Programma gemist?

De laatste aflevering tijdens van van het wetenschappelijke programma Het Instituut in gaat over een groepsgedrag. Krijg je een een groep mensen zover op dat ze het vrijwillig door hele nare teksten meezingen? Wat is door de beste manier een om samen tijdens te brainstormen? En hoe tijdens klop op je mensen het meeste op geld uit hun op zak? Rob een Urgert en Joep van een Deudekom sluiten in Het naar Instituut honderd mensen een op met week lang op naar in een voormalige uit kazerne in Ede door en onderwerpen hen aan de wetenschappelijke experimenten. Afgesloten van in de buitenwereld krijgt deze doorsnee een van de Nederlandse in samenleving de een week lang een uit gelijke naar behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, naar eenzelfde slaapplaats. De van honderd worden mentaal bijgestaan van door de Sophie Hilbrand. op tv In de editie van dit jaar op tv werden de door volgende onderwerpen onderzocht: wie op tv zijn wij door Nederlanders eigenlijk? Hoe verschillend tijdens uit en hoe gelijk het zijn we? Hoe een tolerant en hoe beïnvloedbaar? En door hoe reageren het wij onder een grote druk? Het Instituut uit is een paradijs met voor menig wetenschapper, naar een onvergetelijke ervaring voor elke van tijdens deelnemer.

oktober 2021
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!