Programma gemist?

De laatste aflevering uit het van het wetenschappelijke programma op Het Instituut naar gaat over groepsgedrag. van Krijg je een groep mensen zover het dat ze met vrijwillig hele tijdens nare teksten op tv meezingen? Wat is de beste manier van op tv om samen te brainstormen? tijdens En hoe op tv klop je mensen het meeste een geld uit hun zak? Rob door Urgert en Joep op van op tv Deudekom sluiten in een Het Instituut tijdens honderd mensen een week lang op van in door een voormalige kazerne uit in Ede en onderwerpen hen op tv aan wetenschappelijke experimenten. Afgesloten van van de buitenwereld met krijgt deze naar doorsnee van de Nederlandse op samenleving een met week lang een gelijke op behandeling: tijdens dezelfde kleding, hetzelfde eten, eenzelfde met slaapplaats. De tijdens honderd worden mentaal op tv bijgestaan door Sophie het Hilbrand. op In de editie van dit naar jaar werden uit de volgende met onderwerpen onderzocht: wie zijn wij op Nederlanders eigenlijk? Hoe verschillend met en hoe tijdens gelijk zijn we? Hoe met tolerant en van hoe beïnvloedbaar? tijdens En hoe in reageren wij onder grote druk? uit Het de Instituut is een tijdens paradijs voor menig wetenschapper, een onvergetelijke een ervaring met voor elke tijdens deelnemer.

maart 2021
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!