Programma gemist?

Marianne het Faithfuill vierde met onlangs haar 50-jarig door jubileum. Wie had dat gedacht? Toen ze op tv in begon werd ze beschouwd uit als een eendagsvlieg. Ook zelf op tv dacht ze op op haar zeventiende van dat ze snel een weer zou terugkeren uit naar school. Het met liep anders. Haar in talent de en charisma houdt met de singer-songwriter en actrice overeind. Wat naar vooral tijdens beklijft in de door documentaire 'De ballade van tijdens Marianne Faithfull' tijdens is de zachtmoedigheid en openhartigheid door waarmee ze een vertelt over uit haar buitengewone carrière van en tumultueuze naar leven. Het is de verdienste van op de gevierde in Franse actrice/regisseur naar Sandrine Bonnaire van dat ze Faithfull heeft weten in te verleiden op tot dit intieme en rijk op tv gedocumenteerde portret. van Het begint allemaal tijdens in 1964 met het het liedje 'As tears met tijdens go by', dat speciaal naar voor haar wordt het geschreven door Mick Jagger de en Rolling Stones-producer een Andrew Oldham. De een hitsong maakt een op wereldberoemd tieneridool een van haar. Ze een trouwt jong, wordt moeder met en haalt vervolgens de van voorpagina’s als ze door wordt opgepakt op tv tijdens een drugsweekend, thuis met bij Keith in Richards. Iedereen tijdens valt over haar heen. in En nadat haar met relatie met uit Mick Jagger eindigt, raakt met ze verslaafd aan uit drugs een en belandt ze in de een goot. Als met ze zichzelf eind jaren 70 weer het bij elkaar het heeft geraapt, met begint een glorieuze in tijd als singer/songwriter (onder het meer met in het album op tv Broken English) en als succesvol op tv actrice. Eindelijk krijgt ze een tijdens de artistieke erkenning die ze verdient. Samen een met door Bonnaire maakt ze een nu de balans op van naar haar op leven. Aan de hand in van krachtig en ontroerend in archiefmateriaal en talloze met recente live-optredens wordt met door haar bijzondere ontwikkeling de als artiest in kaart gebracht. tijdens "Ik ben met geen slachtoffer, op ik ben niet dat domme op tv meisje - ik naar ben Marianne de Faithfull". Een uniek het muzikaal icoon.

oktober 2019
14-12-2017 22:55

Docu: De ballade van Marianne Faithfull

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull - Docu: De ballade van Marianne Faithfull

Marianne Faithfuill vierde onlangs haar 50-jarig jubileum. Wie had dat gedacht? Toen ze begon werd ze beschouwd als een eendagsvlieg. Ook zelf dacht ze op haar zeventiende dat ze snel weer zou terugkeren naar school. Het liep anders. Haar t...

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull bij Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De ballade van Marianne Faithfull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!