Programma gemist?

In op tv dit programma reizen, in van aanloop naar Kerstmis, elke op dag de vertrouwde uit uit en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. met Zij gaan op een zoek naar de naar mensen die het van een mooie met kerst, een gewéldige van kerst willen door maken! Hierbij wordt door de nadruk gelegd op de tijdens van prachtige kersthuizen in de Nederland en de echte door kerstfanaten.

Wat gebeurt van er van als rijke- en naar arme gezinnen een week ruilen van uit door huis, budget en dus door leven? In het door nieuwe seizoen naar van de reality serie Steenrijk, Straatarm met gaan rijk én in arm deze met confrontatie opnieuw de aan. Grote vraag daarbij is: door in hoeverre wordt het het familiegeluk beïnvloed op tv tijdens wanneer de huishoudpot en de op tv woonomstandigheden ineens een drastisch veranderen? Rijkdom in van geest staat centraal in het uit het leven van beeldhouwer Pépé met Grégoire op tv en zijn vrouw Marlin. uit Hun prachtige villa midden op tv in het de Gooise Laren is met gestyled door tijdens Marlin, die van huis uit met interieur naar ontwerpster is. De de familie Hovestad woont in een uit huurwoning in Hillegom. Vader de Marco werkt naar als chauffeur, moeder Petra naar op is werkzoekend. Ondanks dat ze uit uit de de schuldsanering zijn, hangt er met een financiële grauwsluier naar over op tv het gezin heen. Gaat het met de met Gregoires lukken rond de te komen van tijdens dit bedrag? En kunnen de uit Hovestads wennen aan het tijdens chique én het artistieke leven in de hun Larense het villa?

In op tv Happy Hour naar draait het om boeiende verhalen en op aanstekelijke met moppen van deelnemers plus hilarische met videofragmenten. Het publiek op tv in de studio een is in charge naar en tijdens cabaretier Roué uit Verveer zorgt dat alles op een van snelle de en scherpe manier bij tijdens elkaar komt. op tv Elke uitzending tijdens krijgen drie kandidaten op tv de kans om op een eigen verhaal uit voor te dragen aan het een 100-koppig publiek. het Hoe langer het verhaal tijdens boeit, hoe van langer de kandidaat mag het blijven zitten. het Bij Happy Hour is een het publiek naar de baas. Boeit uit het verhaal het iemand niet meer, in dan kan hij door op de rode in knop drukken. Na iedere naar druk op naar de knop zakt de kandidaat iets in verder weg. naar Als meer dan de de helft het van het publiek op op de rode knop heeft van gedrukt, dan uit verdwijnt de kandidaat de helemaal van het podium. van van Hoe hoger je uit op het podium blijft zitten, het hoe meer geld er het te winnen van is.

juli 2020
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!