Programma gemist?

De naar laatste aflevering van het wetenschappelijke uit programma Het Instituut het tijdens gaat over groepsgedrag. Krijg op je een groep tijdens mensen zover dat met ze vrijwillig hele uit nare teksten meezingen? Wat een is de het beste manier om samen te met op brainstormen? En hoe klop je in mensen het meeste naar geld uit met hun zak? Rob Urgert met en Joep van Deudekom in sluiten een in Het Instituut van honderd mensen een uit week lang op in een voormalige een kazerne in in Ede en onderwerpen hen het aan wetenschappelijke een experimenten. Afgesloten het van de buitenwereld uit krijgt deze doorsnee naar van de Nederlandse een samenleving een week lang in een gelijke de behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, uit eenzelfde slaapplaats. De honderd de worden het mentaal bijgestaan op door Sophie Hilbrand. In de editie op van in dit jaar werden de volgende een onderwerpen onderzocht: wie van zijn wij op tv Nederlanders eigenlijk? tijdens Hoe verschillend en hoe tijdens gelijk zijn we? Hoe tijdens op tv tolerant en hoe beïnvloedbaar? een En hoe van reageren wij onder naar grote druk? Het Instituut van is een paradijs voor op menig naar wetenschapper, een onvergetelijke ervaring voor elke in op deelnemer.

januari 2020
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!