Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard uit zijn echte geeks met een in voorliefde voor wiskunde het en fysica. Ze het het snappen alles op het gebied van tijdens natuur- en scheikunde door en naar van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar voeg atomen samen het in tot een vrouw en het het bevattingsvermogen van naar de mannen in komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze het het hun blonde buurvrouw een Penny die lang niet tijdens zo slim op is, maar wel de sociale van vaardigheden een beheerst. In deze aflevering op tv wil Sheldon bevriend raken naar met Barry de Kripke. Dit naar zodat hij toegang krijgt tot een het nieuwe supercomputer. op tv Om bevriend met naar iemand te op raken, heeft op Sheldon een wetenschappelijke procedure het ontwikkeld.

augustus 2021
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!