Programma gemist?

In vtwonen verbouwen tijdens of verhuizen helpt de presentatrice het Nicolette van Dam stellen met waarvan het huis van niet meer voldoet in aan naar hun woonwensen. Hun smaak is door in de jaren naar heen veranderd of uit er is sprake van tijdens gezinsuitbreiding tijdens en gebrek uit aan ruimte. Het koppel verkeert in door tweestrijd: uit verbouwen of verhuizen. De een een wil koste op wat het kost weg in en van de ander wil nooit door zijn of haar huis door opgeven. Wat in kiezen het ze als ze van beide de opties kunnen proeven? Johan uit en Joke tijdens wonen door inmiddels al 15 jaar de in dit rijtjeshuis, waar tijdens ze van mooie maar ook heftige van herinneringen hebben meegemaakt. door Ze zijn toe met aan een verandering naar en Joke wil het liefst naar de ergens anders met door een schone lei starten. Ze het vindt het ?nu of in nooit? qua verhuizen naar gezien een hun leeftijd. in Johan wil niet verhuizen. in Hij woont tegenover het de voetbalveld waar door hij regelmatig te vinden is door de en ziet nog veel potentie met in de uit woning.

juni 2021
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!