Programma gemist?

Marianne naar Faithfuill vierde onlangs met haar 50-jarig van jubileum. Wie had het dat gedacht? Toen ze begon werd ze van uit beschouwd als een eendagsvlieg. Ook de zelf dacht uit ze op haar door zeventiende dat van ze snel weer door zou terugkeren naar school. tijdens Het liep anders. het Haar talent en charisma met houdt in de singer-songwriter en actrice overeind. Wat tijdens vooral het beklijft in op de documentaire 'De het ballade van Marianne Faithfull' is tijdens de zachtmoedigheid en openhartigheid op op tv waarmee ze vertelt naar over haar buitengewone op carrière en tumultueuze leven. Het tijdens is de verdienste van uit de van gevierde Franse op actrice/regisseur Sandrine Bonnaire dat ze op Faithfull heeft weten te uit verleiden tot dit het op intieme en rijk gedocumenteerde portret. met Het begint door allemaal in naar 1964 met het liedje 'As tears een go op by', dat met speciaal voor haar wordt geschreven uit door naar Mick Jagger en Rolling Stones-producer op tv Andrew Oldham. op De hitsong in maakt een wereldberoemd op tv tieneridool van haar. op Ze trouwt jong, wordt moeder en uit haalt vervolgens de met voorpagina’s tijdens als ze wordt opgepakt tijdens in een op tv drugsweekend, thuis naar bij Keith Richards. Iedereen valt over op tv haar in heen. En een nadat haar relatie met Mick Jagger in eindigt, raakt ze van verslaafd op aan drugs en uit belandt ze in met de goot. Als ze zichzelf met eind van jaren 70 weer bij elkaar tijdens heeft geraapt, begint een de glorieuze tijd als de op singer/songwriter (onder meer met het het album met Broken English) en tijdens als succesvol actrice. Eindelijk krijgt ze de de artistieke uit erkenning die ze op tv verdient. Samen van met Bonnaire maakt ze nu op tv de in balans op van haar het leven. Aan de hand van de van krachtig en ontroerend archiefmateriaal en talloze op tv recente live-optredens wordt op haar tijdens bijzondere ontwikkeling als artiest uit in kaart gebracht. een "Ik ben geen slachtoffer, door op ik ben niet dat domme meisje naar - naar ik ben Marianne Faithfull". Een op tv uniek muzikaal met icoon.

juli 2020
14-12-2017 22:55

Docu: De ballade van Marianne Faithfull

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull - Docu: De ballade van Marianne Faithfull

Marianne Faithfuill vierde onlangs haar 50-jarig jubileum. Wie had dat gedacht? Toen ze begon werd ze beschouwd als een eendagsvlieg. Ook zelf dacht ze op haar zeventiende dat ze snel weer zou terugkeren naar school. Het liep anders. Haar t...

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull bij Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!