Programma gemist?

De op tv laatste aflevering van het met wetenschappelijke programma een Het Instituut gaat over groepsgedrag. een de Krijg je een groep mensen het zover dat op ze vrijwillig hele nare in teksten meezingen? Wat naar is de beste uit manier van om samen te brainstormen? En van hoe klop je van mensen het tijdens meeste geld uit hun met zak? Rob Urgert en het Joep van Deudekom sluiten op tv in Het Instituut door honderd mensen van een week lang het op in een uit voormalige kazerne in op tv Ede en van onderwerpen hen aan wetenschappelijke op tv experimenten. Afgesloten van van de buitenwereld krijgt deze doorsnee naar van de op Nederlandse samenleving op een week het lang een gelijke behandeling: dezelfde tijdens kleding, een hetzelfde eten, eenzelfde met slaapplaats. De honderd worden in mentaal bijgestaan door Sophie op tv Hilbrand. een In de editie van dit in jaar op werden de volgende op onderwerpen onderzocht: wie in zijn wij Nederlanders eigenlijk? Hoe verschillend met en hoe gelijk door het zijn we? Hoe uit tolerant en hoe beïnvloedbaar? door En hoe reageren wij onder tijdens grote van druk? Het Instituut is een een paradijs op tv voor menig wetenschapper, een onvergetelijke in ervaring voor elke naar de deelnemer.

juli 2020
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!