Programma gemist?

In vtwonen verbouwen het of een verhuizen helpt van presentatrice Nicolette van Dam het stellen waarvan tijdens het huis niet naar meer voldoet aan hun woonwensen. op tv Hun in smaak is door de jaren heen het veranderd van of er is sprake van een gezinsuitbreiding door en gebrek aan ruimte. Het het koppel van verkeert in tweestrijd: verbouwen of de het verhuizen. De een wil koste met wat het kost tijdens weg in en de ander wil nooit zijn op tv of van haar huis uit opgeven. Wat kiezen ze als de ze van beide in opties kunnen proeven? Johan tijdens en naar Joke wonen inmiddels tijdens al 15 jaar in in dit rijtjeshuis, waar tijdens ze mooie maar ook tijdens naar heftige herinneringen hebben meegemaakt. Ze zijn uit de toe aan een verandering en een Joke wil het op tv liefst ergens anders door met op tv een schone lei op tv starten. Ze vindt het ?nu of op tv nooit? op tv qua verhuizen op gezien hun leeftijd. een Johan wil niet verhuizen. Hij woont van met tegenover het voetbalveld waar hij regelmatig van te vinden door is en ziet nog uit veel potentie tijdens in de uit woning.

augustus 2020
13-12-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Veenendaal, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Veenendaal, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Veenendaal, Seizoen 2 bij Veenendaal, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Veenendaal, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Veenendaal, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Veenendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Veenendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Veenendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!