Programma gemist?

Beschuldigd op is een scripted op tv realityserie. Elke aflevering wordt het er plotseling iemand binnen een een gezin van beschuldigd een van een misdrijf. Van kleine tot op tv met zware delicten. Hoe gaan de verschillende in gezinnen uit hier mee om? de Dewi is een leuke de puber een van 17 in die voor weinig problemen met zorgt. Dat verandert in als ze een tijdens vriendje krijgt die veel een geld bezit. de Maar hoe hij daaraan door komt op blijft vaag. Dewi?s moeder een vertrouwt hem niet. Als ze naar merkt dat Dewi met een drugs gebruikt, is op tv de maat vol. Een naar overbuurman vertelt dat Dewi?s vriend van een drugsdealer is tijdens en besluit met hen te de helpen. Maar dat maakt naar de op zaak alleen maar naar ingewikkelder.

april 2020
13-12-2017 18:25

Beschuldigd

Lover Boy, Seizoen 1 - Beschuldigd

Beschuldigd is een scripted realityserie. Elke aflevering wordt er plotseling iemand binnen een gezin beschuldigd van een misdrijf. Van kleine tot zware delicten. Hoe gaan de verschillende gezinnen hier mee om? Dewi is een leuke puber van ...

Lover Boy, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lover Boy, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lover Boy, Seizoen 1 bij Lover Boy, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lover Boy, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Lover Boy, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lover Boy, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Lover Boy, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Lover Boy, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!