Programma gemist?

Sofie van den het tijdens Enk gaat terug tijdens naar het kasteel uit bij Parijs waar zij in 1999 door voor het eerst op tv vakantie vierde de zonder ouders. Het was van destijds naar geen makkelijke periode door in het uit leven van Sofie en tijdens haar vriendinnen, het maar de reis uit vormt een keerpunt het in hun leven. Bij van hun bezoek van aan het kasteel duiken er twee in een oude bekenden op!

Maik de naar Boer door gaat met zijn jongere uit broer en twee vrienden op tv terug naar Benidorm, op tv waar zij in het 1979 vakantie de vieren zonder naar ouders. Ze verblijven net als toen een in een op bloedhete tent op een een camping naast de uit snelweg een en merken door dat sinds 1979 niet alleen op Benidorm veranderd op tv is.

Manuel uit Venderbos maakt met naar zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar naar Zuid-Europa, die op tv hij in een 1995 maakte met in een oude Ford uit Granada uit met drie vrienden. Ze rijden dezelfde van route, op overnachten onderweg op parkeerplaatsen het en proberen geld tijdens te verdienen met muziek naar door maken.

Kasper van door Kooten gaat met zijn de in vrienden terug naar Terschelling, waar zij een in 1987 als uit jonge op jongens vakantie vieren van zonder ouders. Ze met slapen net als het toen op door jongerencamping De Appelhof, dansen op het hun lievelingsnummers in van discotheek De Wyb en een roken jointjes het in de het duinen.

Sander Lantinga gaat van terug naar Renesse, op in waar hij in 1995 zijn eerste uit vakantie zonder ouders van beleeft met een een grote uit groep vrienden. Ze op tv zijn er alle acht weer met tijdens bij, maar er van is veel gebeurd sindsdien in en het van wordt een memorabel en emotioneel op tv weekend.

Wie met herinnert zich niet die zomer, van waarin je op tv voor het eerst zonder op door ouders op vakantie ging? Met op je beste vriend(in) met of hele vriendengroep met met de bus naar naar Spanje, op de uit boot naar Terschelling het of met de tijdens trein het op rondreis door door Europa. In het het nieuwe programma De eerste op vakantie met van… beleven zes op bekende Nederlanders jaren later hun eerste op tv vakantie in opnieuw, op dezelfde het plek, met dezelfde in vrienden. Hoe keken tijdens ze toen tegen het leven van aan? Welke verwachtingen in en dromen van hadden ze en wat uit is er van tijdens terechtgekomen? Vanaf door vanavond de is De eerste vakantie in van Tatum Dagelet, Kasper van tijdens Kooten, op Sander Lantinga, de Sofie van den Enk, Manuel Venderbos een naar en Maik de Boer te tijdens zien op NPO een 3. Soms zijn door de vriendschappen op verwaterd sinds die op tv eerste vakantie, soms is de band met gebleven. Maar toch naar gaan tijdens ze allemaal samen weer terug. een naar Bij elke groep van zijn de herinneringen levendig en zorgt op de hernieuwde op ontmoeting met dezelfde vakantieplek, naar door oude vrienden en op tv voormalige vakantieliefdes voor naar bijzondere situaties en gesprekken. In met de eerste tijdens aflevering van De eerste vakantie in van… staat presentatrice en tijdens een actrice Tatum Dagelet centraal. In 1993 het op tv gaat de dan van 17-jarige Tatum op uit vakantie met haar drie het beste vriendinnen naar het het Griekse Corfu. Deze het vakantie is voor door de meiden legendarisch; in ze hebben naar alle vier net met hun eindexamens het achter de rug door en het avontuur lonkt. Het het wordt een uit vakantie die ze van nooit meer vergeten. En Tatum van valt in van de armen van een met knappe Griekse god. op Nu, 24 het jaar later, maken in de vriendinnen deze reis de opnieuw, maar verdrietig op tv genoeg naar niet meer een met z’n vieren. Een van de de vriendinnen is enige in uit tijd na de eerste uit vakantie helaas overleden. In de overige naar door afleveringen gaat Sander Lantinga met een zeven vrienden opnieuw een kamperen in Renesse, met gaat Sofie van den op het Enk terug naar het kasteel bij tijdens door Parijs waar zij op van vrijwilligersvakantie ging, in maakt Manuel Venderbos een roadtrip met naar vrienden in in een op tv oude Ford Granada door door Zuid-Europa, kruipt op tv Kasper van Kooten met zijn de vrienden het weer in een tent op jongerencamping op tv De Appelhof de op Terschelling in en reist Maik een de Boer met zijn op tv broer en van twee vrienden af naar hun op oude een camping in het Spaanse een Benidorm.

mei 2021
16-01-2018 21:20

Sophie van den Enk

De eerste vakantie van... - Sophie van den Enk

Sofie van den Enk gaat terug naar het kasteel bij Parijs waar zij in 1999 voor het eerst vakantie vierde zonder ouders. Het was destijds geen makkelijke periode in het leven van Sofie en haar vriendinnen, maar de reis vormt een keerpunt in ...

09-01-2018 21:20

Maik de Boer

De eerste vakantie van... - Maik de Boer

Maik de Boer gaat met zijn jongere broer en twee vrienden terug naar Benidorm, waar zij in 1979 vakantie vieren zonder ouders. Ze verblijven net als toen in een bloedhete tent op een camping naast de snelweg en merken dat sinds 1979 niet al...

02-01-2018 21:30

Manuel Venderbos

De eerste vakantie van... - Manuel Venderbos

Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met drie vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdiene...

26-12-2017 21:30

Kasper van Kooten

De eerste vakantie van... - Kasper van Kooten

Kasper van Kooten gaat met zijn vrienden terug naar Terschelling, waar zij in 1987 als jonge jongens vakantie vieren zonder ouders. Ze slapen net als toen op jongerencamping De Appelhof, dansen op hun lievelingsnummers in discotheek De Wyb ...

19-12-2017 21:25

Sander Lantinga

De eerste vakantie van... - Sander Lantinga

Sander Lantinga gaat terug naar Renesse, waar hij in 1995 zijn eerste vakantie zonder ouders beleeft met een grote groep vrienden. Ze zijn er alle acht weer bij, maar er is veel gebeurd sindsdien en het wordt een memorabel en emotioneel wee...

12-12-2017 21:20

Nieuw: De eerste vakantie van...

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het n...

De eerste vakantie van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste vakantie van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste vakantie van... bij De eerste vakantie van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste vakantie van.... Heb je een uitzending van De eerste vakantie van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!