Programma gemist?

De vrienden Sheldon, naar Leonard, Raj en naar Howard zijn een echte geeks met een op voorliefde een voor wiskunde op tv en fysica. Ze snappen de alles op het een gebied van natuur- en in scheikunde en van uit zwaartekracht een tot atomen. Maar naar voeg atomen samen tot een een vrouw en het bevattingsvermogen het van een de mannen komt tot stilstand. van Gelukkig hebben de ze hun blonde tijdens buurvrouw tijdens Penny die lang niet zo slim het door is, maar wel de sociale vaardigheden met beheerst. op tv In deze aflevering uit wil Sheldon op bevriend raken met op tv Barry Kripke. Dit zodat met hij toegang krijgt tot door een de nieuwe supercomputer. Om bevriend naar met iemand te uit raken, heeft op tv Sheldon een wetenschappelijke op procedure ontwikkeld.

november 2019
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!