Programma gemist?

We zien het een ongelooflijke verhaal door van naar de 22-jarige Israeliƫr de Or die in het geheim naar spaart voor een een geslachtsverandering in Thailand. in Hij liegt erover tegen van tijdens zijn conservatieve ouders en de keert vervolgens terug naar huis uit van als vrouw. Een spannend tijdens verhaal over het angst en gebrek met aan vertrouwen, over wilskracht, het uit belang op tv van familie en te op tv kunnen zijn wie naar je bent.

oktober 2021
12-12-2017 23:00

The Good Son

3Doc: The Good Son - The Good Son

We zien het ongelooflijke verhaal van de 22-jarige Israeliƫr Or die in het geheim spaart voor een geslachtsverandering in Thailand. Hij liegt erover tegen zijn conservatieve ouders en keert vervolgens terug naar huis als vrouw. Een spannend...

3Doc: The Good Son gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Good Son de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Good Son bij 3Doc: The Good Son liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Good Son. Heb je een uitzending van 3Doc: The Good Son gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Good Son gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Good Son? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Good Son kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!