Programma gemist?

In dit naar programma reizen, in de aanloop naar Kerstmis, van elke door dag de vertrouwde met en populaire SBS-gezichten kriskras uit door Nederland. de Zij gaan op zoek naar de de mensen die van uit een mooie kerst, op een tijdens gewéldige kerst willen op tv maken! Hierbij wordt de nadruk door het gelegd op de prachtige kersthuizen een in naar Nederland en de echte op tv kerstfanaten.

Wat gebeurt uit er als rijke- en met arme gezinnen een met week ruilen op tv van huis, budget een en dus leven? met In in het nieuwe seizoen van de de reality serie met Steenrijk, Straatarm gaan het rijk én door arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote tijdens vraag daarbij is: in door in hoeverre wordt het door familiegeluk beïnvloed wanneer de huishoudpot de en de woonomstandigheden op ineens drastisch veranderen? een Rijkdom van een geest staat het centraal in op het leven van beeldhouwer Pépé naar Grégoire en zijn vrouw een Marlin. Hun naar prachtige villa midden op in het op tv Gooise Laren is gestyled van door van Marlin, die van huis uit met interieur ontwerpster het is. De familie Hovestad woont in in een huurwoning in in door Hillegom. Vader Marco werkt als het chauffeur, moeder Petra op uit is werkzoekend. Ondanks naar dat ze uit de het schuldsanering zijn, hangt het er een financiële grauwsluier in over het gezin heen. de Gaat van het de van Gregoires lukken rond te komen uit van dit door bedrag? En kunnen de Hovestads van wennen aan het een chique én naar artistieke leven in in hun Larense naar villa?

In door Happy Hour draait op tv het om in boeiende verhalen en tijdens aanstekelijke moppen van deelnemers door plus hilarische op videofragmenten. Het publiek uit in de studio een is in charge en cabaretier Roué naar door Verveer zorgt dat alles op tijdens een snelle met en scherpe manier op tv bij elkaar komt. Elke uitzending in krijgen drie kandidaten de de kans het om een eigen verhaal van voor te op tv dragen aan een op tv 100-koppig op tv publiek. Hoe langer het in verhaal boeit, een hoe langer de kandidaat mag op tv blijven door zitten. Bij Happy het Hour is het het publiek de baas. Boeit het van verhaal naar iemand niet meer, dan naar kan hij op op tv de rode knop drukken. Na op iedere druk op met de knop de zakt de kandidaat de iets verder het weg. Als meer dan op de helft van het op publiek op uit de rode knop heeft op tv gedrukt, dan verdwijnt een de kandidaat de helemaal tijdens van het podium. in Hoe hoger je met op het podium blijft zitten, naar hoe meer geld door er te winnen op tv is.

februari 2020
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!