Programma gemist?

In op vtwonen verbouwen of verhuizen tijdens helpt presentatrice Nicolette op tv van Dam stellen waarvan naar het in huis niet meer voldoet uit aan hun woonwensen. door Hun smaak is de door de jaren naar heen veranderd of in er is sprake van in naar gezinsuitbreiding en gebrek aan van ruimte. Het koppel verkeert het in uit tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een een door wil koste wat het kost naar weg en de uit ander tijdens wil nooit zijn of naar haar huis op opgeven. Wat kiezen ze als ze door van beide opties naar kunnen proeven? Johan uit en Joke naar wonen inmiddels al op 15 van jaar in dit met rijtjeshuis, waar ze door mooie maar ook heftige herinneringen tijdens hebben meegemaakt. Ze zijn door toe aan tijdens een verandering door en Joke wil het een liefst ergens anders door met een schone tijdens lei starten. Ze een vindt het ?nu op tv of in nooit? qua verhuizen gezien het hun leeftijd. op tv Johan wil niet verhuizen. Hij tijdens woont tegenover het door voetbalveld waar hij regelmatig naar te tijdens vinden is uit en ziet nog op veel potentie in de uit woning.

februari 2020
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!