Programma gemist?

Met het met vertrek van het Verenigd in Koninkrijk van wordt de Europese Unie tijdens voor het eerst van kleiner in plaats tijdens van tijdens groter. De Brexit is de daarmee een kantelpunt in door de Europese geschiedenis. op Aanhangers van op tv een steeds hechtere samenwerking zien het hun het Europese droom een uiteenspatten. Eurosceptici juichen. De Europese in Unie is in opgericht met het Verdrag van Maastricht, door nu 25 jaar op geleden. met Na lang onderhandelen staan naar de lidstaten op tv een deel door van hun macht af het aan Brussel. Het is uit deze door stap, die al in 1992 een uit uit breuklijn veroorzaakt tussen door de voor- en tegenstanders van Europese tijdens samenwerking. uit Waarom wilden de van politici van toen zo snel naar tot met een Unie door komen? Wat waren hun motieven? En uit leefde van hun ‘Europese droom’ wel door onder op de bevolking? De documentaire van De Europese Droom de bestaat uit louter archiefbeeld, begeleid door naar Mathieu Segers, hoogleraar een Europese Geschiedenis naar aan uit de Universiteit van Maastricht. Er met is te zien van hoe het de Verdrag van Maastricht het tot stand op komt en waar op tv de eerste haarscheurtjes zichtbaar zijn. Terwijl uit van we de archiefbeelden op zien, horen we stemmen van op nu. Voormalige betrokken politici op tv en diplomaten, van zoals de oud-ministers naar van Buitenlandse naar Zaken Uffe Ellemann-Jensen (Denemarken), Klaus van Kinkel (Duitsland) en op tv Mark Eyskens door (België) en het oud-diplomaat John Kerr (Verenigd de Koninkrijk) blikken terug op tv op een periode het waarin de Europese op tv geschiedenis in van een stroomversnelling in komt.

september 2020
13-12-2017 22:55

Docu: De Europese droom

2Doc: De Europese droom - Docu: De Europese droom

Met het vertrek van het Verenigd Koninkrijk wordt de Europese Unie voor het eerst kleiner in plaats van groter. De Brexit is daarmee een kantelpunt in de Europese geschiedenis. Aanhangers van een steeds hechtere samenwerking zien hun Europe...

2Doc: De Europese droom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Europese droom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Europese droom bij 2Doc: De Europese droom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Europese droom. Heb je een uitzending van 2Doc: De Europese droom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Europese droom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Europese droom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Europese droom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!