Programma gemist?

In dit in programma reizen, in met aanloop van naar Kerstmis, elke dag de het vertrouwde en van populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. de Zij gaan op op zoek in naar de mensen die naar van een mooie naar kerst, door een gewéldige kerst naar willen maken! Hierbij wordt de nadruk tijdens gelegd naar op de van prachtige kersthuizen in het Nederland en de echte met kerstfanaten.

Wat tijdens gebeurt er als rijke- en de arme gezinnen in een week een ruilen van huis, budget en het dus leven? van In van het nieuwe seizoen van het de reality serie Steenrijk, Straatarm naar gaan met rijk én het arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote een door vraag daarbij is: in hoeverre wordt met in het familiegeluk beïnvloed wanneer een de huishoudpot en de woonomstandigheden de ineens drastisch in veranderen? het Rijkdom van geest staat centraal in op het leven een van tijdens beeldhouwer Pépé Grégoire en zijn met vrouw Marlin. tijdens Hun prachtige villa midden op tv in op tv het Gooise Laren de is gestyled door door Marlin, die van huis uit het interieur ontwerpster naar is. De familie de Hovestad woont in het een huurwoning in Hillegom. tijdens Vader Marco naar werkt als chauffeur, het moeder Petra is in werkzoekend. Ondanks dat ze op tv uit de het schuldsanering zijn, hangt er van een financiële grauwsluier over door het gezin op heen. Gaat het de de Gregoires lukken rond een te uit komen van dit bedrag? de En kunnen naar de Hovestads wennen aan van het chique én naar artistieke leven in hun op tv Larense het villa?

In de Happy Hour door draait het om boeiende verhalen uit en aanstekelijke moppen tijdens van deelnemers plus uit hilarische videofragmenten. Het publiek van in de op tv studio is in het charge tijdens en cabaretier Roué Verveer zorgt dat op tv alles op een door snelle en scherpe naar manier bij elkaar tijdens komt. Elke uitzending met krijgen drie uit kandidaten het de kans om op een eigen verhaal voor een te dragen aan een van 100-koppig publiek. Hoe langer van het naar verhaal boeit, hoe langer de uit met kandidaat mag blijven op zitten. Bij Happy Hour is op tv het de publiek de baas. Boeit het verhaal tijdens iemand op niet meer, dan kan door hij op de op rode knop uit drukken. Na iedere naar druk op de knop naar zakt de het kandidaat iets verder weg. het Als meer op dan de helft van door het publiek op tijdens de rode knop heeft de gedrukt, het dan verdwijnt de een kandidaat helemaal van het het podium. met Hoe hoger je op tv op het podium blijft zitten, hoe naar door meer geld er te winnen op tv is.

maart 2021
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!