Programma gemist?

Onze talenten, een Nick Schilder, op tv Simon Keizer en door Kees Tol, van gaan zonder centen op pad door en leveren vlak op voor in vertrek hun portemonnee op in. Ze gaan, samen in met een het gast-BN?er, ontdekken hoe het op is om gedropt te door worden een op een andere plek in de op wereld. Lukt het het door hen om drie dagen te overleven van zonder geld? In van het buitenland, op tv waar naar hun bekendheid niet bestaat, moeten naar Nick, met Simon en Kees terugvallen op naar hun talenten om zeker van te zijn van uit een slaapplek van en eten. In elke uit op aflevering gaan de de drie mannen met een uit nieuwe gast op de uitdaging aan. Wie deze van gast de is blijft een uit verrassing tot dat met ze op het vliegveld staan. naar Op het op vliegveld leveren Nick, een Simon, Kees en uit de gast-BN?er al hun naar geld op tv in en start het met avontuur. Samen met de koningin naar van het hockey, een Naomi van uit As, reizen Nick, Simon van op en Kees af naar Warschau. Hoe op tv gaan ze in de deze Poolse de hoofdstad overleven met het een slechte weer? En op naar kan Naomi het emotioneel op tv nog allemaal wel met aan?

april 2020
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!