Programma gemist?

Onze op talenten, Nick Schilder, Simon van Keizer en Kees Tol, in uit gaan zonder centen op van pad en leveren vlak voor een vertrek met hun portemonnee in. uit Ze gaan, uit samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe naar met het is om gedropt op tv te worden op een andere uit plek in naar de wereld. Lukt het tijdens de hen om drie tijdens dagen te overleven zonder geld? In naar het de buitenland, waar een hun bekendheid niet het bestaat, moeten Nick, Simon en Kees naar terugvallen het op hun talenten om van zeker te naar zijn van een slaapplek en een eten. tijdens In elke aflevering gaan van de met drie mannen met een nieuwe gast van de uitdaging aan. tijdens het Wie deze gast is blijft een uit verrassing tot op dat ze op het op vliegveld staan. Op tijdens het vliegveld in leveren Nick, Simon, Kees met en de gast-BN?er naar al de hun geld in en het start het avontuur. een Samen met de van koningin van door het hockey, Naomi een van As, reizen Nick, een Simon en tijdens Kees af naar Warschau. Hoe het op tv gaan ze in door deze Poolse hoofdstad overleven met door het door slechte weer? En op tv kan Naomi het het emotioneel nog allemaal wel het aan?

augustus 2020
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!