Programma gemist?

In vtwonen de verbouwen of in verhuizen helpt presentatrice Nicolette van met Dam van stellen waarvan het huis niet het meer voldoet het aan hun tijdens woonwensen. Hun op tv smaak is door de van jaren heen veranderd of uit er is sprake naar van gezinsuitbreiding op tv en gebrek aan ruimte. van Het koppel verkeert in naar het tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De het een wil koste in wat de het kost weg en op tv de ander wil nooit zijn de of haar de huis opgeven. Wat kiezen het ze als op tv ze van tijdens beide opties kunnen in proeven? Johan door en Joke wonen inmiddels op al 15 jaar in dit van rijtjeshuis, een waar ze mooie maar ook van heftige herinneringen hebben uit meegemaakt. het Ze zijn toe op aan een verandering en uit Joke naar wil het liefst op tv ergens anders met een schone lei het starten. Ze in vindt het ?nu van of nooit? qua met verhuizen gezien op tv hun leeftijd. Johan op wil niet verhuizen. van Hij woont tegenover uit het voetbalveld waar hij regelmatig in uit te vinden is en ziet in nog veel potentie met in de tijdens woning.

juli 2020
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!