Programma gemist?

In op vtwonen verbouwen van of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van uit Dam een stellen waarvan het huis tijdens niet meer voldoet tijdens aan hun woonwensen. tijdens Hun smaak is naar door op tv de jaren heen veranderd of uit er is het sprake van tijdens gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. met Het uit koppel verkeert in tweestrijd: door verbouwen of verhuizen. De op een een wil koste wat het kost de weg en de ander naar door wil nooit zijn of haar op tv huis opgeven. uit Wat kiezen ze als naar ze van beide opties op de kunnen proeven? Johan en de Joke wonen inmiddels al 15 met jaar in het dit rijtjeshuis, waar met ze mooie maar door ook heftige met herinneringen hebben meegemaakt. Ze met zijn in toe aan een verandering naar en Joke wil het op liefst ergens anders met met een schone uit lei starten. Ze vindt door het op tv ?nu of van nooit? qua verhuizen een gezien hun leeftijd. het Johan wil niet verhuizen. Hij woont het naar tegenover het voetbalveld waar een hij regelmatig te de vinden is en ziet nog op van veel potentie in de door woning.

oktober 2020
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!