Programma gemist?

In vtwonen verbouwen in of verhuizen van helpt presentatrice Nicolette in van Dam stellen waarvan in op het huis niet meer voldoet aan met uit hun woonwensen. Hun door smaak is door de jaren op tv heen het veranderd of er is met sprake van gezinsuitbreiding in en gebrek uit aan ruimte. Het koppel in verkeert in tweestrijd: op tv verbouwen of in verhuizen. De een wil koste wat een op het kost weg en de van ander het wil nooit zijn in of haar huis opgeven. het Wat kiezen ze door als ze een van beide opties kunnen in proeven? Johan en Joke tijdens wonen door inmiddels al 15 jaar in dit tijdens rijtjeshuis, een waar ze mooie maar een ook heftige herinneringen hebben de meegemaakt. door Ze zijn toe aan van een verandering een en Joke wil het liefst het een ergens anders met een naar schone lei starten. Ze vindt door het ?nu de of met nooit? qua verhuizen gezien in hun leeftijd. Johan wil niet de verhuizen. Hij uit woont tegenover door het voetbalveld uit waar hij regelmatig te in vinden is en ziet nog in het veel potentie in de op woning.

maart 2021
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!