Programma gemist?

Onze op tv talenten, Nick Schilder, Simon Keizer een het en Kees Tol, gaan naar zonder centen een op pad en met leveren vlak voor op tv vertrek hun portemonnee in. het Ze gaan, samen met in een gast-BN?er, een ontdekken hoe het met is om de gedropt te worden in op een andere plek een in de wereld. Lukt de het hen om de drie dagen te naar overleven zonder geld? In uit het de buitenland, waar naar hun bekendheid niet de bestaat, moeten Nick, in Simon en Kees een terugvallen op hun talenten om zeker uit te naar zijn van een slaapplek en uit eten. naar In elke aflevering gaan de uit drie mannen met van een nieuwe gast de de door uitdaging aan. met Wie deze gast met is blijft een verrassing van tot dat ze uit op het vliegveld door staan. Op het vliegveld naar leveren Nick, Simon, Kees door en tijdens de gast-BN?er al door hun geld in in en start het avontuur. Samen door met van de koningin door van het hockey, Naomi van in As, uit reizen Nick, Simon uit en Kees af naar van Warschau. Hoe gaan tijdens ze in uit deze Poolse hoofdstad overleven op met het slechte van weer? En kan een Naomi het emotioneel nog allemaal het wel tijdens aan?

juli 2021
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!