Programma gemist?

In met vtwonen verbouwen of verhuizen een helpt presentatrice Nicolette van van Dam stellen waarvan in het huis van niet meer voldoet het aan hun met woonwensen. Hun het smaak is door de jaren naar heen veranderd in of er in is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek naar de aan ruimte. Het koppel verkeert in de tweestrijd: het verbouwen of verhuizen. De een de wil een koste wat op tv het kost weg uit en de ander wil de nooit zijn uit of haar huis opgeven. van Wat kiezen ze als ze naar uit van beide opties kunnen proeven? naar Johan en Joke wonen van inmiddels tijdens al 15 jaar een in dit rijtjeshuis, met waar ze mooie maar ook naar van heftige herinneringen hebben meegemaakt. op Ze zijn toe het aan een verandering en op Joke wil het liefst in ergens anders met op tv een schone lei door starten. op Ze vindt het ?nu het of nooit? qua verhuizen met de gezien hun leeftijd. in Johan wil niet verhuizen. door Hij woont een tegenover het voetbalveld met waar hij regelmatig uit te vinden is en ziet nog uit tijdens veel potentie in de de woning.

oktober 2021
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!