Programma gemist?

In dit programma in reizen, tijdens in aanloop van naar Kerstmis, elke op tv dag de vertrouwde en populaire door SBS-gezichten kriskras de door Nederland. Zij een gaan op tijdens zoek naar de mensen die van naar een uit mooie kerst, in een gewéldige kerst willen een maken! Hierbij wordt op tv de nadruk gelegd op de de prachtige kersthuizen in uit Nederland en de het echte tijdens kerstfanaten.

Wat op gebeurt er de als rijke- en arme gezinnen een tijdens week uit ruilen van huis, naar budget en dus leven? op In op tv het nieuwe seizoen van de in reality serie Steenrijk, tijdens Straatarm gaan rijk in én de arm deze confrontatie opnieuw met aan. Grote vraag daarbij is: de in hoeverre wordt in een het familiegeluk beïnvloed op wanneer de huishoudpot met en de woonomstandigheden ineens door drastisch veranderen? Rijkdom door van geest het staat centraal in het uit leven van tijdens beeldhouwer Pépé Grégoire en zijn vrouw tijdens door Marlin. Hun prachtige de villa midden in het Gooise Laren in van is gestyled door van Marlin, die van huis uit op interieur ontwerpster is. De een een familie Hovestad woont in een naar huurwoning in uit Hillegom. Vader Marco naar werkt als door chauffeur, moeder Petra is het werkzoekend. Ondanks naar dat ze uit de naar schuldsanering zijn, hangt er naar een financiële uit grauwsluier over het gezin heen. een Gaat met het de Gregoires lukken uit rond te komen uit van dit een bedrag? En tijdens kunnen de Hovestads met wennen aan het een chique én artistieke leven van in hun Larense van villa?

In met Happy Hour draait het naar om boeiende tijdens verhalen en van aanstekelijke moppen van deelnemers plus door hilarische videofragmenten. door Het publiek in de op studio is in op tv charge en cabaretier uit Roué Verveer zorgt het dat alles op in een snelle en scherpe op tv manier uit bij elkaar komt. Elke van uitzending krijgen drie naar kandidaten de kans op om een naar eigen verhaal voor te op dragen aan van een 100-koppig publiek. Hoe langer naar het in verhaal boeit, hoe uit langer de de kandidaat mag blijven met zitten. Bij Happy Hour is het op door publiek de baas. Boeit het naar verhaal iemand niet met meer, dan kan hij het op de naar rode uit knop drukken. Na iedere druk op in de van knop zakt de kandidaat uit iets verder weg. uit Als meer dan door de de helft van het publiek op een de rode knop op heeft gedrukt, naar dan verdwijnt de kandidaat helemaal van van in het podium. het Hoe hoger je op tv op het podium blijft zitten, met hoe meer het geld er te op tv winnen is.

juli 2021
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!