Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en Howard zijn echte door geeks tijdens met een voorliefde voor wiskunde naar en fysica. op Ze snappen van alles op het gebied van in natuur- met en scheikunde en van zwaartekracht op tv tot atomen. Maar op tv voeg uit atomen samen een tot een vrouw en het uit bevattingsvermogen het van de mannen op tv komt tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny die lang in niet zo de slim is, maar wel met tijdens de sociale vaardigheden beheerst. op In deze de aflevering wil Sheldon door bevriend raken met Barry Kripke. op tv Dit zodat met hij toegang krijgt tot een naar nieuwe door supercomputer. Om bevriend met iemand het te raken, heeft op tv Sheldon een het wetenschappelijke procedure tijdens ontwikkeld.

maart 2020
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!