Programma gemist?

Met op tv het vertrek van het van Verenigd de Koninkrijk wordt de Europese Unie voor met het eerst kleiner het op tv in plaats van groter. een De Brexit is daarmee het een kantelpunt in de naar Europese geschiedenis. Aanhangers van van een op tv steeds hechtere samenwerking door zien hun een Europese droom uiteenspatten. Eurosceptici op tv juichen. De Europese Unie tijdens is opgericht met naar het Verdrag van Maastricht, uit op nu 25 jaar geleden. van Na lang onderhandelen het staan de lidstaten een de deel van hun de macht af aan Brussel. een in Het is deze stap, die op al in 1992 een uit op tv breuklijn veroorzaakt tussen de voor- en op tegenstanders van naar Europese samenwerking. Waarom wilden op tv de politici de van een toen zo snel tot een Unie uit komen? Wat naar waren op hun motieven? En leefde op tv hun ‘Europese droom’ het wel onder de bevolking? De de documentaire De door Europese Droom bestaat in uit louter de archiefbeeld, begeleid door de Mathieu Segers, hoogleraar Europese Geschiedenis aan op de op tv Universiteit van Maastricht. Er is op te zien uit hoe van het Verdrag van Maastricht tot stand naar komt en waar tijdens de de eerste haarscheurtjes zichtbaar zijn. Terwijl in we de met archiefbeelden zien, op tv horen we stemmen van een nu. door Voormalige betrokken politici tijdens en diplomaten, zoals naar de oud-ministers van Buitenlandse Zaken Uffe tijdens op tv Ellemann-Jensen (Denemarken), Klaus Kinkel (Duitsland) in en Mark Eyskens naar (België) en oud-diplomaat het John Kerr (Verenigd van Koninkrijk) blikken terug op op tv een in periode waarin de Europese met geschiedenis in een stroomversnelling door uit komt.

juli 2021
13-12-2017 22:55

Docu: De Europese droom

2Doc: De Europese droom - Docu: De Europese droom

Met het vertrek van het Verenigd Koninkrijk wordt de Europese Unie voor het eerst kleiner in plaats van groter. De Brexit is daarmee een kantelpunt in de Europese geschiedenis. Aanhangers van een steeds hechtere samenwerking zien hun Europe...

2Doc: De Europese droom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Europese droom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Europese droom bij 2Doc: De Europese droom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Europese droom. Heb je een uitzending van 2Doc: De Europese droom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Europese droom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Europese droom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Europese droom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!