Programma gemist?

Met uit het vertrek op tv van het Verenigd door Koninkrijk wordt de Europese Unie met voor het eerst kleiner naar in door plaats van groter. De Brexit op is daarmee een door kantelpunt in uit de Europese geschiedenis. tijdens Aanhangers van een steeds de hechtere samenwerking zien op tv hun Europese de droom uiteenspatten. uit Eurosceptici juichen. De Europese Unie uit is opgericht met tijdens het Verdrag van op tv Maastricht, nu op tv 25 jaar op geleden. Na lang onderhandelen in staan de lidstaten een deel van van op tv hun macht af een aan Brussel. Het is deze in naar stap, die al in 1992 een door door breuklijn veroorzaakt tussen de voor- en door tegenstanders de van Europese samenwerking. door Waarom wilden de met politici van toen zo uit snel tot een van Unie komen? Wat op waren tijdens hun motieven? En leefde met hun ‘Europese droom’ wel onder naar een de bevolking? De documentaire De Europese Droom een bestaat tijdens uit louter op tv archiefbeeld, begeleid door Mathieu Segers, hoogleraar het Europese Geschiedenis in aan de naar Universiteit van Maastricht. van Er is te zien het hoe het een Verdrag van Maastricht tot naar stand komt en waar het de door eerste haarscheurtjes zichtbaar zijn. Terwijl de we de archiefbeelden uit van zien, horen we het stemmen van nu. Voormalige betrokken politici een en diplomaten, tijdens zoals de oud-ministers de van naar Buitenlandse Zaken Uffe Ellemann-Jensen tijdens (Denemarken), Klaus op tv Kinkel (Duitsland) en Mark Eyskens (België) naar en oud-diplomaat een John Kerr (Verenigd op tv Koninkrijk) blikken het terug op een door periode waarin de Europese geschiedenis uit in uit een stroomversnelling uit komt.

januari 2021
13-12-2017 22:55

Docu: De Europese droom

2Doc: De Europese droom - Docu: De Europese droom

Met het vertrek van het Verenigd Koninkrijk wordt de Europese Unie voor het eerst kleiner in plaats van groter. De Brexit is daarmee een kantelpunt in de Europese geschiedenis. Aanhangers van een steeds hechtere samenwerking zien hun Europe...

2Doc: De Europese droom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Europese droom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Europese droom bij 2Doc: De Europese droom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Europese droom. Heb je een uitzending van 2Doc: De Europese droom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Europese droom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Europese droom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Europese droom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!