Programma gemist?

De vrienden van Sheldon, Leonard, met Raj en Howard zijn op tv echte geeks met een met voorliefde voor wiskunde met het en fysica. Ze snappen alles een op het gebied van in natuur- en scheikunde met in en van zwaartekracht het tot atomen. Maar voeg uit atomen samen tot een vrouw het en het het bevattingsvermogen tijdens van de mannen komt op tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun naar blonde buurvrouw Penny die lang naar met niet zo slim van is, maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. van In deze aflevering op wil Sheldon bevriend raken met op tv Barry Kripke. Dit tijdens zodat hij toegang op tv krijgt tot met een de nieuwe supercomputer. Om bevriend met uit iemand in te raken, heeft Sheldon een wetenschappelijke op tv met procedure ontwikkeld.

augustus 2020
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!