Programma gemist?

In vtwonen op verbouwen of verhuizen op helpt presentatrice op Nicolette van met Dam stellen waarvan het het huis niet meer voldoet het aan met hun woonwensen. Hun smaak met is door de een jaren heen veranderd een of er is van sprake van gezinsuitbreiding en gebrek op aan een ruimte. Het koppel in verkeert in tweestrijd: in verbouwen of verhuizen. door De een wil koste wat met de het kost weg en de naar ander wil nooit zijn op tv of haar huis naar opgeven. Wat kiezen een ze als ze uit van beide opties op kunnen een proeven? Johan en Joke wonen een naar inmiddels al 15 jaar in uit dit rijtjeshuis, waar van ze mooie met maar ook heftige herinneringen hebben op tv meegemaakt. Ze de zijn toe tijdens aan een in verandering en Joke met wil het liefst naar ergens anders met een de schone lei starten. in Ze vindt het het ?nu of nooit? qua in verhuizen met gezien hun leeftijd. Johan wil tijdens niet verhuizen. Hij woont uit tegenover uit het voetbalveld op tv waar hij regelmatig met te vinden is en ziet door nog veel potentie in naar door de woning.

november 2019
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!