Programma gemist?

De vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj op tv en Howard zijn echte naar een geeks met een voorliefde naar voor wiskunde en fysica. Ze uit snappen naar alles op het uit gebied van natuur- op en scheikunde op en van zwaartekracht tot atomen. Maar in voeg in atomen samen tot een vrouw het en van het bevattingsvermogen van de met mannen komt tot stilstand. van Gelukkig hebben ze naar op tv hun blonde buurvrouw Penny uit die lang niet zo slim de is, maar wel naar de sociale het vaardigheden beheerst. In deze in aflevering wil op Sheldon bevriend uit raken met Barry Kripke. door Dit zodat een hij toegang de krijgt tot een nieuwe supercomputer. Om een tijdens bevriend met iemand te een raken, heeft op Sheldon een wetenschappelijke procedure in ontwikkeld.

september 2021
13-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Friendship Algorithm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friendship Algorithm, Seizoen 2 bij Friendship Algorithm, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friendship Algorithm, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friendship Algorithm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Friendship Algorithm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Friendship Algorithm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!