Programma gemist?

Onze in talenten, Nick tijdens Schilder, Simon Keizer in en Kees Tol, op tv gaan zonder centen op pad op en leveren op vlak voor vertrek hun op portemonnee in. Ze gaan, in samen met met een gast-BN?er, ontdekken hoe door het tijdens is om van gedropt te worden een op een andere het plek in de wereld. Lukt op tv het hen om drie het dagen tijdens te overleven op zonder geld? In het door buitenland, waar hun bekendheid niet de bestaat, moeten Nick, tijdens Simon met en Kees terugvallen op hun de talenten om tijdens zeker te tijdens zijn van een slaapplek van en eten. In elke in aflevering met gaan de drie mannen met naar een nieuwe gast uit de van uitdaging aan. Wie deze uit gast is blijft een in naar verrassing tot dat ze op op het vliegveld van staan. Op het vliegveld leveren van naar Nick, Simon, Kees en de met gast-BN?er al hun tijdens geld in en op tv start in het avontuur. Samen met in de koningin van het in hockey, Naomi van As, op tv reizen met Nick, Simon het en Kees af naar naar Warschau. Hoe van gaan ze in deze Poolse in hoofdstad overleven in met het uit slechte weer? En kan Naomi op tv het emotioneel op tv nog allemaal wel met aan?

november 2020
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!