Programma gemist?

In van dit programma op reizen, in aanloop naar op tv Kerstmis, elke dag naar de vertrouwde en populaire SBS-gezichten het kriskras door Nederland. van Zij in gaan op zoek naar op tv de mensen die van door tijdens een mooie kerst, een tijdens gewéldige kerst willen maken! van Hierbij wordt de in nadruk gelegd op de de prachtige tijdens kersthuizen in Nederland het en de de echte kerstfanaten.

Wat gebeurt er op als uit rijke- en arme gezinnen uit een tijdens week ruilen van huis, budget door en dus leven? naar In het uit nieuwe seizoen op tv van de reality serie Steenrijk, Straatarm op tv gaan het rijk én arm deze confrontatie in opnieuw aan. Grote tijdens het vraag daarbij is: in hoeverre op wordt het een familiegeluk beïnvloed wanneer de door huishoudpot en de de woonomstandigheden ineens drastisch veranderen? het Rijkdom het van geest een staat centraal in het leven van met beeldhouwer Pépé het Grégoire en op zijn vrouw Marlin. op tv Hun prachtige villa tijdens midden in het uit Gooise Laren is de gestyled door op Marlin, die van huis uit interieur van tijdens ontwerpster is. De het familie Hovestad woont in een uit huurwoning in het Hillegom. Vader Marco werkt als door chauffeur, moeder Petra door is werkzoekend. Ondanks naar dat ze uit uit de schuldsanering op zijn, op hangt er een een financiële grauwsluier over het gezin het heen. Gaat op tv het de Gregoires lukken op tv rond op te komen van dit tijdens bedrag? En in kunnen de Hovestads door wennen aan het chique in én artistieke op tv leven in hun Larense in villa?

In Happy op tv Hour draait het een om van boeiende verhalen en aanstekelijke moppen tijdens van deelnemers plus hilarische in videofragmenten. Het publiek met in de studio uit in is in charge de en cabaretier Roué Verveer zorgt op dat alles op van een met snelle en scherpe in manier bij elkaar in komt. Elke uitzending door krijgen drie kandidaten de door kans om door een eigen verhaal voor te de dragen het aan een 100-koppig uit publiek. Hoe langer het van verhaal boeit, hoe langer tijdens de kandidaat naar mag blijven zitten. Bij Happy in Hour op tv is het publiek de baas. met tijdens Boeit het verhaal tijdens iemand niet meer, dan kan naar hij op de rode door knop drukken. op tv Na iedere naar druk op de knop van zakt de kandidaat iets uit verder weg. Als tijdens uit meer dan de helft de van het publiek tijdens op de rode knop in heeft gedrukt, het dan verdwijnt de kandidaat van helemaal van het podium. uit Hoe hoger je tijdens op het podium naar van blijft zitten, hoe uit meer geld er van te winnen is.

oktober 2020
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!