Programma gemist?

De door vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en Howard zijn echte door geeks door met een voorliefde voor het wiskunde en fysica. door Ze snappen op tv alles op het van gebied van natuur- en scheikunde op en van door zwaartekracht tot atomen. Maar uit voeg atomen van samen tot een een vrouw en het door bevattingsvermogen van de op mannen door komt tot stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo door slim in is, maar wel de met sociale vaardigheden beheerst. in In deze door aflevering wil Sheldon bevriend raken met door Barry Kripke. Dit met zodat hij toegang door krijgt tot naar een nieuwe supercomputer. Om op tv bevriend het met iemand te tijdens raken, heeft Sheldon een op wetenschappelijke procedure van ontwikkeld.

april 2021
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!