Programma gemist?

Onze tijdens talenten, Nick Schilder, naar Simon Keizer en een Kees Tol, gaan naar zonder centen op pad naar en leveren vlak de voor vertrek hun het portemonnee in. Ze gaan, uit samen met een op gast-BN?er, ontdekken op hoe het is om op tv uit gedropt te worden op een andere een plek van in de de wereld. Lukt het hen om tijdens drie met dagen te overleven tijdens zonder geld? In tijdens het buitenland, waar hun bekendheid niet naar op bestaat, moeten Nick, de Simon en Kees terugvallen op tv op hun talenten om zeker naar van te zijn van naar een slaapplek en eten. In elke uit het aflevering gaan de drie mannen met door een uit nieuwe gast de tijdens uitdaging aan. Wie deze op tv gast het is blijft een verrassing tot met dat ze op op het in vliegveld staan. Op het vliegveld leveren een van Nick, Simon, Kees en de gast-BN?er het al op tv hun geld in in en start het avontuur. op Samen met de tijdens koningin uit van het hockey, Naomi van met As, reizen Nick, Simon in en Kees af een naar Warschau. naar Hoe gaan ze in tijdens deze Poolse hoofdstad naar overleven met uit het slechte van weer? En kan Naomi door het met emotioneel nog allemaal wel uit aan?

november 2019
12-12-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 bij Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Warschau - Naomi van As, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!