Programma gemist?

Trauma Centrum uit volgt spoedeisende in Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun van drukke en uit soms levensreddende werkzaamheden. uit Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten uit tot trauma's als met uit gevolg van een ongeluk thuis of van op de door weg; alle in patiƫnten die de hulp inroepen een van deze in zorgverleners komen aan bod door in deze dagelijkse in het realityserie.

oktober 2019
12-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 621 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 621 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 621 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 621 bij Aflevering 621 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 621. Heb je een uitzending van Aflevering 621 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 621 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 621? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 621 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!