op tv de eerste aflevering met van De van eerste vakantie van… staat presentatrice en met uit actrice Tatum Dagelet centraal. In naar 1993 gaat in de dan de 17-jarige Tatum op van vakantie met haar drie beste vriendinnen tijdens naar het naar Griekse Corfu. Deze met vakantie is voor de tijdens meiden legendarisch; op tv ze de hebben alle vier net tijdens hun eindexamens achter in de rug en een het avontuur lonkt. Het wordt uit een vakantie tijdens die naar ze nooit meer vergeten. En op Tatum valt in van de armen van tijdens een met knappe Griekse god. Nu, 24 tijdens jaar tijdens later, maken de vriendinnen deze met reis opnieuw, maar het verdrietig door genoeg niet meer met z’n vieren. naar Een het van de vriendinnen is enige op tijd na met de eerste een vakantie helaas in overleden. In de overige tijdens afleveringen gaat Sander door Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in een in Renesse, gaat Sofie door van den Enk terug tijdens naar met het kasteel bij Parijs waar op tv zij op het vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos uit op tv een roadtrip met vrienden uit in een oude de Ford Granada door van Zuid-Europa, kruipt Kasper van op Kooten op tv met zijn vrienden weer de in een tent uit op jongerencamping De Appelhof met op Terschelling en naar reist Maik van de Boer met zijn uit broer en op tv twee vrienden af een naar hun de oude camping in het Spaanse tijdens Benidorm.

april 2020
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!