Programma gemist?

De laatste een aflevering op van het wetenschappelijke programma op tv Het Instituut gaat een over groepsgedrag. Krijg je een op tv op tv groep mensen zover door dat ze vrijwillig hele nare van teksten naar meezingen? Wat is de op beste manier om samen te met brainstormen? de En hoe klop je mensen de het meeste uit geld door uit hun zak? Rob Urgert en het Joep de van Deudekom sluiten in Het met Instituut honderd mensen een met week lang op op in tijdens een voormalige kazerne in Ede de en onderwerpen naar hen aan wetenschappelijke experimenten. Afgesloten van van de uit buitenwereld krijgt deze doorsnee op van uit de Nederlandse samenleving in een week de lang een gelijke op tv behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde een eten, eenzelfde slaapplaats. van De honderd op tv worden mentaal bijgestaan door Sophie van Hilbrand. In op tv de editie van op dit jaar werden de de volgende onderwerpen onderzocht: naar wie zijn op tv wij Nederlanders eigenlijk? uit Hoe verschillend en op hoe gelijk tijdens zijn we? Hoe tolerant uit en hoe beïnvloedbaar? En het hoe van reageren wij onder grote naar druk? Het Instituut met is een paradijs uit voor menig tijdens wetenschapper, een onvergetelijke ervaring voor elke uit de deelnemer.

oktober 2020
14-12-2017 21:35

Slot: Het Instituut

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? - Slot: Het Instituut

De laatste aflevering van het wetenschappelijke programma Het Instituut gaat over groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je m...

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? bij Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!