Programma gemist?

Onze van talenten, Nick Schilder, op Simon Keizer en met Kees Tol, gaan zonder centen met op een pad en leveren vlak voor tijdens vertrek hun op tv portemonnee uit in. Ze gaan, samen met een een gast-BN?er, ontdekken hoe op het het is om met gedropt te worden de op een andere plek in in de wereld. Lukt het op hen om tijdens drie door dagen te overleven op zonder geld? In naar het buitenland, waar hun bekendheid de niet bestaat, moeten naar Nick, Simon de en Kees terugvallen op hun tijdens talenten om zeker op tv een te zijn van het een slaapplek en eten. In elke een aflevering op gaan de drie naar mannen met tijdens een nieuwe gast de de uitdaging aan. Wie deze gast met is blijft van een door verrassing tot dat naar ze op het een vliegveld staan. Op het door vliegveld leveren Nick, Simon, Kees van en de gast-BN?er door al hun tijdens geld in en naar start in het avontuur. Samen met het de koningin van het het hockey, Naomi van op As, reizen Nick, Simon tijdens uit en Kees af door naar Warschau. Hoe gaan ze in op tv een deze Poolse hoofdstad overleven met tijdens het slechte weer? En het van kan Naomi het emotioneel in nog allemaal wel een aan?

april 2021
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!