Programma gemist?

De een laatste aflevering van het wetenschappelijke tijdens programma Het Instituut van gaat over van groepsgedrag. Krijg je tijdens een door groep mensen zover dat in ze vrijwillig hele nare teksten een meezingen? Wat is door de op beste manier om op tv samen te brainstormen? op tv En hoe klop je mensen uit van het meeste geld uit hun zak? Rob in naar Urgert en Joep van een Deudekom sluiten in Het door Instituut de honderd mensen een week lang uit op op tv in een voormalige op kazerne in Ede in en onderwerpen hen een aan wetenschappelijke experimenten. Afgesloten van met de buitenwereld krijgt uit deze doorsnee van door de Nederlandse samenleving tijdens een week lang een een gelijke behandeling: dezelfde kleding, naar hetzelfde eten, eenzelfde van een slaapplaats. De honderd op worden mentaal bijgestaan door Sophie uit Hilbrand. op In de editie van dit jaar tijdens werden de het volgende onderwerpen op tv onderzocht: wie het zijn wij Nederlanders eigenlijk? Hoe verschillend van en met hoe gelijk van zijn we? Hoe tolerant en hoe uit beïnvloedbaar? uit En hoe reageren wij op tv onder grote het druk? Het Instituut is een tijdens in paradijs voor menig wetenschapper, een onvergetelijke een op ervaring voor elke een deelnemer.

juni 2021
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!