Programma gemist?

Trauma Centrum volgt van spoedeisende Hulp- en tijdens ambulancemedewerkers tijdens in hun drukke op en soms levensreddende het werkzaamheden. Van uit ademhalingsproblemen, acute pijnklachten het tot trauma's als gevolg van het een ongeluk op tv thuis of op de de weg; door alle patiƫnten die de in hulp inroepen van naar deze zorgverleners op tv komen aan bod de in deze dagelijkse de realityserie.

december 2021
13-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 622 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 622 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 622 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 622 bij Aflevering 622 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 622. Heb je een uitzending van Aflevering 622 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 622 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 622? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 622 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!