Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard zijn echte tijdens geeks met door een voorliefde naar voor wiskunde en fysica. Ze met snappen de alles op het gebied uit van natuur- tijdens en scheikunde en een van zwaartekracht tot atomen. Maar op voeg atomen samen van in tot een vrouw en de het bevattingsvermogen van de mannen in van komt tot stilstand. het Gelukkig hebben ze hun de blonde buurvrouw een Penny die lang niet zo een slim is, uit maar wel door de sociale vaardigheden beheerst. In in deze aflevering uit wil Sheldon in bevriend raken met Barry Kripke. Dit met zodat door hij toegang krijgt tot een tijdens nieuwe supercomputer. het Om tijdens bevriend met iemand te in raken, heeft Sheldon een met wetenschappelijke procedure de ontwikkeld.

november 2020
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!