Programma gemist?

In dit van programma reizen, in aanloop door naar Kerstmis, elke in dag van de vertrouwde en populaire met SBS-gezichten kriskras met door Nederland. Zij gaan de op zoek op tv naar de mensen die van met op tv een mooie kerst, een gewéldige het kerst op willen maken! Hierbij wordt de de nadruk gelegd op de in prachtige tijdens kersthuizen in Nederland naar en de tijdens echte kerstfanaten.

Wat op tv gebeurt er als rijke- op tv en tijdens arme gezinnen een week ruilen van uit huis, budget en de dus leven? In de op tv het nieuwe seizoen van op tv de reality serie Steenrijk, van Straatarm gaan rijk én met arm deze het confrontatie opnieuw aan. Grote van naar vraag daarbij is: in hoeverre van wordt het familiegeluk beïnvloed tijdens wanneer de de huishoudpot op en de woonomstandigheden ineens drastisch veranderen? een Rijkdom van op geest staat centraal door in het naar leven van beeldhouwer door Pépé Grégoire op en zijn vrouw in Marlin. Hun prachtige villa midden van in het Gooise het Laren is gestyled in door Marlin, die van door huis het uit interieur ontwerpster door is. De met familie Hovestad woont in de een huurwoning op tv in Hillegom. Vader Marco op tv werkt als chauffeur, moeder op Petra is tijdens werkzoekend. Ondanks dat naar ze uit de schuldsanering zijn, met hangt er een een financiële het grauwsluier over het gezin heen. op Gaat met het de Gregoires lukken door rond het te komen van met dit bedrag? En kunnen door de Hovestads de wennen aan het een chique én artistieke een leven in hun Larense uit villa?

In met Happy Hour draait van het om boeiende verhalen van en op tv aanstekelijke moppen van deelnemers plus van hilarische het videofragmenten. Het publiek op tv in de studio is in naar charge op en cabaretier Roué Verveer zorgt dat met alles door op een op tv snelle en scherpe manier van bij elkaar naar komt. Elke uitzending krijgen de drie kandidaten de kans in om een eigen verhaal op tv voor met te dragen aan een naar 100-koppig publiek. Hoe langer met het verhaal door boeit, hoe naar langer de met kandidaat mag blijven zitten. van Bij Happy Hour is op het publiek de de baas. Boeit het verhaal de iemand niet meer, een dan kan van hij op naar de rode knop in drukken. Na in iedere druk op de knop zakt het de een kandidaat iets een verder weg. Als meer dan van de helft van het naar publiek op in de rode knop de heeft gedrukt, dan het verdwijnt door de kandidaat helemaal de van het podium. Hoe hoger een je naar op het podium blijft zitten, hoe in meer naar geld er naar te winnen is.

augustus 2020
19-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 2, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

13-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 2, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

12-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 2, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 1 bij Aflevering 2, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!